Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yok arkadasım bize tüyooo yokkk

valla julia bize hiç bişey yok. zaten ağlıyordum artık hıçkırarak ağlıyorum:2:
kazen yapma bize bunu... biz de tüyo istiyoruzzzz

Son düzenleme:
bence aylın sonerın teklıfını kabul edıcek kendını feda edıcek cunkı zor durumda kaldılar . su carolını elıme verseler etlerını dıdık dıdık yapıp kırk satıra vurup kırk katıra yedırıım öyle uyuzkı maf ettı aıleyı bıde pısmıs kelle gıbı guluyoo ayrıca carolın parayı öbur cantaya koymustu ekberın elındelı bavulda kıyafet var ekber cantayı actıgında paraları göremeyınce carolınle alının basına bela olucak

Son düzenleme:
Bravo meteeeeeeeeeeeeeeeee.. Şapka çıkarıyorum..
O nasıl oyunculuk öyle..bakıp bakıp ders almalılar...tüylerim diken diken oldu resmen izlerken...

valla julia bize hiç bişey yok. zaten ağlıyordum artık hıçkırarak ağlıyorum:2:
kazen yapma bize bunu... bizde tüyo istiyoruzzzz

bi tek prolara dioo bi de söleme barii bizi ne özendirionnnn acep kazennn

belki boyu devrilesice ali efendi biraz olsun akıllanır..nasılda korkuyo meteden ..ya alırlar işte öyle façanı aşa aliğğğ .. bencede aylin kabul edecek o teklifi..

offfffff mete ya en sonunda bu ali delirtti seni caroline bişey demicem ali gibi destek olursa evlat ya evlatttt osman nasıl bakıyo yavrummm aliiiiiiii sen yan caroline beğenmez gider o zaman tabi saf cemile gene bakar o ayrı konu

neyse julia arkadaşım pro üye arkadaşlarımız tüyoları alınca buraya yazarlar. çok fazla dayanamazlar.
umut dünyası işte...

ah meteee hala ağlıyorum nasıl bi oyunculuktu bu beee..değil ayakta en yüksek zirvede alkışlıyorum seni

aylin de iyi di bugün... onu da alkışlıyorum

Son düzenleme:
mete resmen son sahnede oscarlık rol yaptı o gülüş o haykırış
gülmeyle birlikte ağlaması
süperdi ya süperdi
o yaşında birde şuan oyuncuyum ben diyenler
meteden ders almalarını tavsiye ederim

sinirlerim resmen tavan yaptı yaaaaabu nasıl diziii bu nasıl seneryoo oyuncularr hele mükemmelll hele metee allahımm nolcak yaa şimdi haftayaaaa

bu arada aylinin sonere kızıp eve yürürken çaldığı parçanın ismini bilen yazsın
ne güzel uymuştu o oraya

Mete'nin oyunculuğu gerçekten mükemmel...Tamamen katılıyorum yazdıklarınıza.....

öle cnmmm napalımmm :97::97::97:

bir tane daha oğlum olsun söz adını aras bulut koyacam. allahım süper hakkaten oyunculuğu...yetenek işi gerçekten...hepsi çok güzel oynuyor gercekten ben çok dikkat ederim dizilerdeki tavırlara mimiklere hiç yapmacık değil hiç rastlamadım...ne yalan söyleyim karolin bile güzel oynuyor...sonuçta oda bir rol .

carolinin sacini basini yolamadilar..ne vicdansizmisin be ali yuhh yani insan dusmanina yapmaz cocuklara acir pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…