ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım benim adet döngüm 29-33 diye gidiyo geçen ay 35 günde olarak beni şaşırttı...bu ay da 1-4 kasım arası değişecek tam tarih veremiyorum ama 29-33 arası 1-4 kasım oluyo......

inşallah kırmızıların gelmezzzzzzz..ama olurda gelirse beraber takipteyiz desene :34::34:

aynen öyle
senle aynı kaderi ve aynı tarihi bekleyen insanlarla beraber gün saymak daha keyifli :1:

inşallahhh olur yaaa ben hepimize bol bol dua ediyorum... allah hepimizin gönlüne göreeee versin..çifter çifter doğururuz inşallahhh hiiiihooooyttttt :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar kocişşş istiyo pc yi....

çıkıyorum yarın görüşürüz güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

ferda dualarım seninle gelmesin kırmızılar:34::34::34:

hepinizi kocamannnn öptüm görüşürüzz:54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlar kocişşş istiyo pc yi....

çıkıyorum yarın görüşürüz güzel haberlerinizi almak dileğiyle..

ferda dualarım seninle gelmesin kırmızılar:34::34::34:

hepinizi kocamannnn öptüm görüşürüzz:54::54::54::54::54::54::54::54:
görüşürüz canım
çok teşekkürler güzel dileklerin için:89:

afiyet olsun canım ben tokum :) hamile olan var mı yenilerden :D adcetime bugunu saymazsak 11 gün kaldı :D
duymadım canım sanırım yok
iyi sen de geri sayıma başladın ne güzel

Kızlar ben bu gün kan testi yaptırdım,negatif çıktı adetime iki gün var ama ,eczacı bi arkadaş dedi adet olmadan belli etmez diye doğrumu yaaaa bi cevap.ne zamandır belirtiler vardı ama kan testi adetime iki gün kala negatif çıktı acaba ?????

Kızlar ben bu gün kan testi yaptırdım,negatif çıktı adetime iki gün var ama ,eczacı bi arkadaş dedi adet olmadan belli etmez diye doğrumu yaaaa bi cevap.ne zamandır belirtiler vardı ama kan testi adetime iki gün kala negatif çıktı acaba ?????

yok cnm bu idrar testi deilki çıkmasın ..
gerek yok daha cnaını sıkma adet olursun malesef..2 gün kala kan testinde keisn çıkar dogru sonuc:(

yok cnm bu idrar testi deilki çıkmasın ..
gerek yok daha cnaını sıkma adet olursun malesef..2 gün kala kan testinde keisn çıkar dogru sonuc:(

hmmmm.... ya bende ümitlenmek istemedim iyiki böle dedin ama nedense içimde bi yerlerde ümit var kesin sonucu aldım ama neyse artk teşk ederim cevabın için cnm :) bu ay yok :85:

hmmmm.... ya bende ümitlenmek istemedim iyiki böle dedin ama nedense içimde bi yerlerde ümit var kesin sonucu aldım ama neyse artk teşk ederim cevabın için cnm :) bu ay yok :85:

benim adetime 2 gün var ve 2 gün öncesine kdr son 1 hafta içinde 3 kez evde test yaptım negatif.. bunu bile bile ırmıız kanları görene kdr umut vardır cnmm:)
ama kan testi yaptırsaydım ve negatif olsaydı kesinlikle aklımda acaba hamilemiyim gibi bi soru olmazdı.. ben gecen ay adeetime 1 hafta kala kan testi yaptırmaya gittim doktor 2 gün daha bekle adetine 5 gün kala kesin sonuc verir dedi..allah büyük cnm bu ay olmassa diger ay inş:)

Back
X