bencede
ama o Ali yokmuu sinir oluyorum on yaa:umursamaz:
cemilenin osmana sorduğu sorular beni ağlattı
sanıırm aldatılan kadınların sorduğu sorulardan biri bu olsa gerek
benden güzelmi,sarışınmı vs.vs. onunla ilgili hem hereşyi öğrenmek hem öğrenmemk ister insan.
ama o cemilenin osmanına yanına yattığı an ve osmanın kolunu sıvaslaması.beni bitirdi:gitme:
çokmu duygusalım ne
bu diziyi tuttum,
aynen yaaaklava:
carolin cadısından özür diliyo sana bağırdım kalbini kırdım diye
ya cemileden, ona bağırmak şöyle dursun tokat attı birde kötükedihüso
evet tabi babasi uzun zaman uzakta olunca o bi nevi ailenin erkegi olmus.büyük oğlan mert çok agrasif bi çocuk ister istemez babasına benziyor ona çok kızıyor ama onun gibi davranmaktanda kendini geri alamıyor diğer bölümde bunu daha net göreceğiz bi babanın çocukları üzerindeki etkiyi çok güzel yansıtmışlar..
evet tabi babasi uzun zaman uzakta olunca o bi nevi ailenin erkegi olmus.
ama agresifligi ablasina laf atanlara karsi bence cogu erkek onun sevdigi birine laf atilinca ayni tepkiyi veriyo..
doğru ama benim kastettiğimi diğer bölümde daha iyi anlıcaksın güzelim bilmiyorum fragmanı izledinmi..
tabi cnm cemilenin en azindan guzel gozukmek icin takma kipriklere ihtiyaci yok
cemileninde berrininde cok duru bi guzelligi var aylininde gozlerini begendim boncuk boncuk
bu ne yaaa!
sen cemile diyor yüzsüz..ne fena bişey aldattıldığı kadını görmek! ay kalbim fenalaşıyorummm:bbo:
ayy evet yaa bu kadar yüzsüzlük de olmazz ohaoldumsmile
Fragmanı şimdi izledim. O Caroline cadısını boğabilirimklava: Yüzsüz yüzsüz konuşuyor bir de :mymeka: Bir de adam hala ona gidiyor. Yok böyle bir ş....sizlik. Osman'a kıyamam ya nasıl ağlıyor yavrum :teselli:
cemilenin yerine koydum kendimi.. off dayanamıcam zaten paronoyak oldum bu konuda dizi beni kötü etkiledi caanım:1shok:
ya carolin mi sadece boğulması gereken aslında böyle adamı boğmak lazım.. sanırım erkeklerin tümü bu zihniyette
ya carolin mi sadece boğulması gereken aslında böyle adamı boğmak lazım.. sanırım erkeklerin tümü bu zihniyette
aynen adamdada hiç utanma yok hee çok rahatlıkla evet carolinden gelen mektubu istiyorum dio ya ukala gibi kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?