- 29 Haziran 2022
- 3.918
- 2.201
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Ama vücudumu tanıdığım kadarıyla dün gece yumurtlama olması lazım çünkü epey kasık bacak ağrısı akıntı olduCanım henüz pik görünmüyor testlerde. Aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmaya çalış pik yakın gibi sanki
Ya şöyle bazen o ağrı oluyor 1-2 gün sonra pik oluyor. Yumurta büyürken de oluyor çünkü ağrı. Senin bugün ya da yarın pik olur benceAma vücudumu tanıdığım kadarıyla dün gece yumurtlama olması lazım çünkü epey kasık bacak ağrısı akıntı oldu
Aa tamam şimdi anladım . Takip edeyim bakalım . Ben ağrı olması çatladığı anlamına geliyor sanıyordum ya da artık tamamen büyümüş çatlayacak anlamına geliyor sanıyordumYa şöyle bazen o ağrı oluyor 1-2 gün sonra pik oluyor. Yumurta büyürken de oluyor çünkü ağrı. Senin bugün ya da yarın pik olur bence
Ya bence hiç belli olmuyor o benim de yumurtlama döneminde hep ağrım olur. Kaç aydır merak ediyorum tam o zaman ovülasyon yapıyorum bazen pike yakınken ağrı başlıyor bazen pik günü bazen de çatlamadaAa tamam şimdi anladım . Takip edeyim bakalım . Ben ağrı olması çatladığı anlamına geliyor sanıyordum ya da artık tamamen büyümüş çatlayacak anlamına geliyor sanıyordum
Aa ben geçen ay yeni başkadım ovulasyon testine . Geçen ay pik yaptığı gece ağrımıştı . Şimdi eve gidince test yapcam çol merak ediyoeum pik mi silik miYa bence hiç belli olmuyor o benim de yumurtlama döneminde hep ağrım olur. Kaç aydır merak ediyorum tam o zaman ovülasyon yapıyorum bazen pike yakınken ağrı başlıyor bazen pik günü bazen de çatlamada
E hala pik değilHadi bakalım buraya da at
E hala pik değilben bu ay kendimden bi şey anlamadım ya . Geçen ay silikten koyuyw doğru gitti ve 16. Günde direkt pik oldu hiçbir yoruma yer vermeden öteki günde silikleşti şala gibi
Yarın koyulaşır umarım yagittikçe koyulaşıyor gibi canım bence teste devam et hiçbiri pik gibi görünmüyor
Sen bugünü de değerlendir ama ne olur ne olmaz. Bi kere böyle olup ertesi gün silindi benimYarın koyulaşır umarım ya
Dün değerlendirdik ama bugünde değerlendiriraek yarın pik olursa yarın ve sonraki günde değerlendirirsek spermler kalitesizleşecekSen bugünü de değerlendir ama ne olur ne olmaz. Bi kere böyle olup ertesi gün silindi benim
Orası da var. O zaman bugünü boş geç canım en kötü yarın çatlasa bile yarını değerlendirirsinDün değerlendirdik ama bugünde değerlendiriraek yarın pik olursa yarın ve sonraki günde değerlendirirsek spermler kalitesizleşecek
Evet daha mantıklı sanki .Orası da var. O zaman bugünü boş geç canım en kötü yarın çatlasa bile yarını değerlendirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?