Doğuma Hazırlık Oylar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun adı...

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ya isim çok güzel aslinda ama şuan her evde bir tane Ömer var ben nedense aynı ortamda aynı isimleri n olmasını doğru bulmuyorum her seslendigin bir den fazla kişi bakıyor falan ://

Deniz ve erdem i sevmediğim için kerem i seçtim :))

Kerem🥰🥰🥰 oğlumun adı maşallah 32. haftaya gelmişsin canım bi ara senin açtığın topikdeydik.
Aa merhaba canim.
Hayirli olsun, sende hamilesin 🤩🤩
Allah saglikla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah .
Kerem ismini kv rica etmisti ama dün vazgectigini söyledi. Ömer ve Erdem arasindayim dedi. Yani bi nevi 3 e düştü bizim anket. 2.cinsiyeti gonlunden ne geçiyorsa odur inşallah 🤲

Aa merhaba canim.
Hayirli olsun, sende hamilesin 🤩🤩
Allah saglikla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah .
Kerem ismini kv rica etmisti ama dün vazgectigini söyledi. Ömer ve Erdem arasindayim dedi. Yani bi nevi 3 e düştü bizim anket. 2.cinsiyeti gonlunden ne geçiyorsa odur inşallah 🤲
Evet canım amin inşallah hayırla gelsin kuzucuklarımız. O zaman Erdem den yana kullanıyorum oyumu. İnşallah canım 13 te kız gibi dedi ama 16. haftayı bekliyorum kesinlik için rabbim uzun ömür versin oğlum var. Senin de ne güzel bir kız bir oğlan🥰🥰

Evet canım amin inşallah hayırla gelsin kuzucuklarımız. O zaman Erdem den yana kullanıyorum oyumu. İnşallah canım 13 te kız gibi dedi ama 16. haftayı bekliyorum kesinlik için rabbim uzun ömür versin oğlum var. Senin de ne güzel bir kız bir oğlan🥰🥰
Oglun kac yasindaydi canim?
Kardesine isim verecek kadar büyükse,
Genelde 1 numaralar veriyor kardese isim ya o yuzden sordum :)

Back
X