ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

anladı canım peki nasıl yapılıyor anlatırmısız yarın alayım ve hengi marka alcam?

canım bende coretests marka kullandım çok duyarlı gerçektende ben memnun kaldım araştır hangisi hoşuna giderse...

muhtemel ovulasyon gününe 3-4 gün kala.başladım ben ve çift çizgiyi görene kadar her gün yaptım..

çok net koyu çift çizgiyi gördüğünde..24-48 saat içinde ovulasyonun gerçekleşecek demektir..

yani çift çizgiyi gördüğün gün-ertesi gün-ve daha ertesi günnn..hamile olma olasılığı çok yüksek günler

değerlendirilmeli:34::34: umarım anlatabilmişimdir:14::14:

heyecan var mı heyecan???
gerginlik???
sinir???
umut???
umutsuzluk???

:86::86::86:

Son düzenleme:
önceki günlerdeki belirtilerim: kasıkda sancı, idrarda sanki minik toz gibi şeyler ama koyuluk fazla yok, göğslerimde dolgunluk ve acı, akıntı var ama çok az..

bat ım yarın ve dün geceden beri değişik belirtilerim olmaya başladı
1.arkadaşlar bu gece uyandım ve uyanma sebebim midemin bulanmasıydı sanırım
2. evin içinde koşuşturdğum bir andadeğişik bir tat dissettim boğazımda
3.çok sık idrara çıkmaya başladım

ya kızlar psikolojikmi bilmiyorum ama ben kendimi hamile hissediyorum sanırım

:47::47:
birde rahatsız olduğum bir durum şu dizilerdeki tüm kızlar hamile yaaa hemde bi kerecik birlktelikse sinir oluommm.....

önceki günlerdeki belirtilerim: kasıkda sancı, idrarda sanki minik toz gibi şeyler ama koyuluk fazla yok, göğslerimde dolgunluk ve acı, akıntı var ama çok az..

birde rahatsız olduğum bir durum şu dizilerdeki tüm kızlar hamile yaaa hemde bi kerecik birlktelikse sinir oluommm.....

onlar bi gece de ıstemeden olur genelde. :D biz aylarca ugrasırız gene tık olmaz.. soyledıklerın hamıleleık belırtılerıne çok benziyor. neden test yapmıyosun. bi arkdasım adet gununden bir gün önce öğrenmişti hamile olduğunu :) inşallah hamişsindir :)

inşallah vardır umaycım gebelik..
koltuk altından ateşini bi ölçsene..

heyecan var mı heyecan???
gerginlik???
sinir???
umut???
umutsuzluk???

:86::86::86:

gerginlik çoook sinir hat safada umutsuzluk yooook tamamen pozitifim ( kendime maşallah :P) hemile olacaaam olamasamda öteki ay olacam öteki olmassa öteki öteki....

sende meg sende var mı ?

aslında bende en fazla olan duygu heyecan ben çok heycanlıyımmmmmm
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

gerginlik çoook sinir hat safada umutsuzluk yooook tamamen pozitifim ( kendime maşallah :P) hemile olacaaam olamasamda öteki ay olacam öteki olmassa öteki öteki....

sende meg sende var mı ?

aslında bende en fazla olan duygu heyecan ben çok heycanlıyımmmmmm
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bu 5. ay benim..
dolayısıyla geçtiğimiz 4 aydan kalan bir umutsuzluk var içimde..
gerginim
sinirliyim
sabahtan beri de kocama sarmış durumdayım..:27:

ama öyle yada böyle,durmak yok yola devam tabii ki..:34:

oflu canım ya sabretmek istiyorum bu ay geçen ay battan 3 gün önce hergün ölçtüm bir günde gecikti hatta adetim ben hala ölçmeye dewam ettim ve bu ay karar verdimki adet gecikmem olmadan yada günüm gelmeden yapmayacağım dedim kendi kendime....

meg, ihmalden kaynaklı olarak almadım ya o sebepten ateşimi ölçemem :) ama eğer hamiş olmazsam ilk işim onu almak olacak

ya inş. boşuna heveslenmiyorumdur :) ama bunu beklemek de ayrı bir heyecan ve mutluluk :)

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

umaycım,ben şu anda bi ölçsene demiştim..
yani az biraz yüksek olması lazım ya ateşin..
mesela ben biraz önce koltuk altından ölçtüm 36.5 çıktı..

oflu canım ya sabretmek istiyorum bu ay geçen ay battan 3 gün önce hergün ölçtüm bir günde gecikti hatta adetim ben hala ölçmeye dewam ettim ve bu ay karar verdimki adet gecikmem olmadan yada günüm gelmeden yapmayacağım dedim kendi kendime....

meg, ihmalden kaynaklı olarak almadım ya o sebepten ateşimi ölçemem :) ama eğer hamiş olmazsam ilk işim onu almak olacak

ya inş. boşuna heveslenmiyorumdur :) ama bunu beklemek de ayrı bir heyecan ve mutluluk :)

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

heee derece almadım diyosun sanırım..
anlamamışım ben pardon kuzu

meg bn şimdi ateşimi ölçtm dil altından 35.3 koltuk altından35.9 anlamadıım yanii ??
bide bnm çok akıntım başladı bgn su gibi yaaa adet sancılarımda başladıı adet olcam galiba:((((

siniir gerginlik hat safhadaaa

meg bn şimdi ateşimi ölçtm dil altından 35.3 koltuk altından35.9 anlamadıım yanii ??
bide bnm çok akıntım başladı bgn su gibi yaaa adet sancılarımda başladıı adet olcam galiba:((((

siniir gerginlik hat safhadaaa

nazcım selam :70:

senin bat kaçtı?

umaygulaycığım beni bile heyecanlandırdın bugünlerde senden haber geldimi acaba diye hep seni takipteyim. İnşallah hayırlı haberini alıcaz. ama söz ver bakıyım önce kocişe sonra bize haber vericen ona göre :90:

umaygulaycığım beni bile heyecanlandırdın bugünlerde senden haber geldimi acaba diye hep seni takipteyim. İnşallah hayırlı haberini alıcaz. ama söz ver bakıyım önce kocişe sonra bize haber vericen ona göre :90:

benim kociş o zaman işte ollur kızlar ve tlf böyle bir haber vermek istemem çünkü onun o anki sevincini yaşarken ona bakmak isterim :) kızlarrrr büyük ihtimalle önce size açıklicammmm iyi yada kötü ama yarın ne yapsam karar veremiyorum bugün test alsam yarın sabah mı yapsam yoksa doktora mı gitsem bilemiyorum yaniii ayyy ter bastı vallaa tıkandım karnıma heyecandan ağrılar giriyor ne tür testle başlayım bilemiyorum karar veremiyorum daha doğrusu
göçmen kuşlar sen nasıl test yapacaksın bende seni takip ediyorum senin benim bide meg in aynı gün bat :)

slm cnmm bnm sat 4 eylül bat ta 6 7 ekim olabilir bazen 2 3 gün geçiyo çnküü

bence ateşe takılmayalım..
zaten sonuç olarak belirleyici ateş ölçümü,sabah uyanınca yataktan çıkmadan önce ölçülen ateş..

işte böyleyken böyle.. herşey belli ama biz henüz bu bilgiye ulaşamıyoruz..
hayırlısı haklarımızda..

biz dışarı çakıcaz birazdann..pazar turu:))
bi eczane bulup normal gebelik testi alıcam..
bi olasılık yarın sabah,bi olasılık öbür gün sabah yapıcam..
diye düşünüyorum ama..:44:

zaten sonuç olarak belirleyici ateş ölçümü,sabah uyanınca yataktan çıkmadan önce ölçülen ateş..

hayırlısı haklarımızda..

evet ne kadar kötü dimii herşey hazır bekliyor ya bebek yada kırmızılar ama biz bilmiyoruz ay bi fala bakan falan olsa keşke bak biz o testi denemedik karbonatı limonu vs vs ne kadar saçma testt varsa yaptım ama fala baktırmadım ne büyük kayıp
iki tane al meg belki sabırsızlanıp yaparsın bi tane de yedek olsun
:9::9::9::9:

Son düzenleme:

hayırlısı haklarımızda..

haklısın cnmaslında herşey bellii ama zamana bırakmaktan başka bşy yapamıyoruz az daha sabırr

Back
X