Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

senin yorumlarını bende herkes gibi çok beğeniyorum masal....:)

bu bölüm seninde özetlediğin gibi Aras'ın oyunculuk adına zirvesiydi.....zaten çok başarılı,zaten alkışlanası,zaten alnından öpülesi ama bu bölümde tavan yaptı yeteneği gerçekten.....

o bakışlar,o mimikler,o önce öfkelenip sonra alaycı gülmeler,o babaya inceden verilen mesajlar hepsi,hepsi olağanüstüydü......bu çocuk gerçek bir yetenek!

ve yine ağladım tabiki...osman'ın o kokrkmuş halleri bitirdi beni yine....o küçücük parmaklarını birleştirip dehşetle etrafa bakışı...off offf.....

Ali ye çok güzel şeyler saydırdım oturduğum yerden ama söylemiycem burda tabi,biçoğunuzla ağız birliği ettiğimizden eminim

Cok agladim yine her bölümde oldugu gibi.Harika bir dizi yaaa.Oyunculuklar muhtesem.Oskarlik bir dizi Alimallah.....

bu bölümde şu dikkatimi çekti mantık hatası
mete benzini üstünede döktü ve kibrit ilk ateş aldığında kendisinden başlamsı lazımdı yanmaya (tabii ALLAH korusunda )
çünkü nereye döküldüyse o yolu izler yanmaya devam eder
neyse haftaya göreceğiz

birde ayça bingölüde tebrk etmek lazım hem oyunculuk açısından birde cemilenn atıığı o güzel tokat açısından
az da olsa yüreğime su serpti

Ayy teşekkür ederim canım yorumlarımın bu kadar beğenildiğini bilmiyordum.

Evet kesinlikle Aras'a oscar mı verilcek ne verilcekse bir an evvel verilsin.

Vee yapımcılar şu çocuğa bir sinema filmi yaptırsınn..

Aynen aynen aliye çokk güzel saydırdım da artık onu ağzıma alarak sinir olmak istemiyorum bile. Değmiyo çünkü.

dolu dolu bir bölüm oldu.
izlerken resmen nefesimi tuttum heyecandan.
Ali'nin bu zalimliği yanına kar kalmaz elbet.
çocuklarının evden atılmasına nasıl gönlü razı oluyor bu adamın.
içim yandı resmen çaresizliklerine...cemile'ye,osman'a,babanneye,mete'ye hepsine ayrı ayrı üzüldüm..
mete'yi de Alllah nazarlardan korusun....çok başarılı bir oyuncu.....

yine harika otesi bi bolumdu

osmanin korkudan ayline sarilirkenki yuzu
ve tabikide son sahne Metenin babasiyla olan konusmalari

niye sevmedin ben diye haykirisi..
su dunyada sevgiden daha onemli ne olabilirdi deyisi...
beni aglattii

Ah be Mete, senin gulmende bile bi huzun var,
ve huznu bize oyle iyi hissettiriyosun ki
sen gulerken bile ben agliyorum..

harika bi bolumdu..
Onemsiz kisiler hakkinda yorum bile yapmiyorum

Hakanin babasida artik dizide, berrinden hic hosnut olmadigi icin bide o musallat olucak
heralde o aileye...

Ve soner...
o kahya midir nedir onla olan replik guzeldi...

tekrar soylemek istiyorumm
Aras harika bi oyuncusunn
bu alemde seni tek gecerimm

Son düzenleme:
Şimdiye kadar yayınlanan bölümlerin en güzeliydi dün akşamki bölüm. Tek bir sahne bile boş geçmedi. Osman kuzum benim. Berrine ne güzel "sevindin mi dedi" gülüşünü yerim yaa

Ay ben Ali'yle Caroline'e sinir oluyorum ya.Gıcık şeyler.Bu kadar işkence çektirirmi insan çocuklarına bi kadın için

Caroline çocuklar defol burdan diye bağırırken, ağzını burnunu kırdığım çemçük ağızlı carolin "siz defol" demedi mi Allahım sette olsam üstüne atlardım Ali polislere Carolinin yanında durun dedi köpekkkkkk. Köpek ki ne köpek yolda görsem adamı boğcam artık okadar nefret ettim. Dizideki herkes okadar gerçekçi oynuyoki bu kadar gerçek duygularla nefret ediyoruz, üzülüyoruz, kızıyoruz, seviniyoruz, mutlu oluyoruz. Pide yerlerkenki o anlık mutlulukları çok güzeldi. Hasefe Ninenem senide çok seviyorum pamuğum

Ay dün ne kadar heyacanlıydı. kendimi o kadar germişimki reklamdan önceki
son sahnede- yangın sahnesinde- lavoba ihtiyacı hissetim . ne kadar gerildiysem artık.

ama ayline iyi olmuş. sen misin ailene arkanı dönen.
ah***** aminayı redetmesine çok sevindim. çok nadir erkeğin kadını reddetmesi.
alinin yangın sahnesinde mete yi kurtarmaya çalışması gözlerimi yaşarttı.
artık samimiydi bilmiyorum ama evlat yine evlattır...

Söylediklerine aynen katılıyorum canım hel hele de ''Cemcük agızlı caroline'' e bayıldım

aliiii boyun devrilsin
yangınlara gelesin..şu karolini gidip sette dövsem mi acaba

aaa unutmuşum mesude denen cadıyı da ara da kaynatırım sete gitmişken..
valla bu diziyi senaryo edip ekrana getireni de kanal d 'yi de tüm set ekibini de özellikle castı tebrik ediyorum..
10 numara ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…