ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

oflu bu duruma sevinir..:40:ama bu idrarın asidiyle ilgili bişi..eskiler bu teste nasıl güvenirlermiş anlamadım yaa :53:

canım valla sevınmedim desem yalan olur.. ümitlendim yine adetime 9 gün var daha :) valla ınanın hıc belırtı yok bende. sadece yarım saatte bır idrara çıkıyorum o da üşüttüğümdendir diyorum. kafamı karıstıran bişey normalde goguslerım adetten on gun once agrımaya başlardı. şişerdi şimdi hiç bişi yok ne agrı ne şişlik :D bu sefer kırmızılar sessız gelıyo sanırım..:27:

ayy bak heveslendırdın kız sımdı sen benı :) canıım kahve rengı lekelenmen cok surdu sankı sen bi doktora gıt pazartesı gunune kadar gecmezse...

valla bencede çok sürdüü yhaa ama açık kahverengi kesinlikle koyuluk yok :( doktor adet kanamsı gibi olursa gel demişti salı günü kontrolüm var ultrasonda bakıcaktıı ama bu lekelenmeler beni korkutuyo yhaaa bu kadar sürmemesi lazım sankii :(((((((((((((((( üüüüüüüüüüüüü :(((((((

valla bencede çok sürdüü yhaa ama açık kahverengi kesinlikle koyuluk yok :( doktor adet kanamsı gibi olursa gel demişti salı günü kontrolüm var ultrasonda bakıcaktıı ama bu lekelenmeler beni korkutuyo yhaaa bu kadar sürmemesi lazım sankii :(((((((((((((((( üüüüüüüüüüüüü :(((((((

kuzum stres yapma yahu bebişe zarar veriyosun bak annesi o seninle :) bebişini üzme. salı gunune kadar bekle bakalım kontrol varmış o zaman gittiğinde söyle. ya da doktorun numarası yok mu arayın sorun böyle böyle de. en azından düşüğe karşı ilaç verirdi.

kuzum stres yapma yahu bebişe zarar veriyosun bak annesi o seninle :) bebişini üzme. salı gunune kadar bekle bakalım kontrol varmış o zaman gittiğinde söyle. ya da doktorun numarası yok mu arayın sorun böyle böyle de. en azından düşüğe karşı ilaç verirdi.

yok malesef canım yhaaa eşim gelsin belki akşam giderim hasteneye böyle korkuyla olmuyoo yhaa çok zor vallahii yha bünyem zayıf bide ondan çok korkuyorumm :(

yok malesef canım yhaaa eşim gelsin belki akşam giderim hasteneye böyle korkuyla olmuyoo yhaa çok zor vallahii yha bünyem zayıf bide ondan çok korkuyorumm :(

benim eşim de hep söyler bu bünyeyle nasışl çocuk doğurcan diye. kendine çok dikkat et kuzum sakın ihmal etme. bu arada sen şimdi beni ümitlendirdin bu testle :)

benim eşim de hep söyler bu bünyeyle nasışl çocuk doğurcan diye. kendine çok dikkat et kuzum sakın ihmal etme. bu arada sen şimdi beni ümitlendirdin bu testle :)

valla canım ben bunu okudum kimi hamilelerlde de çıkmamış amaa haberin olsun cnaım bende köpürdü ama :) valla biz nasıl doğurcaz valla çok merak ediyorummm :(((

merhaba anneler ve anne adayları.bende bu ay hamile kalmak istiyorum...eğer hamişle kalırsanm bu benim 2 bebeğim olacak.oğlum13 aylık ona kardeş istiyoruz....in.burda ki herkezin gölüne ğöre olur herşeyy

kızlar sakın karbonata güvenmeyin hamileyi köpürtmüyo hamile olmayanı köpürtüyor bazen hamileyi köpürtür denk gelir tamamen yediğin içtiğinle alakalı ben ilk ay duymuştum bunu yaptım köpürdü annemle sevındık hamıleyım die annem dedı dur bende kendıme yapim dedi ona yaptık onunda köpürdü :D:D
aman ha sakınnnn inanmayın

evet sinhus haklısın hatt ben yaptım köpürmedi.eşim dedi saçmalık bu dedi ben yapayım bak dedi o yaptı köpürdü:27::27:ne yani eşim hamile mi şimdi:49::49::32::32::32:

aminn cümlemizi güldürsün rabbim....:49::49::49::49:hadi kızlar ii akşamlar ben kaçıyorum.umarım kırmzıısız bir güne uyanmak dileğiyle....:9::9:

minikgelim bebetime testinin azizliğine ben de ugradım adetim 6 gün gecikti 4. gününde bebetime testini yaptım belirli belirsiz bir çizgi dedim hamileyim yada ben cook baktım görmek için ama vardı baskalarına da gösterdim hatta annemleri bile aradım neyse öğlkeden sonra kan testi sonucum 1.20 cıktı negatif inanamadım sok. doktor sordu adetin ne kadar gecti diye dedim 4 gün iyi dedi 3 gün daha olmazsan gel bi daha test yapalım ama ben oldum. bu arada canım bizimki kimyasal gebelik olmuyor çünkü okuduklarımdan ögrendiğim kadarıyla kimyasal gebelikte değer 5ten yüksek cıkıyor fakat 2 günde bir yükselmesi gerekirken düşüyor yani bizimki kimyasal gebelik de değil ( senin gibi düşündüğüm için (ona bile sevinecektim) arastırdım) neyse cok uzun oldu Allah isteyen herkesin kucagını mini mini bebeklerle doldursun inşallah. amin.

Back
X