Ovülosyon testi

Zehten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
36
4
1
22
Kızlar ben bugün leri değerlenirdim bugün yaptim silik çikti dünde silikti sonra az bir koyulaşti sizce çatlama olmuşmudur

Eklentiler

• 17470784051968440074416490189634.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ben bugün leri değerlenirdim bugün yaptim silik çikti dünde silikti sonra az bir koyulaşti sizce çatlama olmuşmudur
Bende ilk defa ovulasyon testi yapıyorum pik görünce üç gün mü değerlendirdin nasıl yaptın ben daha piki görmedim

Ben ilk başta pozitif oldu o 2 günü değerlendirdim sonra tekrar yaptım 1 gün arayla çok Az silik çikti diğerlerine göre sonra o gün çatlamiştir diye değerlendirdim bügün de yaptım yine ayni silik çıktı oyüzden değerleniyorum bügünleri genelikle hep pozitif ten sonra silik çıkması çatlamiş demek diye duydum bana kalırsa her pozitif çıkarsa bence o 2 gün değerlendir sonra tekrar yap eğer silik olursa çatlamiş demektir

Anladım canım pozitif çıkınca iki gün siliklesince tekrar değerlendirmek gerekiyor bakalım bende ilk defa yapıyorum da siliklesmesj ne kadar mesela bı tık mi yoksa tamamen silik mi olmasj gerek

Sen ne zamandır yapıyorsun ovulasyon testi bende bu ay deneyeyim dedim

Evet degerlendirdim bugün tam koyu olmazsa birgün ara veririm olmazsa koyu olursa da degerlendiririm sanırım kararsız kaldım üst üste de stres oluyor eşler hakkımız da hayırlısı ya Allah'ım inşallah bize de nasıp eder güzel duyguyu siz ne zamandır düşünüyorsunuz benim bir yıl oldu

Benimde 1 ay olucak da benim adet 20 gün falan geçikti ben doktor kaç defa kan verdim yok sitres olur falan dedi bide ben de polikistik over var belki ondandir ben folik Asit kullanıyorum oda yardımci oluyor bakalim inşallah Allahim bizede nasip eder herşeyin zamani vardir illaki hayırlısı olsun sağlık olsun

Daha öncede sizinle konuşmuştuk ovulasyon testinde tesadüfen gördüm. Eşleriniz için bir tavsiye vermek istiyorum benim eşim 30 yaşında aktif çalışıyoruz 8 5 çalışıyor eşim yorgun olunca denemek istemiyor bu testleri bir ara yaptım bıraktım ilk aydan sonra geçen ay keçiboynuzu denedim eşime verdim her akşam. Gün aşırı denedik bir süre.Etkisini gördük en azından isteksiz olduğu günlerde enerjisi yükseldi zaten spermi arttırıyormuş denemekten bir şey kaybetmezsiniz

Aynen bende hayıt macunu yiyorum oda iyi geliyor dediler onuda denerim

Ben onu da aldım tohum şeklinde kullanmadım bilmiyorum ama eşimin keçi boynuzu ise yaramış olabilir bu ay düzenli verdim İbrahim Saraçoğlu keçiboynuzu kürü diye bakabilirsiniz. Soğan ile başlayan bir kürü daha var önce soğan sonra hayıt aslanpercemi sonra incir. Denemekten zarar gelmez çok inanmıyordum ama bilmiyorum işe yaradı herkese şifa olsun inşallah

İnşallah canım ya bu ovulasyon testi de stresli ama bu ay aldım öbür aya yapmamaya karar verdim dün tamamen koyu çıkmadı ama ikinci çizgi değerlendiremedik onun öncesindeki günü değerlendirebildik inşaallah yumurtlamayı kacirmamisimdir diyorum bı yandan yapma bari test artık diyorum bı tarafim zaten şimdiye kadar yaptın bari sonucunu gör yapmaya devam et diyo

Aynen bende artık yapmak istemiyorum bitane kaldı onu yapcam artık yok bak canım sana tavsiyem olsun hacamat ol bende inşallah olucam gerçekten hacamat yaptıranlar çok yararıni görmüş ben bide onu denicem bakalım yararını görürsem yazarım

Adet takvimi uygulamasi var aslında ben onu kullanıyorum ordada yumurtlama dönemin yazıyororaya bilgilerini doğru şekilde yazarsan ordada o günleri belirtiyor ben Bayadır kullanıyorum o günleri değerlendiriyorum

Canım benim yaptırdım ben hacamat benim stresten olmuyo herhalde takvim uygulamasi da stres yapıyor bende en iyisi iki güne düzenli devam etmek en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…