- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.461
off bende dayanamıyorum yaa uffzor tutuyorum kendımı. bugunde bitse çarçabuk :)
canıom bnm inşş hamişsindirrr :)) sende bnm gibi çoook sabırsızsınn inş erkenden öğrenirsinnn ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off bende dayanamıyorum yaa uffzor tutuyorum kendımı. bugunde bitse çarçabuk :)
canıom bnm inşş hamişsindirrr :)) sende bnm gibi çoook sabırsızsınn inş erkenden öğrenirsinnn ...
tek problem adet düzensizliği ise ovulasyon testlerinden kullanabilirsin gerçi onun için adet döngünü bilmen gerekir ama sen de hergün yaparsın biraz pahalı olur ama yumurtlama dönemini tespit edersin.
aynen çok sabırsızım yaaümitsizim ama bilmiyorum hayırlısı
![]()
Ay kzlar simdi hesapladimda eğer hamileysem 5+0 günlük hamileyim ahhh ahhhh keske olsa dua ediyorum Rabb'ime adet olmayıp hamile olayım:)
Canımmm ümitsiz olmaa ama ümitlide olma eğer kan testinde çıkmadıysa çıkmaz diye düşünüyorum ...İnşallahhh vardırrr tek dileğim buuu Rabbim nasip eder inşallah ama kan testinde çıkmadıysa yoktur bebişin naz yapıyor birazzz bekle annesi gelecekk hayırlısıylaa hayal kırıklığı çok kötüüü adet olacağını düşünn olmazsan hep birlikte seviniriz inşallah...düşüncen bile geciktirir adeti ben bunları çok yaşadım yanlış anlama benii üzülmeni istemediğimden söylüyorumm![]()
yaaaa kızlar bişey sorucamani hareketlerde bebek düşer mi ki.. biliyorum ben hamiş değilim ama eşim benle çok uğraştığı için acaba diyorum bi sorun olur mu
![]()
Oy biliyorum cnm aslında kan testinden sonra kesinlikle hamile deilim dedim ama burda okudum geç döllenme olursa kan testinde negatif olabiliyomus eeee tabi böle bay okuyunca umutlandim eğer 1hafta regl olmazsam test yapcam yine negatif olursa adetimi oturup pasa pasa brkliycem:) ay olcaksamda olayım beklemek sınır bozucu:)
yaaaa kızlar bişey sorucamani hareketlerde bebek düşer mi ki.. biliyorum ben hamiş değilim ama eşim benle çok uğraştığı için acaba diyorum bi sorun olur mu
![]()
Ay kzlar simdi hesapladimda eğer hamileysem 5+0 günlük hamileyim ahhh ahhhh keske olsa dua ediyorum Rabb'ime adet olmayıp hamile olayım:)
![]()
canım düşük tehlikesi olunca ani hareket etmek sakıncalı senşnde bünyen zayıfsa sen genede dikktali ol canımm ::))
canım eğer ilk hamileliğin düşük olduysa ikincisinde çok tedbirli davrnman gerekiyo ani hareketlerden kacınmalısın... ilişkiye grmek bebeği düşürmez çoğu insan ilişkiye grmenın bebeğe zarar verdiğini düşünüyor ama bebekle bi alakası yok sadece hamileliğin ilk haftaların başlarında yani sık cinsel ilişki iyi değil...
o da abartma bişey olmaz diyo. istersen sarılmıyım sana diyo. ama mantıklı hareket edersek bazıları hamıleyken yuzuyolar spora gıdıyolar o kdardan bişey olmaz heralde o vakit halvet de yapmamak gerek diye düşünüyorum. hem öyle bişey olsa illa bi kanama olur dimi ?? kafayı yıcem cidden yaa bişey olmaz dimi hamıle bayanlar yardım eder mısınız yoksa benım kocısle boşanma aşamasına gıdecez bu yuzden. ytaktan ytaga atıyo beni. bn bişey olur ypma dıyorm o da olmaz diyo![]()
cnm yaa hayr ben ilk hamile kaldığımda bu sorunları yaşadım bnde senın yaptığının aynı yapıyodum hamile oldugumu blmiyodum tabi sadece şüpelerim vardı yataga grince arkamı dönüp uyuyodum yani bişey olmasın diye snra hamile oldugumu öğrendim doktoruma sordum ilişliye grmek bebeğe zarar veririmi diye oda bana halk arasında herkes ilişkinin zararlı olabileceğini düşününr ama ilişkiye girilen yerle bebeğin bulunduğu yer biribirine yakın değil doğl olark bebek bundan etkilenmez gebeliğin en başlarnda sık cinsel ilişkiyi önemiyoruz dedi ilişkiye girerkende karnını tutark gir fazla sallaması engellersn demişti. o yüzden bu kdr stres ypma bunu canım yani ne oldu ben okdr dikkat ettm doktorun sölediklerinin harfıyen yaptım ama ne sonuç olumsuz çünkü düşük yaptım.. RABBİM gününü vernce o gelecek zaten sen ne kdr dikkat edrsen et... e benm bu düşüğümün ilişkiyle falan alakasıda yoktu 7 haftalıkken karnımda ölmüştü snra küretaj oldum iştee... eşini okdr sıkıntıya sokmaa bişey olmaz canım![]()
cinsel ilişkiden yana bi sorunum yok ama o beni çok ani hareketler yapmak zorunda bırakıyo ne biliyim bende bi an için unutuyorum ani hareketler yapıyorum tamam koşmuyorum ağır kaldırmıyorum ama inanın nasıl bi psıkolojı içinde oldugumu artık ben bıle bılmıyorum.. kafayı yedım. hamıle değilim belkı ama ben cok abartıyorum sanırımhem düşük falan olsa illa bi kanama olurdu değil mi
cinsel ilişkiden yana bi sorunum yok ama o beni çok ani hareketler yapmak zorunda bırakıyo ne biliyim bende bi an için unutuyorum ani hareketler yapıyorum tamam koşmuyorum ağır kaldırmıyorum ama inanın nasıl bi psıkolojı içinde oldugumu artık ben bıle bılmıyorum.. kafayı yedım. hamıle değilim belkı ama ben cok abartıyorum sanırımhem düşük falan olsa illa bi kanama olurdu değil mi