- 15 Kasım 2020
- 45
- 30
- 8
- 29
- Konu Sahibi Hazal Yakamoz
-
Ya ben nasıl fotoğraf yükliceğimi bilmiyorum rica etsem yardımcı olurmu sunuz nasıl yükleyeciğimi yazar mısınzKopkoyu olup sonraki gun silikleştiyse koyu gun yumurtlama, silik gün çatlama olmus demektir. Diğerlerini yorumlamamiz icin fotografa ihtiyaç var bence.
Siteden girmeniz gerekiyor. Mesaj kutucugundan bir fotoğraf simgesi var oradan yukleyebilirsiniz.Ya ben nasıl fotoğraf yükliceğimi bilmiyorum rica etsem yardımcı olurmu sunuz nasıl yükleyeciğimi yazar mısınz
Merhaba bende bugün testimi 2. Kez denedim. Emin olamıyorum yorumlayabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.Siteden girmeniz gerekiyor. Mesaj kutucugundan bir fotoğraf simgesi var oradan yukleyebilirsiniz.
Bana 1 2 gun sonra gibi geldi. En az c cizgisi kadar koyu, bazen ondan daha koyu çıkıyor yumurtlamada.Merhaba bende bugün testimi 2. Kez denedim. Emin olamıyorum yorumlayabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederimBana 1 2 gun sonra gibi geldi. En az c cizgisi kadar koyu, bazen ondan daha koyu çıkıyor yumurtlamada.
Hayir canim daha yunurtlama catlama olmamış. Ayni saatlerde Test yapmaya devam et.Merhaba kızlar bi sorum olacak bu ovulasyon testi ile alakali simdi benim testim bu sekilde catlama olmamis ama yumurta var mi acaba bende erken menopoz var yumurtam olusuyor arada acaba yumurtam olustu mu diye merak ettim bazi belirtileri var adetim 12. GunuEki Görüntüle 2849373
En az ilk çizgi kadar koyu, hatta bazen ondan da koyu çıkıyor yumurtlamada.Merhaba kızlar bi sorum olacak bu ovulasyon testi ile alakali simdi benim testim bu sekilde catlama olmamis ama yumurta var mi acaba bende erken menopoz var yumurtam olusuyor arada acaba yumurtam olustu mu diye merak ettim bazi belirtileri var adetim 12. GunuEki Görüntüle 2849373
merhaba benim testime bakarmsıınız dün ve bugün?ne yapayım dün birlikte olmadıkKopkoyu olup sonraki gun silikleştiyse koyu gun yumurtlama, silik gün çatlama olmus demektir. Diğerlerini yorumlamamiz icin fotografa ihtiyaç var bence.
Ustunde pencere olanlardan cok anlayamiyorum ama bana daha olmamis gibi geldi.merhaba benim testime bakarmsıınız dün ve bugün?ne yapayım dün birlikte olmadık
yarın olcak sanıırım tesekkürlerUstunde pencere olanlardan cok anlayamiyorum ama bana daha olmamis gibi geldi.
Rica ederim kaset gibi olanlarda cizgi daha kalin oluyor. Daha iyi anliyorum ama bunlar hep ip gibi olunca anlayamiyorum.yarın olcak sanıırım tesekkürler
çok anlamıyorum dedin ama yazıcam kimse bişey demiyor bi tek sen yazdın ondanRica ederim kaset gibi olanlarda cizgi daha kalin oluyor. Daha iyi anliyorum ama bunlar hep ip gibi olunca anlayamiyorum.
canım bugünü ve yarını iyi değerlendir silikleşene kadar devam et testineçok anlamıyorum dedin ama yazıcam kimse bişey demiyor bi tek sen yazdın ondan
dün birlikte olduk--bugünde olalım ve yarında olalım öyle mi:)silikleşince bir gün ara verip olucaz sanırımcanım bugünü ve yarını iyi değerlendir silikleşene kadar devam et testine
aynen dediğin gibi canımdün birlikte olduk--bugünde olalım ve yarında olalım öyle mi:)silikleşince bir gün ara verip olucaz sanırım
çok teşekkürleraynen dediğin gibi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?