Ovulsayon test

elakayakaya25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2025
29
3
1
21
Merhaba hanımlar ben 17 ekim de adet oldum 4 5 gün sürüyor döndüm 30 31 16. Gün yumurtlama hesaplıyorum ovulasyon testı aldım 5 tane yumurtlamama 5 gün kala ovulsyon testi yapsam faydası olurmu yanı 30 Ekim'de başlıcam 3 kasıma kadar değerlendirme yapıcam bazıları adet bittikten 5 gün sonra hergün yapıyor ama ben yumurtlama ya 5 gün kala yaparsam faydası olurmu dıye düşündüm size sormak istedim şimdiden teşekkürler

Yumurtlama günün değişebilir erkende olabilir geçte vakit kaybetmeden hemen başlamalısın

Daha erken sanki 29 da başlicam sanırım normalde yumurtlama olacagı zaman akıntım çok olur şuan akıntım yok

Yumurtlama döneminde hiç akıntım olmadı bu ay sadece hafif mide bulantım oldu benim
Yumurtlama döneminde hiç akıntım olmadı bu ay sadece hafif mide bulantım oldu benim
Belirtilerle anlayamasın bende anlamaya çalısıyodum ovulsayon testı kullanmaya karar verdım gittim aldım normalde 16. Gün yumurtlamak olur ben 17 Ekim'de adete girdim 4 5 gün sürdü üstünden 7 gün geçti ve bugın test yaptım t çizgisi koyu ama çok kırmızı değil ben 1 2 kasım cıvarı yumurtlama olur sanıyodum beklicektim aslında iyiki beklemedim kaçırırdım belki gebelik ıstıyosan adetten 5 gün sonra ay sonuna kadar test yap kopkoyı kırmızı olursa yumurtlicaksın demek yanı deyerlendır o günü sonra ertesı günü yine test yap eyer negatifleşirse çatlama olmus o günü de deyerlendır 2 gün üst üste yani

Evet her ay farklı bir belirtin oluyor anlayamıyorsun maalesef geçen ay kullandım ovulasyon bu ay da aldım kullandım bekliyorum şu an dpo 3 deyim daha

Evet her ay farklı bir belirtin oluyor anlayamıyorsun maalesef geçen ay kullandım ovulasyon bu ay da aldım kullandım bekliyorum şu an dpo 3 deyim daha
Hayırlısı oldun bende bugün kullandım yumurtlamam yaklastı tahminimiz üzerinden gitseydım bilmi çektim yaklastıgımı bugün kullandım deyerlendıricem

Eklentiler

• 17615747963485518810916711596709.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…