Ovülosyon testi

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-14-10-59-40-137_com.whatsapp.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 10
Anladım canım sitres bendede var ya bende yapmak istemiyorum ama bakalım inşallah sitres uzak duralım ve sevdiğimiz şeyleri yapalım inşallah ben dua edicem ikimiz için ve bebiş isteyenler için

Silik olan pazartesi koyu çıkan salı ve ben sadece silik olan günü yani pazartesiyi değerlendirebildim sence bu koyuluk pik mi bugün daha koyu olma ihtimali var mıdır hamilelik sansim hala varmı ki

Anladım canım sitres bendede var ya bende yapmak istemiyorum ama bakalım inşallah sitres uzak duralım ve sevdiğimiz şeyleri yapalım inşallah ben dua edicem ikimiz için ve bebiş isteyenler için
İnşallah canım ya stresten uzak durmak en iyisi de işte insan illaki düşünüp duruyo ne yapsam olur acaba diye

Silik olan pazartesi koyu çıkan salı ve ben sadece silik olan günü yani pazartesiyi değerlendirebildim sence bu koyuluk pik mi bugün daha koyu olma ihtimali var mıdır hamilelik sansim hala varmı ki
Bence bak yükseliyor yani yumurtlama günün gelmiş gibi diğer gün demek yakınlaştiği için

Yani koyu çıkan ertesi günde hamilelik şansımız var mı
Evet biri bana öyle demişti burda yumurtlama günün olduğu zaman koyulaşirmiş birkaç gün sonra silikleşinxede çatlamiş demektir demişti o günüde değerlendirmiş
O zaman sen hiç kafaya takma daha yeni başlamışsin ben bir yıldır deniyorum canım
İşte dediğin gibi ya olmazsa diye bakalım ya inşallah hayırlısiyla Allahim ikimizide bebiş nasil eder sağlıklı hayırlı şekilde

Evet biri bana öyle demişti burda yumurtlama günün olduğu zaman koyulaşirmiş birkaç gün sonra silikleşinxede çatlamiş demektir demişti o günüde değerlendirmiştim
Tamam canım inşallah değerlendirebilirim bende koyu günü buldum değerlendiremedim diye üzülüyorum kendi kendime bigün öncesi ilişki oldu koyu günün. Üst üste eşim istemiyo bugün şansımı deneyeceğim tekrar

Merhaba,
Bende daha once olumsuz sonuçlanan bir gebelik geçirdim. ve 3 senedir korunuyoruz. Bu ovulasyon testlerini gordüm. bu ay bişi olmaz ise almayı düşünüyorum. Fakat satıcılar 12-17 arası aynı saatte uygulayın demiş. Ben çalışınca saatler hiç uygun degil. Siz hangi saatlerde yapıyorsunuz. Ne stresli süreç sanki vakit geçmiyor gibi geliyor insana. Birde hangi markayı kullanıyorsunuz ? bana innovita onermişlerdi.

Test vereli baya oldu ya ondan sonra vermedim kollarım morardı ya inşallah 22 flan vericem çatlamadan sonra 14 gün sonra test vern diyorlar onu bekliyorum bakalım

7 den sonra yapabilirsin ben öyle yapıyorum ama su içme 2 saat sonrasi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…