ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

MrsPink35 :) cnm sistit için stephen king ne demiş biliomusun ...dikenli tel işemek gibi demiş :))çok zor bir durumdur bnmde bi kaç kez oldu..özellikle ayaklarını sıcak tut ,bağışıklık sisteminin brz düşmesiyle tekrar ortaya çıkabiliyor yemeklerine dikkat et ve en en önemlisi sistit düşmanı su. bol bol su içç ki temizlesin vucudu bakteriler barınamasın.çişin geldiğinde wc ye gitmeye üşeniosun biliyorum çünkü gidince bi kaç damla gelio :))) ama bi kaç damla bile olsa sakın bekleme bol su iç wc de al soluğu :) en kısa zamanda kurtulursun inşallah sonrada bebeğini alırsın kucağına :)

bir de C vitamini kullanımı ve C vitaminli şeyler yiyip içmek sist için çok iyiymiş..
asit oranını arttırdığı için,sistitle mücadelede yardımcıymış..

oyy canım benim bende seni merak etmiştim dün girmeyince dedimm gelmedi heralde kırmızılar ama olsun dediğin gibi sağlıklısın ve adetlerin düzenli kasımda :49: olursun inşş canum dualarım seninle :)
canım çok teşekkürler...bende seni çok merak ediyorum dualarım seninle..inş sen bu ay hamile olacaksın :34:
evet kızlar çift çizgiden sonra kan testiyle de doğrulandı hamileliğim, 157 çıkmış :))
inşşşş burdaki herkes aynı heyecanı, sevinci yaşar en kısa zamanda :))
tebrik ederim canom Allah sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah..DArısı başımıza:71::71::71:
zaman geçirmek için güzel
ama aklımda olmayanı aklıma getiriyor burası benim
inan hiç aklımda değildi sabahtan beri
eve geldim aklıma kk geldi ve yine aklıma geldi
pek ümitli değilim ben artık ama okudukça az da olsa gaza geliyor insan
benimde siteye girene kadar hiç yumurta adet ilişki vs aklıma gelmiyor ne zaman siteye giriyorum hepsi şak aklımda..:1::1: inşallah en kısa zamanda o güzel duyguları bizde yaşayacağın ferdatcım...:71::71:
bende folbiol kullanıyorum hamile kalmadan bi kaç ay önce başlanıyomuş ben şu anda onu kullanıyorum birde gyno ferro sanol kullanıyorum doktorum düşük yaptıktan sonra verdi bu ilacı bende hala devam ediyorum tabi bende kansızlıkta var o yözden bırakmadım:34:
kızlar bende folibol kullanıyorum ama hamilelik olmadan 3 ay önce kullanılmay başlanır diyor ben böyle giderse eczanede folbiol bırakmayacağım kaç ay oldu yahu:1::1::1:
kızlarrrr ben geldiiimmm sırasıyla herşeyi yazıyorum şimdi sizee
doktora gittim durumu anlattım bu arada sistit olduğum için gittim ama olayı gebeliğe çevirdim=)
snr gebelik olup olmadığına bakmak için ultrasona gittik herhangi bi kese veya bi belirti göremedi ama doktor döllenmenin olduğu tarihten itibaren tam bir gebelik oluşumu görebilmemiz için 21 gün geçmesi gerekiyor dedi bende cumartesi en geç pazar regl günüm olduğunu söledim eğer bi gebelik varsa şu an tam göremeyiz dedi ya inanın bi umutsuzluk oldu o an içimde snr idrar testi istedi sistit için nur topu gibi enfeksiyon ve bakterilerim varmış=)) ilaç yazıcaktı ama muhtemel bi, gebeliğide yok etmemek için bide kan testine bakalım dedi kan aldılar
şimdi size bişey sorucam dediğim gibi cumartesi en geç pazar günü regl günüm gebelik gibi bi durum varsa bugün alınan kanda çıkarmı ya gerçekten inanılmaz bi üzüntü yani sanki bi daha olmıcakmış gibi kendimizi üzüyoruz başka bişey değil önümüzdeki ay başka bi heyecan olur yine bekleris napalım ama bi an nasıl üzüldüm anlatamam bide gelen giden hamileleri gördükçe üffff=))
gözdecim umaycım çok teşekkür ederim dualarınız için ve dier dua eden herkesee
son bir sorum olucak umay tatlım bu değer hangi aralıkta olunca gebelik olduğu anlaşılıo 60 fln çıkmıştı ya senin ondan yrn bilinçli gideyim=))

ANYWAYYYY çok tbr ederim cannnııımm sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
:71::71::71::71::71:

canım sonucunu yarın mı alacaksın..inşallah pozitifi görürsün hamişsindir canım...

kızlar benim ovulasyonuma vs çokkkkkk var henüz..ama sizleri takipteyim..merak ediyorum güzel haberlerinizi alıcam İNŞALLAH:49::49:

inş hamilesindir cnmmm:) bşy sorcam ben tam ovulasyon zamında doktora gittim sistit için bana ilaç verdi adet olacagın zaman biter dedi..acaba ilaçlar engellermi ben özellikle bebek istedigimi söyledim ona ragmen verdigi ilaçlar zararlımıdır yaf:(bu ayda olmuycakmı yani:(

inşallah cnmmmm vallaha ben doktora ihtimal var diyince olabilcek bi gebeliği tehlikeye sokmamak için bi ilaç vermek istedi o yüzden kan testine bakalım dediyani kullanacağın ilaç gebeliğe engel fln demedi bu tamamen idrar yollarıyla alakalı bi durum bence çok engel olacağını sanmıyorum ama istersen yrn sorarım doktora ;)

canım benden senden haberler bekliyodum çünkü bende cuma günü enfeksiyon için hastaneye gidicem ve muhtemelen senin başına gelenler aynen benimde başıma gelicek doktor yok derse heralde bende yıkılırım ilk anda off offf ne zor bu dönemler yhaaa bu arada canım benim internetten okudukalrım ve burda duyduğum kadarıyla adete 3-4 gün kala kanda çıkıyo eğer varsa çıkar kanda diye umuyorum tabi tatlım geç döllenme olmadıysa umarım yarına güzel haberler alırsın senle ben aynı durumdayız seni pür dikkat takip ediyorum peki belirtilerin varmı canım hiç:18:

vallaha şekercim bende normal reglilik sancısı göğüs acısı dışında kasıklarımda sadece batma oluo ani ani çözemediğim normalde olmas inşallah hayırlısı olurda hamiş olduğumuzu öğreniris=):38:

inşallah cnmmmm vallaha ben doktora ihtimal var diyince olabilcek bi gebeliği tehlikeye sokmamak için bi ilaç vermek istedi o yüzden kan testine bakalım dediyani kullanacağın ilaç gebeliğe engel fln demedi bu tamamen idrar yollarıyla alakalı bi durum bence çok engel olacağını sanmıyorum ama istersen yrn sorarım doktora ;)

ay nsl sevaba gecersin anlatamam:) ürispas diye bi ilaç bide antibiyotik sanırım:) unutmassan sorarsan çok sevinirim.. umaırm dedigin gibidir ve etkilemez. amaaa adet olcam sanırım hisediyiorum agrıları geliyo:(

MrsPink35 :) cnm sistit için stephen king ne demiş biliomusun ...dikenli tel işemek gibi demiş :))çok zor bir durumdur bnmde bi kaç kez oldu..özellikle ayaklarını sıcak tut ,bağışıklık sisteminin brz düşmesiyle tekrar ortaya çıkabiliyor yemeklerine dikkat et ve en en önemlisi sistit düşmanı su. bol bol su içç ki temizlesin vucudu bakteriler barınamasın.çişin geldiğinde wc ye gitmeye üşeniosun biliyorum çünkü gidince bi kaç damla gelio :))) ama bi kaç damla bile olsa sakın bekleme bol su iç wc de al soluğu :) en kısa zamanda kurtulursun inşallah sonrada bebeğini alırsın kucağına :)

ah sistit vah sistit yedi bitirdi beni =)) ne güsel sölemiş stephen king öle =)) yok vallaha cnm artık üşenmiyorum kalkıorum tek damla bile gelse vücudumun temizlenmesi gerek bütün dediklerini şimdiden yapmaya başladım kalın kalın çoraplarla ısıtıorum vücudumu =))):49:

.

Bugün, 16:48
MrsPink35

kızlarrrr ben geldiiimmm sırasıyla herşeyi yazıyorum şimdi sizee
doktora gittim durumu anlattım bu arada sistit olduğum için gittim ama olayı gebeliğe çevirdim=)
snr gebelik olup olmadığına bakmak için ultrasona gittik herhangi bi kese veya bi belirti göremedi ama doktor döllenmenin olduğu tarihten itibaren tam bir gebelik oluşumu görebilmemiz için 21 gün geçmesi gerekiyor dedi bende cumartesi en geç pazar regl günüm olduğunu söledim eğer bi gebelik varsa şu an tam göremeyiz dedi ya inanın bi umutsuzluk oldu o an içimde snr idrar testi istedi sistit için nur topu gibi enfeksiyon ve bakterilerim varmış=)) ilaç yazıcaktı ama muhtemel bi, gebeliğide yok etmemek için bide kan testine bakalım dedi kan aldılar
şimdi size bişey sorucam dediğim gibi cumartesi en geç pazar günü regl günüm gebelik gibi bi durum varsa bugün alınan kanda çıkarmı ya gerçekten inanılmaz bi üzüntü yani sanki bi daha olmıcakmış gibi kendimizi üzüyoruz başka bişey değil önümüzdeki ay başka bi heyecan olur yine bekleris napalım ama bi an nasıl üzüldüm anlatamam bide gelen giden hamileleri gördükçe üffff=))
gözdecim umaycım çok teşekkür ederim dualarınız için ve dier dua eden herkesee
son bir sorum olucak umay tatlım bu değer hangi aralıkta olunca gebelik olduğu anlaşılıo 60 fln çıkmıştı ya senin ondan yrn bilinçli gideyim=))

ANYWAYYYY çok tbr ederim cannnııımm sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

canım ben dr neva diye bir site var son üç adetimi yazıyorum o bana bat ımı veriyor uzun zamandır siteye göre batımı hesaplıyorum ve tutuyor herneyse işte ordan batımı hesapladım yaa işte o bat günü idrar testi yaptım sabahtan 11e kadar wcye gitmedim sıvıda içmedim akşamdan sonra (gece gitmiştim ama wc ye) işte epeyi bir koyu idrarla yaptım testi çok silik bir çizgi çıktı kandeğerim ise yaklaşık 11 buçuğu biraz geçmişti sanırım kan verdğimde öğleden sonraki sonucum 60 dı
ayrıntılı anlattım belki bi taraftan başka bir şey yakalarsın diye

özetle bat günüm yani 3+5 haft değer 60.73

canım hcg sonucun yarın mı belli olucak?

kanda hcg sonuç verebilmesi için,döllenmeden itibaren 12 gün ve yukarısı geçmesi gerekir derler..
ve 0-5 arası negatif
5 ve yukarısı pozitiftir..

inşallah gönlündeki gerçek olsun canım arkadaşımm :38:
canımm arkadaşım aynen öle sonucu yrn akşam üstü 17;:30 gibi öğrenicem inşallahen son ilişki tarihim 25 eylül üstünden 10 gün geçti olmadı beklicem regliliii geciktimi girişçem herşeye yiterr yaaa kendimi yedim vallaha=))):71::54::54::54::13:

vallaha şekercim bende normal reglilik sancısı göğüs acısı dışında kasıklarımda sadece batma oluo ani ani çözemediğim normalde olmas inşallah hayırlısı olurda hamiş olduğumuzu öğreniris=):38:

ewt canım o batmalar bende de oluyo ve daha önce hiç olmazdı umarım hamileyizdir yarını nasıl beklicem ay çok merak etttimmmm :D sen yarın bende cuma öğrenirim heralde canım allah hakımızda hayırlısını verir inşşşşş :)

ay nsl sevaba gecersin anlatamam:) ürispas diye bi ilaç bide antibiyotik sanırım:) unutmassan sorarsan çok sevinirim.. umaırm dedigin gibidir ve etkilemez. amaaa adet olcam sanırım hisediyiorum agrıları geliyo:(

ürispasın hiç bi zararı yok tatlım ama antibiotiği sorayım yrn yazarım sana

bu arada topikte bazı yeni arkadaşlar var herkese hoşgeldin diyorum ve inşallah bu bata giden yolculuğunuz
:10::10:
çabucak geçer ve güzel haberler alırsınız kızlarrrr
:8::8:

ürispasın hiç bi zararı yok tatlım ama antibiotiği sorayım yrn yazarım sana

sagolasın cnm neyse içim rahat etti zararı yoksa.. iki ilaç verdide digeri sanırım antibiyotik aklına gelirse sorarsan sevinirim:)
bu arada umay o dedigin siteye baktımmm son adet tarihini giriyorsun güyaaaa hamileysem ben 3 hafta 2 günlük gebe oluyom:)

sagolasın cnm neyse içim rahat etti zararı yoksa.. iki ilaç verdide digeri sanırım antibiyotik aklına gelirse sorarsan sevinirim:)
bu arada umay o dedigin siteye baktımmm son adet tarihini giriyorsun güyaaaa hamileysem ben 3 hafta 2 günlük gebe oluyom:)

sitenin ismini istiyorummmmm bende bakıcammmmm :D:D:D

ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar belirtilerimzi beraber paylaşıp adım adım hamilelğe yürüyeılim yaşadığımz belirtilermzi gelmek bilmeyen adet günlerimzi hesaplayalm....[/CENTER]benim sat tarihim 7eylül .....yani daha adetime 10 gün varçok vardahaaaa.... uf puff tıssssss :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mrb bende beklemedeyim çok ümitliyim bu defa kısmet diyelim :66: rabbim herkese nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu arada umay o dedigin siteye baktımmm son adet tarihini giriyorsun güyaaaa hamileysem ben 3 hafta 2 günlük gebe oluyom:)[/QUOTE

canım haftamı kendim hesaplamıştımda ben ovulasyon zamanımı doktornevadan baktım hep vede o zaman hem ovulasyonunu hem batını veriyor bende tuttu ovulasyon ve adet zamanı hep

Back
X