Kızlar bir konuda çok sinirliyim paylaşmak istiyorum sizinle :) Hayatımda son iki yılda yaşadıklarım beni hepten ümitsizlendirdi. Annemle sık sık dertleşiyoruz o eski erkekler niye yok artık diye. Bakıyorsun çoğu erkek hep anneci, eşlerini hep annelerine ezdiriyorlar. Anneler ne derse o oluyor, çoğu erkek kendi başlarına birey olamıyor.
Yahu benim bebekliğimden beri iradem var, istemediğim birşeyi yaptıramıyorlar, istediğim şeyi de Allah'ın izniyle engelleyemiyorlar. Ben bayan halimle böyleyim benim karşıma çıkanlar niye böyle değil?
Bunları sorgularken annem güzel bir laf etti. Önceden erkekleri babaları, kızları anneleri yetiştirirdi. Şimdi erkek çocuklarını da anneler yetiştiriyor. Bu yüzden sanırım kafamıza göre birini bulamıyoruz. Ya da bulduk sanıyoruz anneci çıkıyorlar.
Bundan sonra kulağıma küpe oldu. Babasına bak oğlunu al :))
Yahu benim bebekliğimden beri iradem var, istemediğim birşeyi yaptıramıyorlar, istediğim şeyi de Allah'ın izniyle engelleyemiyorlar. Ben bayan halimle böyleyim benim karşıma çıkanlar niye böyle değil?
Bunları sorgularken annem güzel bir laf etti. Önceden erkekleri babaları, kızları anneleri yetiştirirdi. Şimdi erkek çocuklarını da anneler yetiştiriyor. Bu yüzden sanırım kafamıza göre birini bulamıyoruz. Ya da bulduk sanıyoruz anneci çıkıyorlar.
Bundan sonra kulağıma küpe oldu. Babasına bak oğlunu al :))
Son düzenleme: