ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

evet canım ilk olucak benim..allah nasip ederse..

bu 5. denememiz ya bizim.. ben geçen 4 ay boyunca nasıl paniktim anlatamam..
erkenden testLER yapıyodum..
geçen ay adet olmama rağmen test yapmıştım düşün..bi acaiptim :27:
bu sebeple bu ay rahat olucama söz verdim kendi kendime..
olabildiğim kadar işte..

:) ,inşallah bu aya olacak canım hayırlısıyla iyi geceler....

kızlar sanırım akıntı konusunda hemfikriz cogumuzun akıntısı var okudugum kadarıyla herkes nasıl olduunu tarıf edebılır mı veeeee lutfen bılen bırı yorumlasın bunuuu benımkı acık sarı renklı hafıf tortulu gıbı ama cok peynır gıbı deıl akıntısı olan arkadaslarım hadı herkes soylesın de en azından bırbırımızın bılgılerınden faydalanalım vee en kısa zamanda hamişşşş olalım allahım inşşş :nazar::nazar::nazar:

ne güzel ifade etmişsin duygularını. ben de çok isterim söylediklerinin hepsini yapmayı. inşallah arkadaşım. cümlemizle...bu arada benim bat:9 ekim........ bekliyorummm...

kızlar günaydın...

bol hamile haberli bir gün olsun inşallah...

batım dündü ama gelmedi..yalnız ben geç yumurtladım ona göre bata daha 2 gün var..geçen ay 28 gündü adet

döngüm bu ay 34 olacak ovulasyon testine göre...döngü hep aynı olsa da insan ümitlenmese değil mi..:47:

hem zaten testte tek çizgiyi görmüştüm .. bugün sabah idrar testini yaptım yüzeye hiç bişey çıkmadı.:44::44:.Artık gelsin

adet ozaman yaaaa önümüze bakalım bizdeeee..offffffffff neyse ben bugün kendimi yine temizliğe vereyim bari..ama

buralardayım görüşürüz :34::34::34:

kızlar sanırım akıntı konusunda hemfikriz cogumuzun akıntısı var okudugum kadarıyla herkes nasıl olduunu tarıf edebılır mı veeeee lutfen bılen bırı yorumlasın bunuuu benımkı acık sarı renklı hafıf tortulu gıbı ama cok peynır gıbı deıl akıntısı olan arkadaslarım hadı herkes soylesın de en azından bırbırımızın bılgılerınden faydalanalım vee en kısa zamanda hamişşşş olalım allahım inşşş :nazar::nazar::nazar:

aminn :) benim akıntım çok az canım iyimi kötümü bilmiyorum ama yumurtlama dönemindekinden biraz daha beyazımsı ve sarımsı ama çok değil az benimki

Son düzenleme:
kızlar bnde ölee koyu kıwamli bi akıntı yok su gibi yani mesela sabah kaktım biyeş aktı ayy dedim adet oldum baktım akıntı....

Hamiş olunca göğüste damar beliriyormuş diyorlar ya o damar halkanın dışındamı beliriyor içindemi bilen varmı
:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

kızlar yine ben geldim. daha kırmızılarım gelmedi ama sarımsı akıntım var. umaygulaycığım bende şu göğüsteki damar olayını anlamadım. zaten normalded damarlarım var dahadamı çoğalıyor ne. benim şu anki belirtilerim tabii adette olabilir göğüslerimin sızlamasısı bilhassa hareket edince, sarımsı akıntı ve karnımın alt kısmında seyirme ve adet olucam gibi ağrı. İnşallah bebek işaretidir diyelim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar daha relgli olmadımmm :)))))))) inş. olmucamda

dün test yaptım negatifti akıntım var relglim oldum zannediyorum ama akıntı ve ara ara iç bulantım var sizce

hamileyim mi kızlar ?

regl zamanına yakın göğüs etrafındaki damarlar artar genelde, akıntı da artar. bu iki belirti gebelik belirtisi olarak çok yanıltıyor bizi. en iyisi kanmamak. bat : 8 , merakla fakat az ihtimal vererek bekliyorumm...

regl zamanına yakın göğüs etrafındaki damarlar artar genelde, akıntı da artar. bu iki belirti gebelik belirtisi olarak çok yanıltıyor bizi. en iyisi kanmamak. bat : 8 , merakla fakat az ihtimal vererek bekliyorumm...

en iyi belirti adet gecikmesi diğerlerine çok ihtimal verilmemeli insan umutlanıyor

canım ben çift çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok kupkuruyum.değişken bi durum sanırım bu.

benim akıntım 6 haftalık hamileyken başladı.yani daha önce de vardı ama azdı.hamileliğin bendeki ve diğer birçok kişideki belirtisi göğüs sızlamasıdır.benim iki hamileliğimde de göğüslerim çok sızlamıştı.adet olmaya yakın ağrımaya başlardı.hatta dokunamaz üstüne yatarak uyuyamazdım.ordan anladım.bir de adet dönemine yakın kasığım adet ağrısı gibi ağrırdı arada dedim adet olucam tutmadı herhalde ama hamilemişim.adet günümdede bi kaç damla kahverengi lekem geldi dedim yine adet oluyorum ama gerisi gelmedi.test yaprım 5.gün gebeydim.ama ikisini de kaybettim.inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.

Bugün adet günü sabah regl oluyorum sandım çünkü çok ağrım vardı.
Tekrar yatıp kalktığımda pede baktım hiçbişey yoktu, sona kahve leke geldi.
Bakalım hala beklemedeyim belkide yeni yeni geliyordur adetim.

canım ben çift çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok kupkuruyum.değişken bi durum sanırım bu.[/QUOT

tebrik ederim arkadaşım. sağlıkla kucakla bebeğini. maaşallah, nazar değmesin inşallah... Nazar boncuğu yapmaya çalıştı ama beceremedim :)

Son düzenleme:
gocmenkuslar;
hoşgeldin göçmenkuşlar :) günün çoğu gitti bugünüde sayma işte bi gün kaldı inş. gelmez ya kırmızılar bazen diyorumki hmm ben kesin hamileyim çünkü öyle hissediyorum bazende tam tersi hayır değilim ben diye hissediyorum

cimcime eses ve gözdenur
inş. gelmez kırmızılarınız kızlar ve umarım hamile olursunuz ve olurum :)

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
heyecanım artmaya başladı bat 3 ekim

canım ben çift çizgiyi gördüm ama hiç akıntım yok kupkuruyum.değişken bi durum sanırım bu.

dusdurucuğum bizlerede dua et ne olursun bizim kızlarda hamiş olsun de :P çok sewiniyorum senin durumuna inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder
:nazar::nazar::nazar:

gocmenkuslar;
hoşgeldin göçmenkuşlar :) günün çoğu gitti bugünüde sayma işte bi gün kaldı inş. gelmez ya kırmızılar bazen diyorumki hmm ben kesin hamileyim çünkü öyle hissediyorum bazende tam tersi hayır değilim ben diye hissediyorum

cimcime eses ve gözdenur
inş. gelmez kırmızılarınız kızlar ve umarım hamile olursunuz ve olurum :)

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
heyecanım artmaya başladı bat 3 ekim

çok az kallmış kızz nası beklıyosun :D ben olsam çoktan test yapmıştım :) Umarım gönlündekini verir RABBİM.. sana da bana da tüm isteyenlere...

benim dün aksam damla seklinde akintim oldu agrilarimda ara ara vardi:26:sabah kalktigimda regl olmusum,demekki benim icin hayirlisi bu ay deyilmis gelecek ay insallah:61:

Back
X