Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yalnız umarım bir klişe olmaz bu dizi de

yani ali verem olur, carolinin foyası çıkar bunu terkeder,cemile aliye bakar ali cemilenin değerini anlar filan falan

yok canımolma di mi

Bence tenezzül konusu için mukayese edilmeyecek bir şeydir ev..
erkek gider,kadın çocuklaryla evde kalır..
konu bir de 70 lerde geçiyor....nerde ek işler vs.ler..

Bence öyledir...sence degildir... herkes farkli acilardan bakiyor demekki olaylara... saygi duymak gerekir degil mi...

aman beee ısın rengı bellı oldu alı hasta caralın alıyı terk eder cemıle salak kocasına bakar vs vs ..

Bence öyledir...sence degildir... herkes farkli acilardan bakiyor demekki olaylara... saygi duymak gerekir degil mi...

saygısız bir yorum yapmadım zaten farkındaysan..o günün şartlarına göre yorum yazdım..
tabii senin görüşün, tenezzül etmemesi olabilir..sana atıfta bulunmuyorum..

70lerde 4 çocuklu bir kadından bahsediliyor dizide..buna göre tenezzül mukayese olmaz..dedim..

Babyface27 seninle muhattap olmak istemiyorum... özellikle benim yorumlarimi yorumlama rica ederim...

ilk başta sataşan sensin,sana cwp olarak yazmamıştım,msjını alıntılamamıştım bile.direk sen atladın msjımı alıntıladın kawga ortamı yaratmayın die cwp yazdın.nedense herşeyi kendi üstüne alınıosun.
sen de bana cwp yazmazsan sewinirim...!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…