- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Aynen bende artık yapmak istemiyorum bitane kaldı onu yapcam artık yok bak canım sana tavsiyem olsun hacamat ol bende inşallah olucam gerçekten hacamat yaptıranlar çok yararıni görmüş ben bide onu denicem bakalım yararını görürsem yazarım
İnşallah canım ya stresten uzak durmak en iyisi de işte insan illaki düşünüp duruyo ne yapsam olur acaba diyeAnladım canım sitres bendede var ya bende yapmak istemiyorum ama bakalım inşallah sitres uzak duralım ve sevdiğimiz şeyleri yapalım inşallah ben dua edicem ikimiz için ve bebiş isteyenler için
Bence bak yükseliyor yani yumurtlama günün gelmiş gibi diğer gün demek yakınlaştiği içinSilik olan pazartesi koyu çıkan salı ve ben sadece silik olan günü yani pazartesiyi değerlendirebildim sence bu koyuluk pik mi bugün daha koyu olma ihtimali var mıdır hamilelik sansim hala varmı ki
İşte o dünkü ve ben o günü değerlendiremedim silik olanı değerlendirdim koyu günün ertesi günü de değerlendirsem gebelik elde edebilir miyim canımAA pik olmuş galiba baya koyulaşmiiş
Ayni bende canım ben 7 aylık evliyim ve herkes herkes Erken diyor ve ben daha yeni başladık denemeye da 1 ay olucakİnşallah canım ya stresten uzak durmak en iyisi de işte insan illaki düşünüp duruyo ne yapsam olur acaba diye
Yani koyu çıkan ertesi günde hamilelik şansımız var mıBence bak yükseliyor yani yumurtlama günün gelmiş gibi diğer gün demek yakınlaştiği için
Bence dene ne olur ne olmaz denemekten bişey olmaz Bir bakarsın tutmuşşİşte o dünkü ve ben o günü değerlendiremedim silik olanı değerlendirdim koyu günün ertesi günü de değerlendirsem gebelik elde edebilir miyim canım
O zaman sen hiç kafaya takma daha yeni başlamışsin ben bir yıldır deniyorum canımAyni bende canım ben 7 aylık evliyim ve herkes herkes Erken diyor ve ben daha yeni başladık denemeye da 1 ay olucak
Evet biri bana öyle demişti burda yumurtlama günün olduğu zaman koyulaşirmiş birkaç gün sonra silikleşinxede çatlamiş demektir demişti o günüde değerlendirmiştimYani koyu çıkan ertesi günde hamilelik şansımız var mı
Bilmiyorum ki bakalım ya olacağı varsa oluyo olmayacaksa ne yaparsan yap olmaz canım senin tahmini beklenen adet tarihin ne zaman benim 26 MayısBence dene ne olur ne olmaz denemekten bişey olmaz Bir bakarsın tutmuşş
Evet biri bana öyle demişti burda yumurtlama günün olduğu zaman koyulaşirmiş birkaç gün sonra silikleşinxede çatlamiş demektir demişti o günüde değerlendirmişYani koyu çıkan ertesi günde hamilelik şansımız var mı
İşte dediğin gibi ya olmazsa diye bakalım ya inşallah hayırlısiyla Allahim ikimizide bebiş nasil eder sağlıklı hayırlı şekildeO zaman sen hiç kafaya takma daha yeni başlamışsin ben bir yıldır deniyorum canım
Ben işte olamadim bu ay 22 gün geçBilmiyorum ki bakalım ya olacağı varsa oluyo olmayacaksa ne yaparsan yap olmaz canım senin tahmini beklenen adet tarihin ne zaman benim 26 Mayıs
Tamam canım inşallah değerlendirebilirim bende koyu günü buldum değerlendiremedim diye üzülüyorum kendi kendime bigün öncesi ilişki oldu koyu günün. Üst üste eşim istemiyo bugün şansımı deneyeceğim tekrarEvet biri bana öyle demişti burda yumurtlama günün olduğu zaman koyulaşirmiş birkaç gün sonra silikleşinxede çatlamiş demektir demişti o günüde değerlendirmiştim
Test falan yaptın mı o zaman hamilesindir senBen işte olamadim bu ay 22 gün geç
7 den sonra yapabilirsin ben öyle yapıyorum ama su içme 2 saat sonrasi gelirMerhaba,
Bende daha once olumsuz sonuçlanan bir gebelik geçirdim. ve 3 senedir korunuyoruz. Bu ovulasyon testlerini gordüm. bu ay bişi olmaz ise almayı düşünüyorum. Fakat satıcılar 12-17 arası aynı saatte uygulayın demiş. Ben çalışınca saatler hiç uygun degil. Siz hangi saatlerde yapıyorsunuz. Ne stresli süreç sanki vakit geçmiyor gibi geliyor insana. Birde hangi markayı kullanıyorsunuz ? bana innovita onermişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?