ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

selam kızlar aksam aksam ne cekıstırıyosunuz bakalım :) umaygulay canımm yazmıstım ama gene yazıyım.. senın adına cok ama cok sevındım. rabbım kucagına da almayı nasıp etsın. hamıilerın duası kabul olurmus bize de dualarında yer verır mısın.. off off barı bu ay hamış kalsak :( çk üzülüyorum :'(

arkadaşlar yarın final yada yarı finallmi desem adetim gelmese bari. çok heyecanlıyım :62: :62: :62: :62: ama bugün hep çamaşırım ıslandı. hıh adet oldum dedim ama olmamışım. sıvı gibi sanki hafif idrar kaçırmış gibi ama tabi idrar değil haaaa. :50: yeni hamişler gız sizdede oldumu bu belirti. eğer geçen ayki gibi 26 günde olursam yarın adet günüm. 28 güne dönmüşse 2 günüm daha var.

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın final yada yarı finallmi desem adetim gelmese bari. çok heyecanlıyım :62: :62: :62: :62: ama bugün hep çamaşırım ıslandı. hıh adet oldum dedim ama olmamışım. sıvı gibi sanki hafif idrar kaçırmış gibi ama tabi idrar değil haaaa. :50: yeni hamişler gız sizdede oldumu bu belirti. eğer geçen ayki gibi 26 günde olursam yarın adet günüm. 28 güne dönmüşse 2 günüm daha var.

canım benim benimde aklım hep sende hayırlı haberler alırız inşallah ben senden umutluyum pozitifi göreceksinn

oflu sizi unuturmuyum hiç :P

bu arada arkadşlar sizde bana dua edin lütfen benimde lekelenmeler kahverengi kahverengi ara ara tekrarlıyor korkuyorum

canım sen hiç merak etme pozitifi gördüysen bebişin seni kolay kolay bırakmaz İnşallah. eğer şu ana kadar sökülmediysen merak etme artık gelmez.gelsede belki bir iki gün daha o şekilde gelir sonra kesilir.üstüne görmüşsün bence. yerleşme kanaması değildir çünkü mantıken düşünüyorumda yerleşme kanaması olsa pozitif çıkması için biraz erken gibi. bazı kadınlar üstüne görebiliyorlar. bence şimdi sen bol bol ıstırahat et ve keseyi, kalp atışını görmek için odaklan. İnşallah bebeğin seninle ve karnında biran önce büyüyüp annesine kavuşmayı istiyordur. Allah sana kolay hamilelik ve hayırlı doğum versin. :6: :nazar: :nazar: :nazar: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Son düzenleme:

Ayy cok heyecanlıııı :))cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah gormezsın kırmızılaıı.bende butun geceuykusuzluk cektm karnının alt kısmı boyle sankı yara gıbı acıyan varmı? batmalar cabası zaten:1:

selam kızlar aksam aksam ne cekıstırıyosunuz bakalım :) umaygulay canımm yazmıstım ama gene yazıyım.. senın adına cok ama cok sevındım. rabbım kucagına da almayı nasıp etsın. hamıilerın duası kabul olurmus bize de dualarında yer verır mısın.. off off barı bu ay hamış kalsak :( çk üzülüyorum :'(

ayyy canım inşş bu ay kalırız bizlerdee yhaa Allahım kurtarır bizi beklemekten inş :(

Ayy cok heyecanlıııı :))cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah gormezsın kırmızılaıı.bende butun geceuykusuzluk cektm karnının alt kısmı boyle sankı yara gıbı acıyan varmı? batmalar cabası zaten:1:

canım aynen bende gece uykusuzluk çektim çok kötüydü yaa karnımın alt tarafına öyle ağrılar girdikii bağırmamla kocişimi uyandırdım... :( sonrada bütün gece sağa sola dönerken batmalar ağrılar çok fenaydı yaaa ne ben uyudum ne o :(((((

ayyy canım inşş bu ay kalırız bizlerdee yhaa Allahım kurtarır bizi beklemekten inş :(

canım aynen bende gece uykusuzluk çektim çok kötüydü yaa karnımın alt tarafına öyle ağrılar girdikii bağırmamla kocişimi uyandırdım... :( sonrada bütün gece sağa sola dönerken batmalar ağrılar çok fenaydı yaaa ne ben uyudum ne o :(((((

Belırtıler hep aynııb cnm beklemek cok zor ya.

kızlar hamilelik haberi alan varmı dünden beri.test yapan varmı?bebn sizleri takip etmete çalışıyorum ama yetişemiyıorum hızınıza

günaydın arkadaşlar:3:
Kafam çok karışık bugün 30. günüm ama hiç adet olacak gibi değilim. Normalde 28 günde bir oluyorum bu duruma göre iki gün geçmiş oluyor yani biraz umut var içimde ama doktor kontrolünü düşündükçe bu umutta gidiyor . Ben adetimin 13. günü doktora gitmiştim ve yumurta görememişti önce çatlamış olabilir dedi ve daha sonra oluşmaz demişti. Ayrıca 1,5 cm çikolata kisti de görünmüştü şimdi ben bütün bunlara rağmen ümit etmelimiyim yoksa bu ümidi gelecek aya mı saklamalıyım kafam karışık normalde ben çok şiddetli ağrıyla birlikte adet olurum dediğim gibi bugün 30. gün ve akıntıdan başka bişey yok sizce ne olabilir:44:

günaydın arkadaşlar:3:
Kafam çok karışık bugün 30. Günüm ama hiç adet olacak gibi değilim. Normalde 28 günde bir oluyorum bu duruma göre iki gün geçmiş oluyor yani biraz umut var içimde ama doktor kontrolünü düşündükçe bu umutta gidiyor . Ben adetimin 13. Günü doktora gitmiştim ve yumurta görememişti önce çatlamış olabilir dedi ve daha sonra oluşmaz demişti. Ayrıca 1,5 cm çikolata kisti de görünmüştü şimdi ben bütün bunlara rağmen ümit etmelimiyim yoksa bu ümidi gelecek aya mı saklamalıyım kafam karışık normalde ben çok şiddetli ağrıyla birlikte adet olurum dediğim gibi bugün 30. Gün ve akıntıdan başka bişey yok sizce ne olabilir:44:

istersen bi test yap iki gün geçmiş yha bişiler varsa belki olur belki idrarda :)

istersen bi test yap iki gün geçmiş yha bişiler varsa belki olur belki idrarda :)

Yarın doktora randevum var ama işte dediğim gibi bir tarafım umutlu bir tarafım kırık gebelik yoktur boşuna heveslenme her ay olduğu gibi bu ayda kırmızıları göreceksin diyor . Bilemiyorum hayırlısı , inş doktor yarın tebrikler hamilesiniz der.

anyway öncelikle tebrk ederim :)

meg ve göçmen kuşlar bizim batlar aynıydı sizlerdende bir haber bekliyorum dualarım sizinle

ben kan testimin sonucunu aldım tekrar söyleeyim bat bu gün dün geceden beri kahve rengi akıntım var ve kan değerim 60.73 çıktı :):):):)::) çok sevindim ama doktor biras asık suratlıydı ve pek yardımcı oldu sayılmaz lekelenmelerim var dedim 10 gün sonra falan kese görünebilir dedi devlet hastanesine gittim belki ondandır.sonuç
:32::24::32::24::32: yuppii ben hamileyim sanırsamm:49::nazar:

tek korkum lekelenmem ve ona bir zarar gelmesinden kormam

bu arada meg lekelenme olsa bile hastalandım die korkma bende öyle oldum ama gebelik varmış :) sadece tutunmaya devam edip etmedğini bir hafta 10 gün sonra anlayacakmışız

arkadaşlar yaa çok güzel bir duygu rabbim inşallah hepinizi hamiş yapar ve bebklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarım sizlerle kızlar

Aman yarabbim neler okudum öyle. Canım çok tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin. Desene bebişler aynı zamanlarda dünyaya gelecekler:emir_bebek::emir_bebek:

Bu arada c.tesi günü özel bi hastaneye gittik eşimle. kan testi verdik öğleden sonra 2 de çıkacaktı sonuç ama makinalar arızalanmış alamadık ultrasonda doktor oluşum var dedi ama çok yeni daha kese bile tam görünmüyor dedi öyle ayrıldık hastaneden. Hala sonucumu almamıştım seni okuyunca aradım hastaneyi öğrendim demin c.tesi günkü değerim 7396 yani tescillendi artık hamile oluşum:49:

Ve son olarak milupa.com a girip üye olun kızlar bebişlere özel numune ve öğretici cd, dergi yolluyorlar. ben iş arkadaşımı yapmıştım ona geldi geçen de ben kayıt oldum.

yarın doktora randevum var ama işte dediğim gibi bir tarafım umutlu bir tarafım kırık gebelik yoktur boşuna heveslenme her ay olduğu gibi bu ayda kırmızıları göreceksin diyor . Bilemiyorum hayırlısı , inş doktor yarın tebrikler hamilesiniz der.

o zaman dayan bi gün daha canım inşallahhh doktor müjdeli haber ver canımm bizde burdan okuruzz :):71:

o zaman dayan bi gün daha canım inşallahhh doktor müjdeli haber ver canımm bizde burdan okuruzz :):71:

Ben bir gün değil aylardır sabrediyorum , her ay acaba hamilemiyim diye umutla bekliyorum ama sonu hep hüsranla sonuçlanıyor hep iki gün önce olurdum tam zamanınında yani işte iki gün geçikince umutlanmakla , umutlanmamak arasında kaldım gerçi gün daha bitmedi bugün olabilirim. :18:

ben bir gün değil aylardır sabrediyorum , her ay acaba hamilemiyim diye umutla bekliyorum ama sonu hep hüsranla sonuçlanıyor hep iki gün önce olurdum tam zamanınında yani işte iki gün geçikince umutlanmakla , umutlanmamak arasında kaldım gerçi gün daha bitmedi bugün olabilirim. :18:

ayy bu oldum olucam gerilimi çok kötü canım yaaa çok ii anlıyorum seni inş olmazsın bugunde :(

inş olmam ve hamileyimdir o zaman bütün korkularım silinir. kistten dolayı çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye ama Rabbim istesin yeter ki her şey olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :49:

inşallah bu ay hiçbirimiz adet olmayız....ben yine dayanamadım bugün yani adetime 3 gün kala test yaptım...sözde erken gebelik esti...şansa bak bozuk çıktıi :):):):)

inş olmam ve hamileyimdir o zaman bütün korkularım silinir. kistten dolayı çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye ama Rabbim istesin yeter ki her şey olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :49:

aminn canım yha Allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bendede iltahaplanma var ondan çok korkuyorum bu ayda olmadıysa iltahaptan olmuyo dicem artık :(:2:

kızlarrr hala hastalanmadım yaaa..hiç bir belirtim yok hastalıga dair.kan testi yapmıstım cuma günü negatif cıkmıştı.ne oluyoruz yaaa:s

sepya aynen canım ya korkmaya başladım valla ben.test yapdım her zamanki gibi havamıda aldım nedir bu o zaman ya uff..doktora gidicem ama şu olup bitsin diyorum öle gidiyim ama gelen gidende yok.sende bir gelişme olursa bana haber ver lütfen meraktayım ve korkuyorum artık.çocukdan falan vazgeçtim bi hastalık çıkmasa bari..

Back
X