ovulasyonumu takip ederek hamile kalmak istiyorum

elmakurdu43

detaycı cadı
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
341
0
26
Antalya
merhaba arkadaşlar tecrübeli olanların fikrine ihtiyacım var ovulasyon testi yaptım ve uygun zaman ve tarihi şeklinde gösterdi eşimle konuşup kararımızı verdik bu test teki verilen süreçte en verimli dönem oldugunu göstermişti ben bu ay hamile kalmak istiyorum birde neler yapıp yapmayacağımı bilmiyorum ne sıklıkta beraber olmamız gerek bunuda bilmiyorum eşim kendine yorma fazla bu dönemde ve ağır kaldırma dedi oofffff heyecandan içim içime sığmıyor :8::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar tecrübeli olanların fikrine ihtiyacım var ovulasyon testi yaptım ve uygun zaman ve tarihi şeklinde gösterdi eşimle konuşup kararımızı verdik bu test teki verilen süreçte en verimli dönem oldugunu göstermişti ben bu ay hamile kalmak istiyorum birde neler yapıp yapmayacağımı bilmiyorum ne sıklıkta beraber olmamız gerek bunuda bilmiyorum eşim kendine yorma fazla bu dönemde ve ağır kaldırma dedi oofffff heyecandan içim içime sığmıyor :8::emir_bebek:

Bende o kadar denemeden sonra bugün başlaıdm ovulasyn testine zaten konu var orada daha tecrübelliler var istersen orada kullananların bilgilerinden yararlanabilirsin . Bende ne zaman çizgi çıksa yapmaya çalışıyorum

12.gün diyor denedik o gün bugün 14.gündeyim ayın 2 sine kadar diyor ama ne sıklıkta olacak bilmiyorum:26:

Her gün ilişkiye girin şansı arttırın bence bende burdaki hesaplamadan yaptım ama malesef tutmadı , şimdi ovulasyon testi aldım onu deniyorum bakalım bu ay ne olacak görücez

yaz ayında olduumuz için bünye değişim geçirebiliyor sitedeki ovülasyon testiyle braber kendi kendimizide kontrol ederek kolay olur sanırım ateş ölçme yöntemini deniyorum bu ay vücuttaki değişikliklerimide kontrol ediyorum inş bebişim gelir bu ayda uğraştırmaz beni daha fazla :16::16:

yaz ayında olduumuz için bünye değişim geçirebiliyor sitedeki ovülasyon testiyle braber kendi kendimizide kontrol ederek kolay olur sanırım ateş ölçme yöntemini deniyorum bu ay vücuttaki değişikliklerimide kontrol ediyorum inş bebişim gelir bu ayda uğraştırmaz beni daha fazla :16::16:

aynı zamanda anne oluruz inş. bende bu ay anne olmayı istiyorum

aynı zamanda anne oluruz inş. bende bu ay hamile olmak istiyorum...

aynı zamanda anne oluruz inş. bende bu ay hamile olmak istiyorum...

Back
X