ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

cnm biz 3 aydır deniyoruz ve bende 3 aydır idrar yolu enfeksiyonu var bu ayki ovulasyon tarihlerimde çok kötü poldum ne uyuyabildim ne ayakta durabilrdim nede oturabildim okdr acı veriyordu enfeksiyon.. buna ragmen yinede 13-14-16 . günler birlikte olduk.. doktorum 10-17 arasında deneyin dedii.. neyse ben sonkez denedim ertesi günü doktora gittim enfeksiyon için yumurtlamışım bolca onu gösterdi ultrasonda hiç bi sorun yok dedi gayet güzel yumurtlamışsın dedii.. umarım idrar yolu enfeksiyonu var diye hamile kalmamızı engellemez.. internetten araştırdım kimisi hamile kalırsın kimisi kalamazsın iyleşene kdr diyor..

canım bizde 2 aydır deniyoruz bende daha uzun bi zamandır idrar yolu enf. var ben daha önce ilaç kullandım ama geçmedi ... seni o kadar ii anlıyorum ki çok ağrılarım oluyo benimde dayanamıyorum bazen ama genede denemeye devamm ediyoruz ... bende netten çok araştırdım kimisi dediğin gibi hamile kalınması zor diyo kimisi kalınıyo diyo ama böyle kararsız kalmaktansa en kısa zamanda doktora gidicem :(

tamam cnm ozman problem yok. bile bile vermez tabiki. adetten önce bitcek demiş sonuçta. allahım herkesin gönlüne göre versin. ama bolcada su iç. bunu kime anlattıysam herkes su içmem gerektiğni sölemişti. anne olabilmek için ne aşamalardan geçioruz erkeklere ne kolay valla:) inş. hamilesindir cnm, aynı sıkıntıları yaşamış biri olarak yine bana doktorun dediğini söleyim sana:D vücudun kendini gebeliğe hazırlamış dedi. belki senin vücudunda sana aynısını yapıodur. endişelenme allahın izniyle olur nie olmasın. daha 9 gün var geçmez o vakit deyim ben sana:)

inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşş 1 sene istemedik bebek dün eşimle konuşuyoruz böle olcagını bilsek erken başlardık çalışmalara ama ben evlendigimin ilk gecesi bile kondomla korunmuş biriyim hemen hamile kalıncak sanıyordum saf gibi:) allahım hayırlııı zmaanda saglıklı bebişler nasip etsin herkese inş:)

benimde 9 gün var adet olcak gibi agrım oluyor şişim ishalim falan ama ilaç kulanıyorummm belki ondan böle oldu.. umarım sen hamileisndirrrrr:)

ins hamıleyımdır canım cunku artık anne oılmak ıstıyorum gelsın meleklerımız artık :)
adet olcuak gıbı agrıor evet belım kopuyor resmen :(

arkadaşlar çok teşekkürler vallahi ikinci çizgiyi gördğme sewinemedim bile lekelenmeden dolayı inş. oralarda bir sorun yoktur doktor moralimi bozdu gerçide o da ayrı bi konu gıcık adam

canım bizde 2 aydır deniyoruz bende daha uzun bi zamandır idrar yolu enf. var ben daha önce ilaç kullandım ama geçmedi ... seni o kadar ii anlıyorum ki çok ağrılarım oluyo benimde dayanamıyorum bazen ama genede denemeye devamm ediyoruz ... bende netten çok araştırdım kimisi dediğin gibi hamile kalınması zor diyo kimisi kalınıyo diyo ama böyle kararsız kalmaktansa en kısa zamanda doktora gidicem :(
cnmm ben kondomsuz korundugum için 3 aydır mikrop kaptıgımdan oluyor ama ilaçları kulandım acaip iyi geldi hiç agrımıyor dünya varmışş.. bencede bu ay bebek gelmezse git ihmal etme bebegim:) mesela kimi gün diyorum enfeksiyonum var hamile deilimdir kesin bi diyorum ya hamileysem.. ama bu ay hamile olmazsam enfeksiyona yorcam kesin:)

kuşumm ağzından bal damlıyo valla yaa :( o cümleyi kurman bile benı o kdar çok mutlu etti ki :( çok duygusal oldum ben yaa :'(

yo yo ciddi sölüyommm bak gör bu ayın sonunda yine konuşalım dedi dersin:) duygusal annecik:)
ins hamıleyımdır canım cunku artık anne oılmak ıstıyorum gelsın meleklerımız artık :)

senin çok agrıyormuş cnm benim belim agrıyor 10 gün öncesindede kopacak gibi agrıması normal deil;;;;;;;;;;;)))))))inş hamişsindir:)

cumartesiye 5 gün kaldıııı göğüslerim ağrılı böle bi tuhaf bide kendimi dinlemekten aptal oldum iyice kasıklarımdaki sancı geçmedi hala psikolojik kurmamak için kendimi resmen can çekişiyorum =))

kuşumm ağzından bal damlıyo valla yaa :( o cümleyi kurman bile benı o kdar çok mutlu etti ki :( çok duygusal oldum ben yaa :'(

kızlar ben işe gideyim ögle aram bittii gelirim yine.. umay cnm hamileysen zaten en gec bi kaç gün içinde belli olur...doktoru boşver.. adet olcaksan kan gelir hamileysen leke şeklinde olup bitersin:)üzülme heycanla bekle bizede haber et:)

cnmm ben kondomsuz korundugum için 3 aydır mikrop kaptıgımdan oluyor ama ilaçları kulandım acaip iyi geldi hiç agrımıyor dünya varmışş.. bencede bu ay bebek gelmezse git ihmal etme bebegim:) mesela kimi gün diyorum enfeksiyonum var hamile deilimdir kesin bi diyorum ya hamileysem.. ama bu ay hamile olmazsam enfeksiyona yorcam kesin:)

ewt cuma günü gidicem hastaneye randevu aldımm...:( umarım hamilesindir canımmm.. Bu 8 gün nasıl geçicek bennn düşünemiyorum valla yha :(

benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11buçuk gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba

canım korkma hamılesın sanırım cok tebrık ederım senı :)) kahverengı lekelenmeler tutunma kanaması dıye gecıyomus. bebek rahme yerlesıyo anlayacagın. test de slık cıktıgına gore bı sorun oldugunu zannetmıyorum. kan testı yap bence hemen :) beklmenın bı anlamı yok. hayırlı haberlerını beklıyoruz tatlım.. :) darısı bıze ınsallahhh dualrını esırgeme olur mu... :)

cumartesiye 5 gün kaldıııı göğüslerim ağrılı böle bi tuhaf bide kendimi dinlemekten aptal oldum iyice kasıklarımdaki sancı geçmedi hala psikolojik kurmamak için kendimi resmen can çekişiyorum =))

çok haklısın bende öyle kendimi dinlemekten salak oldum psikolojikmi gerçekmi ama nasıl psikolojik olcak ağrıyo işte diyorum kendi kendimeee offf yhaaa belim kasıklarım çok fena hastalanma sancısı olamaz heralde 8 gn var daha

zaten canım 1-2 ayy deneyipte çıkmayınca insanın hevesi kaçıyooo yhaa o kadar kolay olucakmış gibi geliyoduki bana hamilelik bnmde bu ikinci ayım bu ayda çıkmazsa bende artık ümidimi kaybederim gibi geliyo ama burda yıllarca deneyenleride okuyunca bizim yaşadıklarımız canım ÜMİDİMİZİ KAYBETMEMELİYİZ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA BİZEDE NASİP EDİCEK İNŞ DENEMEYE DEWAM :) SENDE ÇOK GÜZEL Bİ ANNE OLCAKSIN HİÇ ÜZÜLME burda bir sürü bizimkii gibi üzülüp şimdi bebeklerini alan anneler var ümiidimizi katbetmeyelim .... :( ilk bebeğin için çok üzüldüm allahım bi daha öyle bişey yaşatmasın sana inş :(

biliyorum canım da. inan çok zor günler gecerdim yaa.. adet duzensızlıgı prolaktın yukseklıgı enfeksıyon vs... bunların hepsını atlattım amaa.. 2 aydır olmayınca yıne moralım bozuldu. yolunda gıtmeyen bişey varf dıye korkuyorum.. ama doktora falan gıtmıcem artık. doktorlara gıttıkce daha cok yıpranıyorum :( RAbbıme yalvarıyorum ben ve ısteyen tüm kullarına anne olmayı nasıp et diyee.. RAbbım dualarımızı geri çevirmez biliyorum... Sizde dua edın kızlar.. RAbbım OL demedıkce hiçbişi olmazz...

benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11buçuk gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba

bencede kesin hamilesin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz heycanlaaa :) stres yapmaa kendini üzmee tutunmuştur bebişin :54:

biliyorum canım da. inan çok zor günler gecerdim yaa.. adet duzensızlıgı prolaktın yukseklıgı enfeksıyon vs... bunların hepsını atlattım amaa.. 2 aydır olmayınca yıne moralım bozuldu. yolunda gıtmeyen bişey varf dıye korkuyorum.. ama doktora falan gıtmıcem artık. doktorlara gıttıkce daha cok yıpranıyorum :( RAbbıme yalvarıyorum ben ve ısteyen tüm kullarına anne olmayı nasıp et diyee.. RAbbım dualarımızı geri çevirmez biliyorum... Sizde dua edın kızlar.. RAbbım OL demedıkce hiçbişi olmazz...

çok zor şeyler atlatmışsın canım bunlarda geçicek inşş bende hepimize dua ediyorum Allahım nasip etsin en kısa zamanda hepimize anne olmayı .. ama stres yapma olurmu oda çok etkiliyomuş biliyorum yapmamak çok zor ama :(

Minik gelınım vaalla oyle heycana soktun kı benı bu ay da adet olursam dedıgın olmassa senı ham yapacam :)) hadi git de akşama gel gene :))

çok zor şeyler atlatmışsın canım bunlarda geçicek inşş bende hepimize dua ediyorum Allahım nasip etsin en kısa zamanda hepimize anne olmayı .. ama stres yapma olurmu oda çok etkiliyomuş biliyorum yapmamak çok zor ama :(

stres yapmıyorum sadece ümitsizim iştee... 2 aydır ümitlerim boşa gitti ona üzülüyorum...

aynen valla canım yhaa sanki ondan değilce benden geldi kahverengi lekee o kadar heycanlıyım yanii umarım hamiledirrr ayy ben hamile olduğumu öğrendiğimde kendimi hayal edemiyorumm :D:D:D:1::1::1:

bırden kendım aklıma geldi. adet gunumde yaptıgım test pozıtıf cıkınca yerımde duramadım :D bı bagırıs bı heycannnn.. ian çok farklı bişey. ama bu sefer olursa fazla hareket yapmıcam bebek düşebilir dİKKAT..!!! :1::1:

stres yapmıyorum sadece ümitsizim iştee... 2 aydır ümitlerim boşa gitti ona üzülüyorum...

bırden kendım aklıma geldi. adet gunumde yaptıgım test pozıtıf cıkınca yerımde duramadım :D bı bagırıs bı heycannnn.. ian çok farklı bişey. ama bu sefer olursa fazla hareket yapmıcam bebek düşebilir dİKKAT..!!! :1::1:

bu ay boşa çıkmaz ümitlerin canımm inşallah :)
ewt ewt fazla hareket etmemek lazım da bende kendimi tutabilirmiyim hiç bilmiyorumm :D

Back
X