ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

ben de önceden burda okuyup okuyup gaza gelip test yapıyodum
ama her defasında ağzımın payını aldığımdan akıllandım artık
kuzu kuzu bekliyorum ben
benim de hiç ama hiç umudum yok bu ay yine her ayki gibi
ateş ölçüyorum ve düşüşe geçti bile ateşim

adetten 15 gn sonra böyle belirtiler için erken
bence o sırada gelen hafif leke yumurtlama lekesi
umarım hamilesindir

bencede erken gibi araştırmalarıma göre ve burda yazılanlara göre .ama arkadaşların yazdığı gibi gögüslerimde hiç bir belirti yok ..işde bu gögüslerde sızlama olmayınca diyorum kendime kızım sen hamile değilsin boşuna ümitlenme :(

aynen cnm bidahaaa adeetim geçmeden test yapmıycam evdede test bulundurmuycamki yapmıyayımmm..
o ateş ölçümüyle hiç yapmadımm... bende bu ay öle deniyeyim buseferde:)
ben internetten ovulasyon alıyorum yanında da gebelik hediye ediyor
sürekli evde oluyor o yüzden gebelik testi
şimdi de var ama tek çizgi göre göre içim şişti yapmıyorum artık
şu an benim ateş ölçme yöntemi doğru sonuç vermeyebilir geç başladığım için
diğer ay adetten itibaren ölçücem, yine ovulasyon da kullanıcam garantilemek için

bencede erken gibi araştırmalarıma göre ve burda yazılanlara göre .ama arkadaşların yazdığı gibi gögüslerimde hiç bir belirti yok ..işde bu gögüslerde sızlama olmayınca diyorum kendime kızım sen hamile değilsin boşuna ümitlenme :(

göğüslere takılma bence
çoğu hamilenin göğüslerde hiçbişey olmamış
hem bence asıl göğüs adete yakın şişip acıyosa regli geliyor demektir
şu an bende olduğu gibi yani
yumurtlamadan sonra göğüs şişliği ve acısı bşlıyorsa o zaman daha tehlikeli, prolaktinle ilgili bir sorun olabilir

diğer ay adetten itibaren ölçücem, yine ovulasyon da kullanıcam garantilemek için

cnm ovulasyon testi hiç almadım nekdr acaba fiyatı.. internetten alınca hemen gönderiyorlarmı... eger normal eczaneye göre daha uygunsa bende netten alayım adresini verirsen:)

cnm ovulasyon testi hiç almadım nekdr acaba fiyatı.. internetten alınca hemen gönderiyorlarmı... eger normal eczaneye göre daha uygunsa bende netten alayım adresini verirsen:)

evet canım çok uygun
20 ovulasyon 6 gebelik 23 tlye aldım
gittigidiyordan
ordan bakabilirsin
hemen ertesi gün gönderiyorlar
markası laboquick (gerçi alanların bir kısmı memnun kalmamış ama ben 3 aydır kullanıyorum hep güzel çalıştı)
kargo dahil ürünlere bakmanı tavsiye ederim

göğüslere takılma bence
çoğu hamilenin göğüslerde hiçbişey olmamış
hem bence asıl göğüs adete yakın şişip acıyosa regli geliyor demektir
şu an bende olduğu gibi yani
yumurtlamadan sonra göğüs şişliği ve acısı bşlıyorsa o zaman daha tehlikeli, prolaktinle ilgili bir sorun olabilir

evet canım çok uygun
20 ovulasyon 6 gebelik 23 tlye aldım
gittigidiyordan
ordan bakabilirsin
hemen ertesi gün gönderiyorlar
markası laboquick (gerçi alanların bir kısmı memnun kalmamış ama ben 3 aydır kullanıyorum hep güzel çalıştı)
kargo dahil ürünlere bakmanı tavsiye ederim

ya iyimiş valla ovulasyon testleri 25 tl gibi bşy olması lazım bide 6 gebelik testi hediye baya iyi valla..yemek yapıyorum ondan sonra ineceleyeyim alayım hemen:) sglsın cnmmmm işime yarıycak inş:)

nasılsın cnm şuanda kimse yazmıyor ..topiği en başından itibaren okuyana kadar sayfalar ilerliyordu ben yazmaya başladım kimse yazmaz oldu :)

kızlar ben 4 ay once 2 aylık bebegıme dusuk yaptım.ve 8 aylık bekleyısten sonra hamıle kalabılmıstım.2 aydır korunmuyorum hamıle kalamadım bunun ıcın doktora gıttım doktor herhangı bır sorun olmadıgını soyledı ama ben ılk hamılelıgım dusukle sonuclandı ve ıcımde parca kaldı kurtaj olmak zorunda kaldıgım ıcın korktum bır sorunmu var dıye o yuzden gıttım.doktor bır ılac verdı ıcınde ıkı tane hap var 2 kutu aldık ve bır kutusunu esım dıgerınıde benım ıcmem gerekıyormus.ayrıca folıc asıtte verdı ALLAH hepımıze en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

kızlar ben 4 ay once 2 aylık bebegıme dusuk yaptım.ve 8 aylık bekleyısten sonra hamıle kalabılmıstım.2 aydır korunmuyorum hamıle kalamadım bunun ıcın doktora gıttım doktor herhangı bır sorun olmadıgını soyledı ama ben ılk hamılelıgım dusukle sonuclandı ve ıcımde parca kaldı kurtaj olmak zorunda kaldıgım ıcın korktum bır sorunmu var dıye o yuzden gıttım.doktor bır ılac verdı ıcınde ıkı tane hap var 2 kutu aldık ve bır kutusunu esım dıgerınıde benım ıcmem gerekıyormus.ayrıca folıc asıtte verdı ALLAH hepımıze en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın

umarım bebek isteyen herkese rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile nasip eder cnmm... benim daha 3. ayım denemede.. 6 ay denerim doktora bidaha giderim.. bu ay gittim bi sorun yok 1 sene dene öle gel dedii.. ama sabredemem 6 ay anca beklerim:(

beklemek cok zor.her ay en az 7-8 tane test alıyorum cok sıkıldım artık.sıze ılk olarak nasıl hamıle kaldıgımı anlatmak ıstıyorum.bır arkadasım demıstı cocuk olmasını ıstıyorsan ılıskıden sonra ayaklarını yukarı kaldır falan demıstı bende ılıskıden sonra artık profesyonellesmıstım bu konuda :) ayaklarım havada duvara yaslamıstım o sekılde saat 1de uyuya kalmıstım uyandıgımda saat 4u gecıyordu gulerek kendı kendıme demıstım sımdı hamıle kalmadıysan hıc kalmam dıye gercektende o ay hamıle kalmıstım :)

daha günün varmış cnm ..umarım günün geçtikden sonra pozitifi görürsün ..allah hepimizede bu ay çift çizgiyi göstersin bu mutluluğu bizede nasip etsin :(:33:
amin cnm inş.
günüm var ama belirtim hiç yok:(
beklemek cok zor.her ay en az 7-8 tane test alıyorum cok sıkıldım artık.sıze ılk olarak nasıl hamıle kaldıgımı anlatmak ıstıyorum.bır arkadasım demıstı cocuk olmasını ıstıyorsan ılıskıden sonra ayaklarını yukarı kaldır falan demıstı bende ılıskıden sonra artık profesyonellesmıstım bu konuda :) ayaklarım havada duvara yaslamıstım o sekılde saat 1de uyuya kalmıstım uyandıgımda saat 4u gecıyordu gulerek kendı kendıme demıstım sımdı hamıle kalmadıysan hıc kalmam dıye gercektende o ay hamıle kalmıstım :)

of of kendimi gördüm sanki.. ben adetime son 1 hafta kala test yapmaya başlıyorum ve sonuc hep hüsran..
öle bi hale geldimki sonuc negatif bile olsa ben ikinci çizgiyi görmek için okdr dikatli bakıyorumki pskolojim bouldu:(
bendeee bundan önce hiç düzenli ilişkiye girmedik eşimle işe gittigim için düzenli olmuyor..
bundan sonra bi doktorun sitesinde okudum burdada söyleyen oldu.. türk kahvesi içecek eşim ilişkiden 2 saat önce çok işe yararmışş..
bide deidgin gibi ya kalça altına yastık yada bacaklarımı duvara koycam:)
offff şu halimize baksana.. milette kondom yırtılır hamile kalır azcık spermle:)şans işte:)

umarım bebek isteyen herkese rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile nasip eder cnmm... benim daha 3. ayım denemede.. 6 ay denerim doktora bidaha giderim.. bu ay gittim bi sorun yok 1 sene dene öle gel dedii.. ama sabredemem 6 ay anca beklerim:(

bence o kadar bekleme boşa zaman kaybetme derim canım . :50::49::49:bnm bu defa sonuç yine negatif çıkarsa kesin doktora gidip tüm tetkikleri yapmasını isticem .benimde üçüncü ayım denemede

beklemek cok zor.her ay en az 7-8 tane test alıyorum cok sıkıldım artık.sıze ılk oahlarak nasıl hamıle kaldıgımı anlatmak ıstıyorum.bır arkadasım demıstı cocuk olmasını ıstıyorsan ılıskıden sonra ayaklarını yukarı kaldır falan demıstı bende ılıskıden sonra artık profesyonellesmıstım bu konuda :) ayaklarım havada duvara yaslamıstım o sekılde saat 1de uyuya kalmıstım uyandıgımda saat 4u gecıyordu gulerek kendı kendıme demıstım sımdı hamıle kalmadıysan hıc kalmam dıye gercektende o ay hamıle kalmıstım :)

ah canım o herkeste olacak diye bişey yok ben 1,5 yıldır yapıyorum ama olmuyor işte herkesin bünyesi aynı değil malesef yapmadığım şey kalmadı vaktini saatini bekliyor galiba bebeklerimiz rabbim hepimizede versin inşallah.....

amin cnm inş.
günüm var ama belirtim hiç yok:(

of of kendimi gördüm sanki.. ben adetime son 1 hafta kala test yapmaya başlıyorum ve sonuc hep hüsran..
öle bi hale geldimki sonuc negatif bile olsa ben ikinci çizgiyi görmek için okdr dikatli bakıyorumki pskolojim bouldu:(
bendeee bundan önce hiç düzenli ilişkiye girmedik eşimle işe gittigim için düzenli olmuyor..
bundan sonra bi doktorun sitesinde okudum burdada söyleyen oldu.. türk kahvesi içecek eşim ilişkiden 2 saat önce çok işe yararmışş..
bide deidgin gibi ya kalça altına yastık yada bacaklarımı duvara koycam:)
offff şu halimize baksana.. milette kondom yırtılır hamile kalır azcık spermle:)şans işte:)

yaa evet yaa minikkk gelinnn .bende anlamıyorum millet zerresiyle hamile kalıyor biz gibilerde denemediği şey kalmamasına rağmen tık yok :( az önce ablam aradı üçüncü çocuğuna hamileymiş çok sevindim darısı başıma dedim :)
:nazar:

arkadaşlar müthiş bi şekilde kasıklarımda sancım var nefesimi kesiyor resmen otursamda kalksamda yatsamda hep ağrıyor :50::50:ümitlenmek istemiyorum ama ümitlenmeden de yapamıyorum işte

yaa evet yaa minikkk gelinnn .bende anlamıyorum millet zerresiyle hamile kalıyor biz gibilerde denemediği şey kalmamasına rağmen tık yok :( az önce ablam aradı üçüncü çocuğuna hamileymiş çok sevindim darısı başıma dedim :)
:nazar:

ay negüzle mşlhh allah sag saglim dogurup kucagına almayı nasip etsin darısı sana cnm.. ablanla aynı dönemler hamile kalırsın inş:)

ay negüzle mşlhh allah sag saglim dogurup kucagına almayı nasip etsin darısı sana cnm.. ablanla aynı dönemler hamile kalırsın inş:)

aminn talım ..darısı başımıza diyelim artık ...allah sağ salim sağlıklı bebeğine kavuştursun ablamı ve tüm hamişleri ..bizede bu haberden vermeyi nasip etsin ..:32::71:

Back
X