ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

kızlar günaydın..topikte önceden sayfaları zor takip ediyordum artık hiç ilerlemiyor...

kızlar ben çarşamba günü test yapıp tek çizgiyi yemiştim hatırlarsınız...

adet döngülerimi takvime işaretliyorum da 29-33-29-33-29 olmuş hep geçen aylarda bu ay da geç yumurtladım demek ki 33 günde gelecek kırmızılar yani batım geçmedi henüz..

e böyle olunca da testi erken yapmış sayılırım değil mi birden umutlandım daaaa:44::44:

aysunayycığım benimde BATım eğer sapmazsa 4 ekim bende senin gibi erken test yaptım ve negatifi gördüm..adet geçmeden idrar testleri hatalı sonuç verebiliyor. hala umudumuz var yani. senin adetin bayağı düzenli tahmin bile edebilirsin. bende okuyunca dedimki bu ay 33.de olursun diye. benim bu ay kadın doğuma kontrole gitmem gerekiyor zaten. (kist ameliyatından sonraki rutin kontrol) acaba biraz erken gitsem bebiş çıkarmı. doktor kan tahlili verirmi acaba. versede çıkarmı? adet günü bir türlü gelmiyorda.

günaydın kızlar bildiğiniz üzere relgli oldum dün :(((

sabah yataktan kalkamadım kasıklarım ve belim ağrıyo çok ve relglimde siyahımsı siyahımsı geliyor nedense sizce nedendir ?

adetinde herhangi bir gecikme oldumu. yoğunluğu azsa ve erken biterse belkide üstüne oldun. tabii bu küçük bir ihtimal ama olabilirde yani. :34:

adetinde herhangi bir gecikme oldumu. yoğunluğu azsa ve erken biterse belkide üstüne oldun. tabii bu küçük bir ihtimal ama olabilirde yani. :34:

canım 2 gün gecikti ve dün saat 4 te geldi cok azdı 8 e kadar hiç gelmedi şuanda az geliyo zaten belim ağrıyo cok inş. öledir :)) sence ölemi canım

İnşallah canım normalde ilk günü yoğunmu oluyordu. mesela benim ilk günü fazla yoğun olmaz ama ikinci günü döktürür. :90: eğer adetin bugün yarın biterse ve dahada gelmezse ya bir tahlil yap yada bir doktora görün. İnşallah üstüne olmuşundur. (tabii yinede seni umutlandırmak istemem çünkü sonra üzülürsün.)

aysunayycığım benimde BATım eğer sapmazsa 4 ekim bende senin gibi erken test yaptım ve negatifi gördüm..adet geçmeden idrar testleri hatalı sonuç verebiliyor. hala umudumuz var yani. senin adetin bayağı düzenli tahmin bile edebilirsin. bende okuyunca dedimki bu ay 33.de olursun diye. benim bu ay kadın doğuma kontrole gitmem gerekiyor zaten. (kist ameliyatından sonraki rutin kontrol) acaba biraz erken gitsem bebiş çıkarmı. doktor kan tahlili verirmi acaba. versede çıkarmı? adet günü bir türlü gelmiyorda.

çokkkkkkk teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinnn...evet takvimimi saymamıştım hiç.. hata etmişim boşuna erkenden ümitlendim test yaptım e tabi negatif çıktı neyse salıya kadar sabır...seninde az kalmış batın 2 günn..inşallah hamilesindir:49::49::49:..adetine 2 gün kalmış doktora gidersen kan testinde çıkar artık hamile olup olmadığın bence baktırabilirsin..

ben şimdi korkuyorumda ya doktor kapısına gidince pat diye adet olursam doktor diycek gıııız bu halde gelinürmüüü. :52: ben kocişi ikna ediyim. yarın eğer olmazsa -ki erken gelmiş olur doktora gitmeye çalışayım. dün temizliğimide yaptım nasıl olsa. :82:

İnşallah canım normalde ilk günü yoğunmu oluyordu. mesela benim ilk günü fazla yoğun olmaz ama ikinci günü döktürür. :90: eğer adetin bugün yarın biterse ve dahada gelmezse ya bir tahlil yap yada bir doktora görün. İnşallah üstüne olmuşundur. (tabii yinede seni umutlandırmak istemem çünkü sonra üzülürsün.)

canım ilk gün yoğun olmuyodu ama yine geliyodu dün cok az geldi pede bile bulaşmamiş yani ve siyah siyah bugünde öle inş. öledir ya :) umutlandım valla :)))

nette doktordan dinledim. beklenen adetten önce veya sonra gelmesi, adet miktarındaki azalma, adet kanının her zamankinden farklı olması(kadınlar genelde bunu farkedebiliyorlar) diyor. İnşallah canım eğer üstüne gördüysen (öyle umut ediyorum) senin kadar sevinicem. bir iki gün daha sabret. bakalım yoğunlaşma olucakmı yoksa kesilicekmi. tabii sabretmek zor kendimden biliyorum. adet olma gününü bekliyemiyorumda.... :1:

canım ilk gün yoğun olmuyodu ama yine geliyodu dün cok az geldi pede bile bulaşmamiş yani ve siyah siyah bugünde öle inş. öledir ya :) umutlandım valla :)))
inşallah üstüne görüyosundur canımm.:49::49:..öyle değilse de çalışmalara devam pes etmek yok :20::20:
ben şimdi korkuyorumda ya doktor kapısına gidince pat diye adet olursam doktor diycek gıııız bu halde gelinürmüüü. :52: ben kocişi ikna ediyim. yarın eğer olmazsa -ki erken gelmiş olur doktora gitmeye çalışayım. dün temizliğimide yaptım nasıl olsa. :82:

aslında ozaman garanti olsun diye hafta sonuna doğru mu gitsen kii canım hem geciktiğinden emin olarak gidersin hemde kontrolünü yaptırırsın :34::34:

sevgili gözdenur ben geçen ay başımdan geçeni anlatayım batımın oldğu günün sabahı heyecandan uyuyamadım sabah 7 de uyandım oturdum bekliyorum bi baktım o da ne kahverengi bir lekelenme hiç adet olmayı ihtimal vermiyorum tabi yerleşme lekesi dir dedim sonra lekelenme saatler aralığıyla dewam etti bu sefer dedim ki üstüne görüyorum akşam gece derken böyle geçti sonraa ertesi gün oldu hala kırmızı yok bende umutlar çoğalıyor tabi gittim bi teest aldım negatif:( hala inatla inanıyorum tabi ama akşama doğru akıntının rengi kırmızıya döndü malesef ama ben buna rağmen bi test daha yaptım malesef resmen regl olmuştum.hamile olmanın kolay olmadğı düşüncesiyle yüz yüze gelmiştim evde tektim attım yatağa kendimi epeyi ağladım... gerçekten kötü bir an yaşamıştım benim hamileleik üzerine ilk tecrübem oldğu için gereğinden fazla hayal kırıklığı yaşamıştım ama şimdi kendimi gerçekten çok daha bilinçli hissediyorum yani hasta olsamda olmasamda sonuç beni üzmeyecek çünkü eğer kırmızılar gelirse bu hamile olmadğımı gösterebilir ama aynı zamanda bir hafta sonra yeni yumurtamın olacağınıda gösterir bana :) yani diyeceğim gözdenurcuğum eğer gelen akınntın regl kanaması da olabilir üstüne görmede olabilir her ne çıkarsa çıksın bu her şekilde yeni bir başlangıç olacaktır

:103:
doktorda hasta olmak... işte çeşit çeşit korkularımın içinde bu yoktu artık yeni bir endişem daha var:P şaka tabi hmm demek doktora gitmeye karar verdin. inşallah güzel haberlerle dönersin canım ya aynı gün batımız :) ben ne yapsam bilmiyorum yarın için nasıl bir plan yapacağımı bilemiyorum malesef sağlık ocağı yakın ama orda kan testi yapmıyorlarmış... yaşadğmz yere bir buçuk ay önce taşındğmz için doktorda fazla bilmiyorumbi tane özel klinik öğrendim ama belki ona giderim bat günü idrardan çıkarmı acaba sonuç

yarın beklenmeyen adet günüm :30:
sancım var benim :63:
bakalım bekleyip görelim akıbetimizi...

Son düzenleme:
sevgili gözdenur ben geçen ay başımdan geçeni anlatayım batımın oldğu günün sabahı heyecandan uyuyamadım sabah 7 de uyandım oturdum bekliyorum bi baktım o da ne kahverengi bir lekelenme hiç adet olmayı ihtimal vermiyorum tabi yerleşme lekesi dir dedim sonra lekelenme saatler aralığıyla dewam etti bu sefer dedim ki üstüne görüyorum akşam gece derken böyle geçti sonraa ertesi gün oldu hala kırmızı yok bende umutlar çoğalıyor tabi gittim bi teest aldım negatif:( hala inatla inanıyorum tabi ama akşama doğru akıntının rengi kırmızıya döndü malesef ama ben buna rağmen bi test daha yaptım malesef resmen regl olmuştum.hamile olmanın kolay olmadğı düşüncesiyle yüz yüze gelmiştim evde tektim attım yatağa kendimi epeyi ağladım... gerçekten kötü bir an yaşamıştım benim hamileleik üzerine ilk tecrübem oldğu için gereğinden fazla hayal kırıklığı yaşamıştım ama şimdi kendimi gerçekten çok daha bilinçli hissediyorum yani hasta olsamda olmasamda sonuç beni üzmeyecek çünkü eğer kırmızılar gelirse bu hamile olmadğımı gösterebilir ama aynı zamanda bir hafta sonra yeni yumurtamın olacağınıda gösterir bana :) yani diyeceğim gözdenurcuğum eğer gelen akınntın regl kanaması da olabilir üstüne görmede olabilir her ne çıkarsa çıksın bu her şekilde yeni bir başlangıç olacaktır

çok doğru :13::92::92::92:

Son düzenleme:
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınızz

inş hepimiz hayırlısıyla istediğimize kavuşcaz

benim hala ağrılarım devam ediyor özellikle belim ve kasıklarım hayırlısı bakalım :)))

kızlar bide ovulasyon kiti almayı düşünüyorum sizce alayım mı kullanan var mı?

ve benim hamilelik için son ayım olmazsa seneye kalcak :((

benim hala ağrılarım devam ediyor özellikle belim ve kasıklarım hayırlısı bakalım :)))

:38:

ben bu ay kullanmadım ama 2 ay kullandım ovulasyon testi..
bence yumurtlama gününü kaçırmak imkansız o testlerle..
ben çok memnun kalmıştım..

Son düzenleme:

ben kullanıyorum 2 aydır canım gerçekten memnun kalırsın ovulasyon gününü kaçırmıyor eğer muhtemel günlerini kaçırmadan testini yaparsan...:34::34:

slm kızlar benimde yumurtlama günüm biteli 3 gün oldu adetime yaklaşık 10 gün var benimde belirti olarak kasıklarda ve belimde ağrı var bakalım bu ay yüzümüz gülecekmi:14:

anladı canım peki nasıl yapılıyor anlatırmısız yarın alayım ve hengi marka alcam?

canım ben GGden almıştım..
laboquick marka.
çok iyi çalışıyo..

ama başka markalardan da memnun kalanlar var.. mesela galenik markayı da çok övüyolar..
medismart vardı bi de sanırım..
bi araştır istersen..

Son düzenleme:
Back
X