- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.241
minikgelim bebetime testinin azizliğine ben de ugradım adetim 6 gün gecikti 4. gününde bebetime testini yaptım belirli belirsiz bir çizgi dedim hamileyim yada ben cook baktım görmek için ama vardı baskalarına da gösterdim hatta annemleri bile aradım neyse öğlkeden sonra kan testi sonucum 1.20 cıktı negatif inanamadım sok. doktor sordu adetin ne kadar gecti diye dedim 4 gün iyi dedi 3 gün daha olmazsan gel bi daha test yapalım ama ben oldum. bu arada canım bizimki kimyasal gebelik olmuyor çünkü okuduklarımdan ögrendiğim kadarıyla kimyasal gebelikte değer 5ten yüksek cıkıyor fakat 2 günde bir yükselmesi gerekirken düşüyor yani bizimki kimyasal gebelik de değil ( senin gibi düşündüğüm için (ona bile sevinecektim) arastırdım) neyse cok uzun oldu Allah isteyen herkesin kucagını mini mini bebeklerle doldursun inşallah. amin.
hadi ya sendemi kulandın ondan..aslında hamile olmadıgıma deil testin beni bukdr umutlandırmasına üzüldümm.. inan kendime acıdım sabah nsl hastahaneye gittigimi ilmiyorum.. neyse yaşamak lazımmış demekkii.. allahım önümüzdeki ay hayırlısı ise nasip eder.. banada isteyen herekesede inş:)