ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

bence 2-3 gün kala yap:)bigün fazla sabret:)belirtilere hiç takılma derimmm bak hep okuyorum hiç belirti yokken hamile kalan.. ama snein akıntın çoktu ve akıntısı çok olanlar hamile kalıyor hep:)tabi normal zamanda çok akıntın olmuyorsa:)inş bu ay olcak valla merak ediyorum ha snei:)

o test neydi yahuu ogun kendime gelemedim üzüntüden:)şuanda iyiyim çok şükür:)bu ayda olmazsa canımız sagolsun neyapalım allahım başka dert vermesin bu elbet bigün olur:)
sen 5 senedir bebek isityorsundamı olmadı yoksa 5.senendemi başladın çalışmalara:)
eger 5 sene ugraştıysan ve olmadıysa tüp bebek kesin çözüm..tüp bebekle hjamile kalmayan yok diyebilirm:)bende eger olaki olmazsa 1-2 sene sonra yaparım tüp:)

yok canım normalde böyle akıntım olmazdı benım ama anlamadım ki belirtilere dediğin gibi takılmak istemiyorum 2 gün daha bekliyim en iyisi off nasıl geçecek zaman :( bende merak ediyorumm :(

az kaldı yaaa bana bende 4 gün kala yapıcam 2 gün daha sabrediyim diyorum :)) ama heycanlandım yaaa.. belirtiler hakkında ne düşünüyosun kuzum yaa ??? sence ??? kocişim gider alır valla sağolsun :)) hiç almam demedi. :)

canımm inşallahh geçen gün cvp yazmıştım seni hüsrana uğratan test hakkındaaa:) Ben bekleyeyim bir kaç gün inşallah vardırr olursa mucize bebek olucak zaten 5 yıldır gelmeyen bebekkk gelicek inşallah ama ne zaman gelecek belli değil tabi:emir_bebek::emir_bebek:

yok canım normalde böyle akıntım olmazdı benım ama anlamadım ki belirtilere dediğin gibi takılmak istemiyorum 2 gün daha bekliyim en iyisi off nasıl geçecek zaman :( bende merak ediyorumm :(

gececek cnm hemen gececek çok düşünme başka şeyleir oku foruma girince kafan dagılsın burayı ndkr çok okursan okdr çok erken yapasın geliyor testi:)
şimdi ben çıkayım eve gideyim görüşrüs yine:)bol bebişli günler görelim hepimizde:) aminnnnnnn:)

gececek cnm hemen gececek çok düşünme başka şeyleir oku foruma girince kafan dagılsın burayı ndkr çok okursan okdr çok erken yapasın geliyor testi:)
şimdi ben çıkayım eve gideyim görüşrüs yine:)bol bebişli günler görelim hepimizde:) aminnnnnnn:)

tmam canım sağol :) görüşürüz canımmmm... gene gel özletme... inşallah gelir bebişlerimizz... (AMİN) :49:

kızlar kendi mi çok kötü hissediyorum . aşk olsun aRANIZDA YENİYİM DİYE Mİ CEVAP VERMEDİNİZ . DIŞARDAN FİKİRLERE ÇOK İHTİYAACIM VARDI .

kızlar kendi mi çok kötü hissediyorum . aşk olsun aRANIZDA YENİYİM DİYE Mİ CEVAP VERMEDİNİZ . DIŞARDAN FİKİRLERE ÇOK İHTİYAACIM VARDI .

hayırdır canım ne oldu kötü bişey yoktur inşallah...? olur mu canım öyle görmemişizdir yoksa niye cevap vermeyelim :).. sorun nedir .?

ya kızlar bana yardım edin kafam çok karıştı . doktora gittim bugün .bana yumurtanın olduğunu ancak iğne vurulursam hamile kalıcağımı söyledi . ben çok korkuyorum yumurta çatlatma iğnesiymiş galiba sizce yaptırmalı mıyım ?***???????

benim ilk denemem 5 gün klomen ilacını sabah akşam kullanım sonrası çatlatma iğnesi idi.

çatlatma iğnesinde korkacak birşey yok kalçadan vuruluyor.

dr.un söylediği saatte ilişkiye girmen gerekiyor

bunun içinse iğneyi vurdulduğun saate dikkat etmeni öneririm zira dr. un daha iyi bilir ama 36 saat sonra
ilişkiye girmen gerektiği için eşinin işi, v.s. gibi durumları düşünerek uygun zamana denk getirmelisin

benim elimde olmayan sebeple ilişki olamadığı için boşa gitti olsa belkide olacaktı bilmiyorum

işe yarayabileceğini düşünüyorum

bu ay kendimiz normal denedik desteksiz maalesef hamilelik yok, hastalandım

yarın dr. randevum var yine çatlatma deneyebilirim bilmiyorum düşünüyorum

ilk zamanlar yazdığımı kimse görmüyor gibiydi..bende senin gibi isyanlardayım

o nedenle hemen cevap vermek istedim:) umarım bu bilgi sana faydalı olmuştur

Son düzenleme:
o test neydi yahuu ogun kendime gelemedim üzüntüden:)şuanda iyiyim çok şükür:)bu ayda olmazsa canımız sagolsun neyapalım allahım başka dert vermesin bu elbet bigün olur:)
sen 5 senedir bebek isityorsundamı olmadı yoksa 5.senendemi başladın çalışmalara:)
eger 5 sene ugraştıysan ve olmadıysa tüp bebek kesin çözüm..tüp bebekle hjamile kalmayan yok diyebilirm:)bende eger olaki olmazsa 1-2 sene sonra yaparım tüp:)

harbiden ben daha öncedende anlatmıştım benim kan testim pozitif çıkmıştı 13 e yakındı beta hcg neyse benim kalbim yerinde çıkacak gibiydi cuma günüydüü pazartesi birdaha ölçeceklerdi ama doktor tebrik etti hamilesin diye.Neyse ben eşime söyledim çok sevinmişti bana bir ilgi bir şefkat görmeniz lazımdıı:1:bir dediğimi iki etmedi pazartesi tahlil verdim sonuç 8 falandı sonra düştü zaten 0a borsa gibi düşüşe geçti mübarekk.Sonra meğer kimyasal gebelikten kaynaklaıyormuş çok üzülmüştümmm daha sonra 2.kez günüm geçti test yaptım idrar testi baktım bişey yok işim vardı işimi hallettikten sonra koyduğum yerde duran teste birdaha baktım 2.çizgi belirmişti ben resmen şok oldum yine bir ümit hayallerle tahlile gittim sonra sonuç negatifti yani test yanlış sonuç verdii oluyor böyle şeyler sonu hüsranda olsa bir anlık mutluluğu hakediyoruzdur herhaldeee.Bir daha teste falan güvenmem karnım büyür doğururum o zaman hamile olduğuma inanırıımmmmmmmmm:1::1::1::1::1:tüp bebekten önce aşılama yaptırcaz bir kaç aya kadar beklemedeyiz şimdilik adetimi düzene sokmaya çalışıyor doktor....:29:
ya kızlar bana yardım edin kafam çok karıştı . doktora gittim bugün .bana yumurtanın olduğunu ancak iğne vurulursam hamile kalıcağımı söyledi . ben çok korkuyorum yumurta çatlatma iğnesiymiş galiba sizce yaptırmalı mıyım ?***???????

gebe kalmak istiyorsan ne güzel ben oldum çatlatma iğnesiiini korkulacak bişey yok göbeğinden deri altına enjekte ediyorlar ve hiç acımıyor.Ben iğneden çok korkarım amaa sızı bile hissetmiyorsunnn:29::29::29:

benim ilk denemem 5 gün klomen ilacını sabah akşam kullanım sonrası çatlatma iğnesi idi.

çatlatma iğnesinde korkacak birşey yok kalçadan vuruluyor.

Dr.un söylediği saatte ilişkiye girmen gerekiyor

bunun içinse iğneyi vurdulduğun saate dikkat etmeni öneririm zira dr. Un daha iyi bilir ama 36 saat sonra
ilişkiye girmen gerektiği için eşinin işi, v.s. Gibi durumları düşünerek uygun zamana denk getirmelisin

benim elimde olmayan sebeple ilişki olamadığı için boşa gitti olsa belkide olacaktı bilmiyorum

işe yarayabileceğini düşünüyorum

bu ay kendimiz normal denedik desteksiz maalesef hamilelik yok, hastalandım

yarın dr. Randevum var yine çatlatma deneyebilirim bilmiyorum düşünüyorum

ilk zamanlar yazdığımı kimse görmüyor gibiydi..bende senin gibi isyanlardayım

o nedenle hemen cevap vermek istedim:) umarım bu bilgi sana faydalı olmuştur

isyanlardan kurtardığın için teşekkür ederim :)))))))))))))))))))))))

hayırdır canım ne oldu kötü bişey yoktur inşallah...? Olur mu canım öyle görmemişizdir yoksa niye cevap vermeyelim :).. Sorun nedir .?

çatlatma iğnesinden çok korkuyorum ya zaten benim hamile kalma şansım çok düşük sorun bende çünkü gün geçtikçede azalıyo maalesef moralim çok bozuk , rastgele gördüm bu siteyi hepimizn derdi de aynı zaten ama benimki biraz daha umutsuz vaka ,işte ilginiz için teşekkürler:)))))

umaygülay canım sen kan testini adet günü mü yaptırmıştın
kaç çıkmıştı değerin?
canım ben BAT günümden önceki gece lekelenmem olmuş bat günü bi baktım kahve lekeler var bende hastalık sandım yinede bi umut idrar testi yaptım bat günü silik hayal gibi bi ikinci çizgi şok etkisi yarattı bende hemen o bat günümde koştum hastaneye kantestini yaptırdım yerleşme lekelenmesi olmuşum önceki gece ve sonucum ise 60.73 çıkmıştı biraz detaylı oldu sanırım :)))

aaa canım öyle düşünmeee lütfen estğf. benim o konuda bir bilgim yok şahsen o açıdan arkadaşım...

Kizlar bsy sorcam ben bu ay ovulasyon zamanı doktora gitmiştim sol tarafta yumurtlamissin bu ay dedi ve bede suanda sol kasığımin genitale yakın olan kısmında acaip ağrı var oksurunce acaip ağrıyor sizce adetmi geliyor yoksa bebekmi:)sol dizime vuruyor ağrısı ..inanın kendimden şüphe ediyorum acaba adet zamanımda oluyormu diye dusunuyorum ama aklıma bsy gelmio:(

aminn gözdecim nedeni adet düzensizliği başka problem yok diyor doktor.Şuanda adetimi düzene sokmaya çalışıyor .Umarım hayırlısı olur...

tek problem adet düzensizliği ise ovulasyon testlerinden kullanabilirsin gerçi onun için adet döngünü bilmen gerekir ama sen de hergün yaparsın biraz pahalı olur ama yumurtlama dönemini tespit edersin.

Kizlar bsy sorcam ben bu ay ovulasyon zamanı doktora gitmiştim sol tarafta yumurtlamissin bu ay dedi ve bede suanda sol kasığımin genitale yakın olan kısmında acaip ağrı var oksurunce acaip ağrıyor sizce adetmi geliyor yoksa bebekmi:)sol dizime vuruyor ağrısı ..inanın kendimden şüphe ediyorum acaba adet zamanımda oluyormu diye dusunuyorum ama aklıma bsy gelmio:(

kız test yapsana niye yapmıyosun.. ben de merak ettimm (:

kuzucum sen hemen bi test yapsana yaaa bak çok merak ettik bu kdr gecikti yani hadi hadi hbr bekliorus sendennnnnn:nazar::emir_bebek:

Back
X