- Konu Sahibi hicbirseymi
cnm biz 3 aydır deniyoruz ve bende 3 aydır idrar yolu enfeksiyonu var bu ayki ovulasyon tarihlerimde çok kötü poldum ne uyuyabildim ne ayakta durabilrdim nede oturabildim okdr acı veriyordu enfeksiyon.. buna ragmen yinede 13-14-16 . günler birlikte olduk.. doktorum 10-17 arasında deneyin dedii.. neyse ben sonkez denedim ertesi günü doktora gittim enfeksiyon için yumurtlamışım bolca onu gösterdi ultrasonda hiç bi sorun yok dedi gayet güzel yumurtlamışsın dedii.. umarım idrar yolu enfeksiyonu var diye hamile kalmamızı engellemez.. internetten araştırdım kimisi hamile kalırsın kimisi kalamazsın iyleşene kdr diyor..
canım bizde 2 aydır deniyoruz bende daha uzun bi zamandır idrar yolu enf. var ben daha önce ilaç kullandım ama geçmedi ... seni o kadar ii anlıyorum ki çok ağrılarım oluyo benimde dayanamıyorum bazen ama genede denemeye devamm ediyoruz ... bende netten çok araştırdım kimisi dediğin gibi hamile kalınması zor diyo kimisi kalınıyo diyo ama böyle kararsız kalmaktansa en kısa zamanda doktora gidicem