ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

ferdat 85
bana doktor bu folicplus ı günde üç kere iç dedi bu çok değilmi ya ama iyi geldi mutlaka banda lekelenmem falan kesildi kilo yapıyorsa bi kaç ay sonra bırakayım tombiş anne olmayım :) zaten bünyem almaya çok müsaid :(

melis ceren
canım benim belirtilerimi 72. Sayfada detaylı bulabilirsin bak bir eğer bulamazsan söyle ben sana tekrar o zaman yazayım olurmu :)

gözdecim bilmiyorum dediklerini......

:nazar::nazar::49::nazar::nazar:

canım çok saol yazdığın için bunları yaptır dediğine göre bişimi varki korktum şimdi:18: Cuma günü hastaneye gidince yaptırıyım bunları hba hc iki tane daha varda nasıl yazmışsa okuyamıyom kiii:1: Canım bide sen test yap die banamı yazdın yapsammıki eczaneden alıp ama daha bata 6 gn var :18:

ferdat 85
bana doktor bu folicplus ı günde üç kere iç dedi bu çok değilmi ya ama iyi geldi mutlaka banda lekelenmem falan kesildi kilo yapıyorsa bi kaç ay sonra bırakayım tombiş anne olmayım :) zaten bünyem almaya çok müsaid :(

melis ceren
canım benim belirtilerimi 72. sayfada detaylı bulabilirsin bak bir eğer bulamazsan söyle ben sana tekrar o zaman yazayım olurmu :)

gözdecim bilmiyorum dediklerini......

:nazar::nazar::49::nazar::nazar:

canım folic plusın özelliği bu zaten 3 tane kullancaksın yoksa yeterli düzeyde almış olamıyorsun maalesef
sen 3 kullanmaya devam et bırakma sakın
ilk 3 ay boyunca kullanılıyor hamilelikte bildiğim kadarıyla
doktorun demeden kafana göre bırakma bence allah korusun zarar vermesin bebeğe
Ben şubat ayından beri folik asit kullanıyordum:1::1: biraz fazla oldu sanki:9: ilkin doktor bana bende kansızlık ta olduğu için şimdi adını unuttum 3 ü bir arada takviyeli bi folik asit verdi kutuyu bitirdim bir daha aynısından almadım kendim folik plus alıp içmeye başladım ama haziran ayından beridir tam olarak içmedim çünkü sıkıldım içmekten düşünsenize şubattan beri folik asit içiyordum:9: Neyse şimdi doktor bana folbiol yazmış onu kullanıyprum ama doktorumu değişecem yenisi ne yazar bilemem
canım şu ilacının adını bi hatırlamaya çalışsan
bende de kansızlık var
hepsi birarada bir ilaç bulsam onu kullanırım daha iyi olur

canım folic plusın özelliği bu zaten 3 tane kullancaksın yoksa yeterli düzeyde almış olamıyorsun maalesef

bende de kansızlık var
canım eve bakarım 2. kutuyu alıp içmediğimi hatırlıyorum evdeyse eğer bakar yazarım yarın olur mu. ilacı bırakma sebebim 2. kutuyu yazmak için aile hekimime gittim bana ne gerek var kullanıyosun dedi, kansızlık için pekmez için daha sağlıklı dedi, bu ilaçlar kan yapsa da sonuç itibariyle kimyasal madde alıyorsunuz demişti ben de bunun üzerine ilacı bıraktım folik plus aldım ve pekmez içmeye başladım sonra pekmezi de bıraktım ama tekrar içmeye başlayacam.

selamlar :79:

beni merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederim :54:
benim dün öğleden sonra lekelenme tarzında başlayan akıntım,kanamaya dönüştü..
umutlar diğer aya transfer oldu artık..

aysun ve göçmenkuşları merak etmekteyim..
umarım müjdeli haberler alırız..

Beni merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederim :54:
Benim dün öğleden sonra lekelenme tarzında başlayan akıntım,kanamaya dönüştü..
Umutlar diğer aya transfer oldu artık..

Aysun ve göçmenkuşları merak etmekteyim..
Umarım müjdeli haberler alırız..

:(:( umudumuzu kaybetmiyoruzz öbür aya olur inşşş:71::71::71: Aysunu bende çok merak ediyorumm inş kırmızılar ona gitmemiştir :18:

bende de kansızlık var
Demin netten denk geldi ismi folbiolü araştırırken. gyno ferro sanol, ilacın içinde demir+ folik asit ve b12 var.

Söylemedi deme Meg'cim biz senle aynı dönemde hamile kalıcaz. Bak gör. İçime doğduuuuuu:21:

canım çok saol yazdığın için bunları yaptır dediğine göre bişimi varki korktum şimdi:18: Cuma günü hastaneye gidince yaptırıyım bunları hba hc iki tane daha varda nasıl yazmışsa okuyamıyom kiii:1: Canım bide sen test yap die banamı yazdın yapsammıki eczaneden alıp ama daha bata 6 gn var :18:

hayır gözde çok erken daha en erken ne zaman yap söyleyimmi gününde yap en erken o zaman bence sabret be güzelim gel bek beraber bekleyeli m ben 7 gün sonra kontrole gidicem sende 7 gün sonra test alırsın beklemek zor ama napalım
sabredicez

:(:( umudumuzu kaybetmiyoruzz öbür aya olur inşşş:71::71::71: Aysunu bende çok merak ediyorumm inş kırmızılar ona gitmemiştir :18:

kaybetmiyoruz evet..:92:
tutmayan yımırtamıs son yımırtamıs diil allaha şükür..
geç olsun güç olmasın..

Söylemedi deme Meg'cim biz senle aynı dönemde hamile kalıcaz. Bak gör. İçime doğduuuuuu:21:

tamam anlaştık :29:

Demin netten denk geldi ismi folbiolü araştırırken. gyno ferro sanol, ilacın içinde demir+ folik asit ve b12 var.

çok teşekkürler
evet duydum ilacı
ama bende b12 eksikliği yok, sanırım fazlası da zarar verebilir
doktora bir sorayım bakalım
şimdi ben ferro sanol duadenol kullanıyorum, o bitince bunu yazdırayım bari

canım ya olur böyle şeyler arada üzülme sakın birdahaki aya inş.
dualarım hep sizlerle kızlar hepinizi öpüyorum
:54:

çok teşekkürler
evet duydum ilacı
ama bende b12 eksikliği yok, sanırım fazlası da zarar verebilir
doktora bir sorayım bakalım
şimdi ben ferro sanol duadenol kullanıyorum, o bitince bunu yazdırayım bari

bi dönem hamıle kalmak ıstıyorum deyınce doktor bana folık asıt verdi. hamıle kalmadan 1 ay once ve hamıle kaldıktan 3 ay sonrasına kdar kullanmak gerekıyomusss... ısmı folıdoce idi.. amaa bende ne hamılelık ver ne bişeeyyy :)

hayır gözde çok erken daha en erken ne zaman yap söyleyimmi gününde yap en erken o zaman bence sabret be güzelim gel bek beraber bekleyeli m ben 7 gün sonra kontrole gidicem sende 7 gün sonra test alırsın beklemek zor ama napalım
sabredicez

tamam canım öyle yapalım ama cuma günü enfeksiyon için hastaneye gidicem doktor kan testi yaptırısa hcg de bakın dicem ama aetime 3-4 gün kalmış oluyo çıkarmı bilmiyorumm bide şu an midem çok kötü bulanıyo yaaa nie böle oldum birden :(((((((:14:

bi dönem hamıle kalmak ıstıyorum deyınce doktor bana folık asıt verdi. hamıle kalmadan 1 ay once ve hamıle kaldıktan 3 ay sonrasına kdar kullanmak gerekıyomusss... ısmı folıdoce idi.. amaa bende ne hamılelık ver ne bişeeyyy :)

folik asiti kullandırıyorlar evet
ama onun gebe kalmaya etkisi yok
sadece bebek olursa herhangi bir sorun oluşmaması için kullandırılıyor
2 buçuk ay kullandım ben de
folik asit tahlilim yapıldı
baya bi depo yapmışım iyi oldu

megcim üzülme canım benım gelecek aya inşallah beraber hamıle kalırızzz... beraberce atlatrız bu günleri. en azından umıtlenmedıın fazlaa uzulme.. son yumurtan değil ya boşver bizde mımırta çoook :D :1:

megcim üzülme canım benım gelecek aya inşallah beraber hamıle kalırızzz... beraberce atlatrız bu günleri. en azından umıtlenmedıın fazlaa uzulme.. son yumurtan değil ya boşver bizde mımırta çoook :D :1:

evet haklısın önümüzdeki sefer beraberceee :49::49::49::49::49::49::49::65:inşallahhh..
teşekkürler :38:

önce ben sobeledim bebişimm
iyisin di mi?
üzüntü yok
bak kasımda hamile kalcaz inşallah:3:

seninle konuştuktan sonra durdu o lekelenme..
sabah yoktu,öğlen saat 2 de şakır şakır başladı..

yok üzülmüyorum,eğer bikaç gün gecikseydim ve adet olsaydım,o yıkıcı olurdu sanırım..

yeni bat 30 ekim..
yeni ay yeni umut..

Back
X