canım yorum için teşekkürler, ben erken adet gördüğüm için ovulasyonumda erken sürüyor yaa inşallah dün tutmuştur sizce bi umut varmı?3-4 saat idrarını bekletip öyle yapman gerekiyor diye biliyorum ben sıvı tükettiğin için çıkmamış olabilir
Geçtiğini de zannetmiyorum daha 10.gününmüş bu günleri iyi değerlendir
o forumuda çok inceledim ordada yazdım ama cevap gelmedi herkes rasgele yapıyor galibaben de merak ediyorum.
çok karışık bu ovulasyon işleri.
ancak gebelik forumunda bunun kitabını yazacak arkadaşlar var. belki o bölümde daha faydalı cevaplar alabilirsin.
Bana erken test yapmışsınız gibi geldi. Ben genelde 13 - 14. güne kadar beklerim.
erken adet görenler teste erken başlaması gerekiyormuş canım bende oyuzden denedimBana erken test yapmışsınız gibi geldi. Ben genelde 13 - 14. güne kadar beklerim.
evet bende belirtileri hissettim yani kusura bakmayın iç camasirmdan anladım, ama test beni yanılttıdöngünüz kaç gün.
benim de 25 gün ve genel olarak 11. günde ovulasyon oluyor diye tahmin ediyorum belirtilerden falan.
test yapmadım ama.
evet bende belirtileri hissettim yani kusura bakmayın iç camasirmdan anladım, ama test beni yanılttı
hmm bende hiç kas ağrısı olmuyor, inşallah tutmuştur gebeligimovulasyon testlerinin saate göre bile değişik sonuçlar ürettiğini okumuştum, o yüzden çok güvenemiyorum o testlere de.
belirtilere güvenmek daha doğru geliyor bana.
bak bende kasık ağrısı ve akıntı oluyor mesela.
Bende 25-26 günde bir oluyorum canım o yüzden anlıyorum halini bence olmuş olabilir bu günler şansının yüksek olduğu günler umarım bekletmeden gelir bebeğincanım yorum için teşekkürler, ben erken adet gördüğüm için ovulasyonumda erken sürüyor yaa inşallah dün tutmuştur sizce bi umut varmı?
insallahh ya çok teşekkür ederimm siz evlimisiniz çocuk varmıBende 25-26 günde bir oluyorum canım o yüzden anlıyorum halini bence olmuş olabilir bu günler şansının yüksek olduğu günler umarım bekletmeden gelir bebeğin
döngünüz kaç gün.
benim de 25 gün ve genel olarak 11. günde ovulasyon oluyor diye tahmin ediyorum belirtilerden falan.
test yapmadım ama.
erken adet görenler teste erken başlaması gerekiyormuş canım bende oyuzden denedim
insallahh ya çok teşekkür ederimm siz evlimisiniz çocuk varmı[/
Evet canım evliyim 7 senelik malesef henüz çocuk yok hayırlısı sağlıklısı diyoruz 4kaybım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?