- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.221
hadi bakalımmmmm minikgelinden sonra simdide gosdeyi bekliyoruz..valla kalp dayanmaz bu islere:))
aynen kalbim küt küt atmaya başladı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalımmmmm minikgelinden sonra simdide gosdeyi bekliyoruz..valla kalp dayanmaz bu islere:))
oflu bu duruma sevinir..ama bu idrarın asidiyle ilgili bişi..eskiler bu teste nasıl güvenirlermiş anlamadım yaa
![]()
ayy bak heveslendırdın kız sımdı sen benı :) canıım kahve rengı lekelenmen cok surdu sankı sen bi doktora gıt pazartesı gunune kadar gecmezse...
valla bencede çok sürdüü yhaa ama açık kahverengi kesinlikle koyuluk yokdoktor adet kanamsı gibi olursa gel demişti salı günü kontrolüm var ultrasonda bakıcaktıı ama bu lekelenmeler beni korkutuyo yhaaa bu kadar sürmemesi lazım sankii
((((((((((((((( üüüüüüüüüüüüü
((((((
kuzum stres yapma yahu bebişe zarar veriyosun bak annesi o seninle :) bebişini üzme. salı gunune kadar bekle bakalım kontrol varmış o zaman gittiğinde söyle. ya da doktorun numarası yok mu arayın sorun böyle böyle de. en azından düşüğe karşı ilaç verirdi.
yok malesef canım yhaaa eşim gelsin belki akşam giderim hasteneye böyle korkuyla olmuyoo yhaa çok zor vallahii yha bünyem zayıf bide ondan çok korkuyorumm![]()
yok malesef canım yhaaa eşim gelsin belki akşam giderim hasteneye böyle korkuyla olmuyoo yhaa çok zor vallahii yha bünyem zayıf bide ondan çok korkuyorumm![]()
benim eşim de hep söyler bu bünyeyle nasışl çocuk doğurcan diye. kendine çok dikkat et kuzum sakın ihmal etme. bu arada sen şimdi beni ümitlendirdin bu testle :)
bende sancılar artmaya başladısanırım gelecek kırmızılar
![]()
evet sinhus haklısın hatt ben yaptım köpürmedi.eşim dedi saçmalık bu dedi ben yapayım bak dedi o yaptı köpürdüne yani eşim hamile mi şimdi
![]()
evet sinhus haklısın hatt ben yaptım köpürmedi.eşim dedi saçmalık bu dedi ben yapayım bak dedi o yaptı köpürdüne yani eşim hamile mi şimdi
![]()
valla ben okadar uğraşıorum amuda bile kalkıoz tutusun çocuk diyeadam testlerde pozitifi yakalıo ben yakalayamadım
![]()