Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

tatlıgaci amaç belli canım,kawga ortamı yaratmayın dio kendi ortamı yaratıo

Beddualarımız tuttu Ali ettiğini buluyor.. Elleri dert görmesin senaristlerin,Ali derde kalır,Carolin onu terkeder inşallah..:90:

veeeee

aaliiiiiiiğğğğ ve hamşiraağğğ dan sonra kelime dağarcığımıza
nörimaaaaan eklendi hayırlı olsun

Son düzenleme:

Haklisin ben 70 lere göre degilde simdiki zamana göre düsünmüstüm...

tuh 2 hafta beklicez simdi koturum olursun ali insallah bakalim ozaman carolin sana bakarmi cemilenin eline kalcan yine

caroline ali boşanmadan ölür diyemi acaba o kadar yırtınıyo evi vermedim deyince nasıl sevindi

aliiiiiii inşallah felç olursun,elden ayaktan düşersin de o karolin yellozu senin k.çına tekmeyi basar cemilede bakmaz,o abinle neriman olcak kadın hiç bakmaz zaten ortalarda kalakalırsın öle pislüüüükkk

ya cemilede niye bastrmadı avukatın yanında verceksin evi diye hemn ikna oluverdi sinir oldum
bide babannenin o karoline,aliye bide nerimana karşı olan sabrına gıcık oluyorm bi eline birinin saçını diğerine öbürünün saçının dola sürükle sokaklarda yaaa hayret bişe anca yok yazıklar olsun yok bilmem ne onlar anlar mı o dilden

Ali'ye bişey olmaz daha Cemile'yle ayrılacaklar.
O değilde bu Hakan Ahmet'i ispiyonlayacak mı ne?
Aylin'le Soner ilişkiside ne boyutta olacak ahh kız az daha büyük olsaydı yada adam küçük hoş olurlardı esasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…