Ovülosyon testi

Benim ilk gebeliğimde geç dollenme olmuştu. o yüzden aklıma geldi bu testlerle planlama yapmak.

Benim ilk gebeliğimde geç dollenme olmuştu. o yüzden aklıma geldi bu testlerle planlama yapmak.
Hamile kalanlar da var canım bende gördükçe olur mu acaba dedim ama çok stresli ben kendim stresliyim sanırım değerlendiremedim mi üzülüyorum akışına bırakamıyorum. Dene bı istersen sabah 11 akşam 8 arasi yapılıyormus sen işten gelince 7 akşam yedi gibi de yapabilirsin ben eczaneden aldım aetimed markası o güzel değil diyorlar ama inivotion da iyi onu al dene bı istersen

Valla adet geçikmesi bide kasıklarım arada ağrıyor bugün denicem bakalım

Geç döllenme olduğunu ne zaman anladinız
Doktoraa gittiğimde son adet tarihini girip ölçüm yapmışlardı bebegin gelişimi haftası ile uyumlu cıkmamıstı akabinde sık sık takip ve ölcüm yaptılar. Doktor geç dollenme olmuş demişti. Kendi anladığım bir şey degildi yani.

Bence stres yapmkata haklısın çünki her zaman yumurtlama gercekleşmiyor ve gebe kalmak için belli olusumlar var. O yuzden sürekki bir sonraki ayın gelmesini bekliyorsun umut ediyorsun içinde ki heyeycan. Stresli olmak cok normal ama tabi stresin bizi de ele geçirmemesi lazım. İnsallah kolaylıkla oluverir ve sağlıkla kucagına alır büyütürsün. Bende bu ay bekliycem 21 mayıs adet tarihim. baklım gelecek mi? gelmeyecek mi ?adetim gelirse hemen testi almayı düşünüyorum.

Anladim teşekkür ederim

Aynen öyle hayırlısı ya bı sefer gene aldım ovulasyon böyle koyu çıkan günü değerlendiremedim. Öyle bı Zamana denk geliyo ki eşimin en yorgun olduğu şehir dışına çıktığı normalde denk gelmez iki seferde aynı şey oldu gelmeyen yatılı misafir gelecek olur yani bunların hepsi bana ders veriyo sanırım sen ne yapsan da çabalansada içinde Allah'ın dediği oluyo ona teslim olamıyoruz sanırım bütün herşeyi ona bırakamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…