ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

tmm sgslısn gözdecim:)
ben bi an gelio umutlanıyorum bi an geliyo yine bu ay bşy yok diyorum.. yarın sabah test yapayımmı sence nedersin..yarın olunca adetime 4 gün kalmış oluyo:)
sende durumlar ne alemde :)

tmm sgslısn gözdecim:)
ben bi an gelio umutlanıyorum bi an geliyo yine bu ay bşy yok diyorum.. yarın sabah test yapayımmı sence nedersin..yarın olunca adetime 4 gün kalmış oluyo:)
sende durumlar ne alemde :)

canımı umudunu hiç yitirme yhaa inş hamilesindir bu ayyy senin kaçıncı ayın denemede :) eğer belirtilerin varsa yarın bi test yap canım ama negatif çıkarsa ümidini kaybetmek yok çünkü daha erken olucak çıkmayabilir
bnm batmalarım hala devam ediyo göğüslerim kaşınmaya başladı bgn :D garip bu niye oluo bilmiorum hiç duymadım böle bi belirti kimsede onun dışında bi de yorgunluk var canım

canımı umudunu hiç yitirme yhaa inş hamilesindir bu ayyy senin kaçıncı ayın denemede :) eğer belirtilerin varsa yarın bi test yap canım ama negatif çıkarsa ümidini kaybetmek yok çünkü daha erken olucak çıkmayabilir
bnm batmalarım hala devam ediyo göğüslerim kaşınmaya başladı bgn :D garip bu niye oluo bilmiorum hiç duymadım böle bi belirti kimsede onun dışında bi de yorgunluk var canım

bende hamiş olmak istiyorummm :43::43::43::43::43::43::43:

Ayyy içim darlanıyor kızllar adetime 5 gün kaldı ne zor geçiyor günler yaaa :59:
aynıyız seninle cnm benim adetim 12 sine ama gece ay 30 çektigi için 13 de olabilir.. en geçmeyen gün son bi hafta zaman ilerlemiyor:(

şimdiii eger hamileysem baktımda 3 hafta 5 günlük hamileymişim.. kendi kendimi umutlandırıyorum sanırım.. bende belirtiler bi var bi yok dün geceye kdr bşy yoktu tam yataga girdim kasık agrım arttı baya.. acaip şişlik vardı.. of nebilimmm dedigin gibi yaırn yapayım onsan sonrada adetimin geçmesini bekliyeyim:( allahım bi bebek nasip etsin inş çok istiyorum öyle böle deil.. sanki şuanda yaşamak amaçsız gelio bebek istiyorum ben:(
senin ksık batmaların süreklimi oluyo cnmm.. yani mesela 3 dk olur sonra 1 ssaat olmaz mı yoksa sürekli oluyomu:)

kızlar selam bu sabah test yaptm negatif çıktı..ama 4 gün var hala düzensiz çünkü 11- yada 12-13 bat. moralimi bozmadım .ağrılarım devam ediyo çünkü ve adet ağrısından farklı gibi :)

Can Adetime 5 gun kaldi bir hafta once inanilmaz kasinti baslamisti goguslerimde suan yok 2gun oncede goguslerimi patlaycakmis gibi hissetmistim. Suan hicbir belirtim yok :-(

kızlar selam bu sabah test yaptm negatif çıktı..ama 4 gün var hala düzensiz çünkü 11- yada 12-13 bat. moralimi bozmadım .ağrılarım devam ediyo çünkü ve adet ağrısından farklı gibi :)

üzülme cnm daha 4 gün var.. bende yaırn yapcam 3-4 gün kalıyo ama bellide olmuyo işte ya 2 gün önce ya iki gün sonra oluyorum genelde.. negatif çıkarsa yarın üzülürüm umudum baya kırılcak ama beklemeyede sabrım yok:(

üzülme cnm daha 4 gün var.. bende yaırn yapcam 3-4 gün kalıyo ama bellide olmuyo işte ya 2 gün önce ya iki gün sonra oluyorum genelde.. negatif çıkarsa yarın üzülürüm umudum baya kırılcak ama beklemeyede sabrım yok:(

Adet gününden önce test yapmayı doğru bulmuyorum yok yere moralimizi bozmaktan başka bir işe yaramıyor hem evde yapılan testlerde çok güvenilir değil

umayımmm gösdoşş ve diğer hamile olan arkadaşlar birbirimizi yaşadıklarımızdan doktor sonrası söylenenlerden haberdar edelim bilgi sahibi olmak şart ben cuma doktora gidicem ultrasona herşeyi size tek tek azarım dün ne korktum öyle 2. lekelenmem olunca ama olabiliyormuş bunuda öğrendim 2 idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı çok şükür bildiğiniz hareketlerimi kısıtladım ağır kaldırmıyorum yukarıya uzanmıyorum gerinmiyorum yüz üstü yatmıyorum kızlar hamileler ve o aşamada olanlar bütün hareketlerinize dikat edin ltf :nazar::emir_bebek:

artı çay ve kahveden olabildğinizce uzak duracaksınız ben öyle iğrenç bi çağ içtimki anlatamam ya suyu dolduruyorum sonra bir damla da dem damlatyıyorum :( sarımtırak bi su oluyor işteee benda artık bugünden itibaren süt ve meyve suyuna başladım taze sıkılmş olursa iidr

ama yüzüstü yatmama olayı ise beni geriyor ben yüzüstü yatmaan uyuyamam :( şimdilik yatıyorum umarm bişy olmas

adet oldum....moralim çok bozuk..iğrenç bir gün geçirdim ve halen geçiriyorm...artık gücüm kalmadı benim...bıktım heray deneyim hüsrana uğramaktan....uzun bir ağlama seansından sonra başım çatlıyor şaun... :(

Adet gününden önce test yapmayı doğru bulmuyorum yok yere moralimizi bozmaktan başka bir işe yaramıyor hem evde yapılan testlerde çok güvenilir değil
ama bak cnm gosdeninki çıktı çıkan var ondan heveslendim:) evde bitane var yapamda kurtulam yoksa aklımda kalcak:)

adet oldum....moralim çok bozuk..iğrenç bir gün geçirdim ve halen geçiriyorm...artık gücüm kalmadı benim...bıktım heray deneyim hüsrana uğramaktan....uzun bir ağlama seansından sonra başım çatlıyor şaun... :(

kıyamam sana ben:(:(:(:( allahım bu ay nasip etsin sana inş... üzülme cnmm hayırlısı deilmiş demekki bu ay.. ama çok kötü bi duygu bilirim özellikle bende bu ay okdr çok heveslendimki olmassa senin gibi olcam kesin:( ama allahtan umut kesilmez üzülme:(

adetim bugün tam 7 gün gecikti.test yapmaya korkuyorum kaç kez bu gecikmeler oldu ve test yaptığımın ertesi gün adet oldum.biliyorum psikolojik hep ama napayım elimde değil.inşallah 2-3 gün içinde adet olmam ve hamileyimdir.

ama bak cnm gosdeninki çıktı çıkan var ondan heveslendim:) evde bitane var yapamda kurtulam yoksa aklımda kalcak:)

kıyamam sana ben:(:(:(:( allahım bu ay nasip etsin sana inş... üzülme cnmm hayırlısı deilmiş demekki bu ay.. ama çok kötü bi duygu bilirim özellikle bende bu ay okdr çok heveslendimki olmassa senin gibi olcam kesin:( ama allahtan umut kesilmez üzülme:(

Üff yaa ben cesaret edemem belki adet günü yaparım üç tane testim var nasılsa :66:

acele etmeyin test yapmak için.ben aylardır o hüsranı yaşıyorum.en az 10 gün gecikmeyi bekliyorum artık.kaldı 3 günüm eğer olmazsa test yapıcam.zaten on günden önce de çıkmıyor idrar testinde.

yani 7 gün geciktimi adetin ve hala test yapmadın vala ben çoktan kan testi yaptırmıstım ne yalan diyeeyim:)
evt hep idrar testleri için adetten sonra 10 gün diyor ama.. bak en basidi gösde nin adetten 3 gün önce çıktı. yani onu görerek bide forumda okudum baya adetten 5 gün önce bile çıkan varmıs idrar testinde..
evde bi test var ve beni rahatsız ediyro onu yapayımda kurtulayım en azından adetim gecene kdr evde test olmadıgından yapmam:)

acele etmeyin test yapmak için.ben aylardır o hüsranı yaşıyorum.en az 10 gün gecikmeyi bekliyorum artık.kaldı 3 günüm eğer olmazsa test yapıcam.zaten on günden önce de çıkmıyor idrar testinde.

Fertilityfriend de 5 gün geçmesini bekliyor test yapmamız için
kimisinin adetine 2 gün kala çıkıyor kimisinin de adetinden 10 gün sonra çıkıyor

Back
X