cnmmm öncelikle çok geçmiş olsun bn senin yerinde olsam böle ciddi şeylerdeki aşılmıycak bişey olduğunu sanmiyorum tek doktorla kalmam kesin 1 tane daha doktora giderim günümüz tıpta çok gelişti sakın öle üzme kendini bnm kuzenime doktor senin çocuğunun olması çok zor hem rahmin çok geride hemde yumurtalıklarıyla ilgili bişey sölemişti ama ilk denemelerinde oldu umudunu kaybetme Rabbim ol der o bebiş olur 
SAĞOL CANIM DESTEĞİN İÇİN
dr. bir öneri olarak ilerde herhangi bir sorun olursa bilgim olsun diyerek söyledi sol yumurtalıklarında zayıflık var dedi
ilk muayenede de söylemişti ama daha umutlu konuşuyordu o yüzden bu kez böyle deyince şaşırdım biraz
çocuğun hiçbir şekilde olmaz demedi ama tabiki herşeyin normal gitmesini tercih eder kim olsa
bir başka dr. olayı benim kafamı daha çok karıştırıyor zira tüm doktorların kendilerine ait bir görüşü
bekleme süreleri yada denenecek yöntemler konusunda farklı fikirleri var o nedenle
ben en azından 2 ay daha klomen çatlatma iğnesi destekli denemek istiyorum
sonrasında allah büyük inşallah gerek kalmaz başka şeylere öyle olmasını ümit ediyorum
bahsedilen değerler için az önce laboratuara gidip bir kez daha kan verip ölçtürmek istedim oradaki dr.a danıştım
her adet döneminde farklı değerler çıkabileceğini birbirine yakın değerler çıksa bile bunun bir kriter olarak alınmaması gerektiğini
dr.un bu öneriyi yaparken ultrason muayene sonuçlarına göre bilgi vermiş olabileceğini söylediğinden
biraz ona da danıştıktan ve bilgi aldıktan sonra testi yaptırmaktan vazgeçtim ve geri döndüm
bu süreçler sizlerinde yazdıklarından okuduğum kadarıyla her aşaması sıkıntılı, zor süreçler
dolayısıyla sürecin uzaması herkes için yıpratıcı
Allah'tan herkesin dileğinin hayırlı zamanlarda olmasını diliyorum