ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

selam kızlarrrr :) yeni uyandım yataktan bağlanayım dedim. ama rüya gördüm anlatmazsam çatlarım.
bi eczaneye gidip gebelik testi alıyorum. yapıyorum ılk bişey çıkmıyo sonra bakıyorum çift çizgi çıkıyo.. sevinçten oturup ağlıyorum. bu test yapma işini rüyamda bu ay 2 3 kez gördüm kendimi hamile de gördüm... yorum yapcak olan var mı :(:26:

canım inşllh rüyaların gerçek olur... hamilelik haberi alırsın buı ay..=)

selam kızlarrrr :) yeni uyandım yataktan bağlanayım dedim. Ama rüya gördüm anlatmazsam çatlarım.
Bi eczaneye gidip gebelik testi alıyorum. Yapıyorum ılk bişey çıkmıyo sonra bakıyorum çift çizgi çıkıyo.. Sevinçten oturup ağlıyorum. Bu test yapma işini rüyamda bu ay 2 3 kez gördüm kendimi hamile de gördüm... Yorum yapcak olan var mı :(:26:

hadi hayırlara vesile olur canım inşşş az kaldı dayan test için sonucunu bende çok merak ediyorumm...
selamlarr, benim reglime 3gün var ne yapsam ne etsem bilemedim midem bulanıoo gibi gelio ama psikolojik de olabilir diee gercek oldunu pek dusunmuorum, acaba test yapsammı başka bir yerde 9gun once ogrenenleri okudum offfff pufff nası bekliosunuzzzzzz
bende 4 gn önceöğrendm canım idrar testiyle üzülmem öle bakmak için yapıyım diosan yap ama üzülmicen çıkmazsa çnkü erken dahaa

aa bu nasıl şey böle yaa düşük tehliken varsa ona göre tedbir alıcklar yani almalarıda gerekeyo neden gebelk tahlılı yapıyolr başka thlilller ne blm düşük tehlikenın sebebini arştrmaya çalışşınlar ne rahat doktormuş öyle yaa söyledklerini okuyunca şok oldum benım doktorum okdr iyi kapıdan girer girmez o güler yüzüyle hoşgeldın falan diyo halimi htrımı soroyu snra muayeneye gecıyoruz ve konbuştukları söledkleri adamı rahtlatıyo benden çok o istiyo hamile kalmamı valla =) eşin şu sigorta olayını halletsınde özele git canım. Nerde oturosun benım doktorumu tavsiye edebilirim sana gercekten çok iyi bir doktor..

aynen öle canım yhaa moral bozuolar yani bunlar yüzünden inan hamileliğime sewinemedm huzurla yaşayamıyorumm...:(:(
ben ankaradayım canım sen nerdesin burdaysan doktorun çok iiye benzio gidebilirim...

hadi hayırlara vesile olur canım inşşş az kaldı dayan test için sonucunu bende çok merak ediyorumm...

bende 4 gn önceöğrendm canım idrar testiyle üzülmem öle bakmak için yapıyım diosan yap ama üzülmicen çıkmazsa çnkü erken dahaa

aynen öle canım yhaa moral bozuolar yani bunlar yüzünden inan hamileliğime sewinemedm huzurla yaşayamıyorumm...:(:(
ben ankaradayım canım sen nerdesin burdaysan doktorun çok iiye benzio gidebilirim...

canım benım inş bende çok merak ediyorum ama.. kısmet işte... hiç umudum yok...

senin konuya gelince madem doktor ılgılenmıyo bebegın saglıgı ıcın neden doktor değiştirmiyosun.. devlet hastanelerı oyle.. durumun varsaa bi seferlikde olsa git ver 50 lira alıyolar muayene ücrreti sigortasız. inan senin sağlığından ve bebeğin sağlığından önemli değil...

çok teşekkürler...yumurtalık rezervinin az olması gebelik şansı açısından sorun yaratabiliyormuş öyle bir sorun yani

bu ay yine klomen + çatlatma iğnesi denemeyi düşündüm dr. olabilir dedi

bunun yanında incir kürü uygulamanın sanırım bir sakıncası olmaz

duyuyorum ama bu soğan kürü incir kürü nasıl uygulanır bilmiyorum

Canım bildiğim kadarıyla soğan kürü iltihap falan varsa temizliyor, incir kürü yumurtlamayı sağlıyor. İncir küründe yarım litre suyu kaynat 9-10 tane inciri ikiye kesip kaynar suya atıp 20 dk kaynat sonra ocağı söndür 20 dk bekledikten sonra suyunu süzüp üçe böl her öğünden 15 dk önceiç aç karına. ben 2 hafta kadar yaptım bunu süzdükten sonra büyük bir su bardağı cıvarında çıkıyor toplamda yemekten önce göz kararı içiyordum bardaktan hem öyle sürelere de pek dikkat edememiştim ama ilk kullandığım ayda hamile kaldım etkisi oldu mu bilemem. Soğan kürünü tam bilmiyorum ama bunların en doğru tariflerini ibrahim saraçoğlu sitesinden alabilirsin yada google soğan kürü yaz çıkar. İnşallah etki eder.

selamlarr, benim reglime 3gün var ne yapsam ne etsem bilemedim midem bulanıoo gibi gelio ama psikolojik de olabilir diee gercek oldunu pek dusunmuorum, acaba test yapsammı başka bir yerde 9gun once ogrenenleri okudum offfff pufff nası bekliosunuzzzzzz

cnm o herkeste belli olmuyo bünyeden bünyeye değişiyo herkes idrarda göremeyebilir belke eğer birz daha gecikirse kan tahlili yptırırsın şmdi idrar tahlili yaptırıp moralini hiç bozma bekle birz daha...

canım benım inş bende çok merak ediyorum ama.. Kısmet işte... Hiç umudum yok...

Senin konuya gelince madem doktor ılgılenmıyo bebegın saglıgı ıcın neden doktor değiştirmiyosun.. Devlet hastanelerı oyle.. Durumun varsaa bi seferlikde olsa git ver 50 lira alıyolar muayene ücrreti sigortasız. Inan senin sağlığından ve bebeğin sağlığından önemli değil...

inşş olur canım bu ayy senden çok ümitliyim benn ... :(
yarın sonuçları aldıktan sonra gidicem inşş sürekli sigortasında sorun çıkıo muhasebecisi tamam oldu dio hastaneye gidiyorum yokk
yarında olmazsa bizimki izin alıp halletcek halledemezse bile gidicem özelle çünkü gerçekten yıprandım yhaa :(

kızlar bugün dr. a gittim hastalığımın 3. günü, denemelerde 3. ayımıza gireceğiz bu ay

yumurtalık rezervlerin düşük, tüp bebek yapabiliriz dedi

henüz erken olduğu için düşünmüyorum ama canım sıkıldı

böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda benim değerim 9,5 muş 7 olması gerekiyormuş

test sonucunda FSH (FOLIKÜL STIMÜLAN HORMON) diyor bu sanırım

cnmmm öncelikle çok geçmiş olsun bn senin yerinde olsam böle ciddi şeylerdeki aşılmıycak bişey olduğunu sanmiyorum tek doktorla kalmam kesin 1 tane daha doktora giderim günümüz tıpta çok gelişti sakın öle üzme kendini bnm kuzenime doktor senin çocuğunun olması çok zor hem rahmin çok geride hemde yumurtalıklarıyla ilgili bişey sölemişti ama ilk denemelerinde oldu umudunu kaybetme Rabbim ol der o bebiş olur :nazar::emir_bebek:

inşş olur canım bu ayy senden çok ümitliyim benn ... :(
yarın sonuçları aldıktan sonra gidicem inşş sürekli sigortasında sorun çıkıo muhasebecisi tamam oldu dio hastaneye gidiyorum yokk
yarında olmazsa bizimki izin alıp halletcek halledemezse bile gidicem özelle çünkü gerçekten yıprandım yhaa :(

bendeen ümitli olman beni sevindirdi benim için dua edin kızlarr :( yarın test yapsam mı ???:26:

ve gözdecim tabiki sonucunu aldıktan sonraa git özele... özele gittiğinde emin ol çok rahat ediceksin hemm bebişini de raht rahat görceksin :)

bendeen ümitli olman beni sevindirdi benim için dua edin kızlarr :( yarın test yapsam mı ???:26:

Ve gözdecim tabiki sonucunu aldıktan sonraa git özele... özele gittiğinde emin ol çok rahat ediceksin hemm bebişini de raht rahat görceksin :)

ediyorum canım hep aklımdasınızz... :)
senin yarın 4 gün kalıo üzülmem ölesine yapcam diosan yapp ... üzülürsen yapma canım beklee ...
Yarın alıyım sonuçlarımı sonra özele canımm yiter artık valla o suratsız doktorlardan çektiğimmm...:120::120::120:

senin yarın 4 gün kalıo üzülmem ölesine yapcam diosan yapp ... üzülürsen yapma canım beklee ...
Yarın alıyım sonuçlarımı sonra özele canımm yiter artık valla o suratsız doktorlardan çektiğimmm...:120::120::120:

dün eşim almamış test evdeki testlerden yapmak istemiyorum :) sonra yapmaya kalksam kalmıcak. bugün alırsa yarın yaparım belkiii :D

cnmmm öncelikle çok geçmiş olsun bn senin yerinde olsam böle ciddi şeylerdeki aşılmıycak bişey olduğunu sanmiyorum tek doktorla kalmam kesin 1 tane daha doktora giderim günümüz tıpta çok gelişti sakın öle üzme kendini bnm kuzenime doktor senin çocuğunun olması çok zor hem rahmin çok geride hemde yumurtalıklarıyla ilgili bişey sölemişti ama ilk denemelerinde oldu umudunu kaybetme Rabbim ol der o bebiş olur :nazar::emir_bebek:

SAĞOL CANIM DESTEĞİN İÇİN

dr. bir öneri olarak ilerde herhangi bir sorun olursa bilgim olsun diyerek söyledi sol yumurtalıklarında zayıflık var dedi
ilk muayenede de söylemişti ama daha umutlu konuşuyordu o yüzden bu kez böyle deyince şaşırdım biraz
çocuğun hiçbir şekilde olmaz demedi ama tabiki herşeyin normal gitmesini tercih eder kim olsa
bir başka dr. olayı benim kafamı daha çok karıştırıyor zira tüm doktorların kendilerine ait bir görüşü
bekleme süreleri yada denenecek yöntemler konusunda farklı fikirleri var o nedenle
ben en azından 2 ay daha klomen çatlatma iğnesi destekli denemek istiyorum
sonrasında allah büyük inşallah gerek kalmaz başka şeylere öyle olmasını ümit ediyorum

bahsedilen değerler için az önce laboratuara gidip bir kez daha kan verip ölçtürmek istedim oradaki dr.a danıştım
her adet döneminde farklı değerler çıkabileceğini birbirine yakın değerler çıksa bile bunun bir kriter olarak alınmaması gerektiğini
dr.un bu öneriyi yaparken ultrason muayene sonuçlarına göre bilgi vermiş olabileceğini söylediğinden
biraz ona da danıştıktan ve bilgi aldıktan sonra testi yaptırmaktan vazgeçtim ve geri döndüm

bu süreçler sizlerinde yazdıklarından okuduğum kadarıyla her aşaması sıkıntılı, zor süreçler
dolayısıyla sürecin uzaması herkes için yıpratıcı
Allah'tan herkesin dileğinin hayırlı zamanlarda olmasını diliyorum

Canım bildiğim kadarıyla soğan kürü iltihap falan varsa temizliyor, incir kürü yumurtlamayı sağlıyor. İncir küründe yarım litre suyu kaynat 9-10 tane inciri ikiye kesip kaynar suya atıp 20 dk kaynat sonra ocağı söndür 20 dk bekledikten sonra suyunu süzüp üçe böl her öğünden 15 dk önceiç aç karına. ben 2 hafta kadar yaptım bunu süzdükten sonra büyük bir su bardağı cıvarında çıkıyor toplamda yemekten önce göz kararı içiyordum bardaktan hem öyle sürelere de pek dikkat edememiştim ama ilk kullandığım ayda hamile kaldım etkisi oldu mu bilemem. Soğan kürünü tam bilmiyorum ama bunların en doğru tariflerini ibrahim saraçoğlu sitesinden alabilirsin yada google soğan kürü yaz çıkar. İnşallah etki eder.

çok teşekkür ederim bilgi için canım sağolasın

peki ilk denemeleri nasıldı doğal yöntemlemi
herhangi bir destek aldılar mı

yani en iyisi cnm bu arada sormuştum sana ya nerde oturuyn die cvp yazdın mı ben bi önceki sayfaya bakamıyorum göremedm o yüzden .S

Back
X