Ovulsyon testi bakar mısınız

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.918
2.201
83
32
Merhaba ovulsyon testim görüldüğü gibi . Dün akşam yaptım en son . Bu akşam yapacağım bir de . Fakat dün akşam ben yaptıktan sonra inanılmaz kasık ağrısı bacsk ağrısı oluştu bende yani net şekilde yumurtlama belirtisi idi, dün gün içinde akıntı da vardı. Şuan iyiyim . Akşam pik yapmama ihtimali var mı? Yani dün gece testten sonra yumurtlama olup bugün çatlayıp akşamında silik çıkar mı? O yüzden günde 1 kez test yapmak sağlıklı mı acaba ? Sanki yumurtlama günleri iki kez yapmak daha mı iyi olur bi sabah bi akşam?

Eklentiler

• F0C7C72D-8CBF-493D-8983-B92F97B0EA8C.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 108
Canım henüz pik görünmüyor testlerde. Aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmaya çalış pik yakın gibi sanki

Ama vücudumu tanıdığım kadarıyla dün gece yumurtlama olması lazım çünkü epey kasık bacak ağrısı akıntı oldu
Ya şöyle bazen o ağrı oluyor 1-2 gün sonra pik oluyor. Yumurta büyürken de oluyor çünkü ağrı. Senin bugün ya da yarın pik olur bence

Ya şöyle bazen o ağrı oluyor 1-2 gün sonra pik oluyor. Yumurta büyürken de oluyor çünkü ağrı. Senin bugün ya da yarın pik olur bence
Aa tamam şimdi anladım . Takip edeyim bakalım . Ben ağrı olması çatladığı anlamına geliyor sanıyordum ya da artık tamamen büyümüş çatlayacak anlamına geliyor sanıyordum

Aa tamam şimdi anladım . Takip edeyim bakalım . Ben ağrı olması çatladığı anlamına geliyor sanıyordum ya da artık tamamen büyümüş çatlayacak anlamına geliyor sanıyordum
Ya bence hiç belli olmuyor o benim de yumurtlama döneminde hep ağrım olur. Kaç aydır merak ediyorum tam o zaman ovülasyon yapıyorum bazen pike yakınken ağrı başlıyor bazen pik günü bazen de çatlamada

Ya bence hiç belli olmuyor o benim de yumurtlama döneminde hep ağrım olur. Kaç aydır merak ediyorum tam o zaman ovülasyon yapıyorum bazen pike yakınken ağrı başlıyor bazen pik günü bazen de çatlamada
Aa ben geçen ay yeni başkadım ovulasyon testine . Geçen ay pik yaptığı gece ağrımıştı . Şimdi eve gidince test yapcam çol merak ediyoeum pik mi silik mi

Hadi bakalım buraya da at
E hala pik değil ben bu ay kendimden bi şey anlamadım ya . Geçen ay silikten koyuyw doğru gitti ve 16. Günde direkt pik oldu hiçbir yoruma yer vermeden öteki günde silikleşti şala gibi

Eklentiler

• 3CE89966-B32A-4A87-8DD2-8637E71F2277.webp
    11 KB · Görüntüleme: 73
Canım gitttikçe koyulaşmış her ay aynı gün pik olmaz zaten benim de 17-20 arası olur genelde. Bu ay bi 12. Günde oldu bi 20. Günde. Kadınız farklılaşıyor günlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…