Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ayy osmana demişim,özür
ailye sorduğu sorular demek istemiştim.

büyük oğlan mert çok agrasif bi çocuk ister istemez babasına benziyor ona çok kızıyor ama onun gibi davranmaktanda kendini geri alamıyor diğer bölümde bunu daha net göreceğiz bi babanın çocukları üzerindeki etkiyi çok güzel yansıtmışlar..

aynen yaaa klava:
carolin cadısından özür diliyo sana bağırdım kalbini kırdım diye
ya cemileden, ona bağırmak şöyle dursun tokat attı birde kötükedihüso

o Cemilenin hakkini ne yapsa odeyemez valla...
ben olsaydim tekmeyi vururdum ama o birakacaksin onu diyo bu olaylardan sonra
onla nasil gercek bi karikoca olibelecekse... tabi eskilerde bosanmak bu kadar kolay degilmis en bide annelik... Alininde osmani beni elinde tutmak icin dogurdun demesi yokmuklava: sanki tek basina yapti...

evet tabi babasi uzun zaman uzakta olunca o bi nevi ailenin erkegi olmus.
ama agresifligi ablasina laf atanlara karsi bence cogu erkek onun sevdigi birine laf atilinca ayni tepkiyi veriyo..

evet tabi babasi uzun zaman uzakta olunca o bi nevi ailenin erkegi olmus.
ama agresifligi ablasina laf atanlara karsi bence cogu erkek onun sevdigi birine laf atilinca ayni tepkiyi veriyo..

doğru ama benim kastettiğimi diğer bölümde daha iyi anlıcaksın güzelim bilmiyorum fragmanı izledinmi..

doğru ama benim kastettiğimi diğer bölümde daha iyi anlıcaksın güzelim bilmiyorum fragmanı izledinmi..

simdi sen soyleynce izledim hakliymissin cnm ama bu davranislari normal goruyorum ben... ailevi problemleri olan bicok kiside gorulen seyler bunlar..

off haftaya yine felaket bi bölüm boshayallersmile
carolinde ne yüzsüz cikti, "sen cemilee" lmaz:alsanaalsanasmile

tabi cnm cemilenin en azindan guzel gozukmek icin takma kipriklere ihtiyaci yok

cemileninde berrininde cok duru bi guzelligi var aylininde gozlerini begendim boncuk boncuk

aynen canım cemile ve berrin çok hoşuma gidiyo çok doğal güzellikleri var ama ayline sinir oluyorum kaydirigubbakcemile3

bu ne yaaa!
sen cemile diyor yüzsüz..ne fena bişey aldattıldığı kadını görmek! ay kalbim fenalaşıyorummm:bbo:

Fragmanı şimdi izledim. O Caroline cadısını boğabilirim klava: Yüzsüz yüzsüz konuşuyor bir de :mymeka: Bir de adam hala ona gidiyor. Yok böyle bir ş....sizlik. Osman'a kıyamam ya nasıl ağlıyor yavrum :teselli:

aynen yaa osmana kıyamam yavrum ya süper oyuncu olur o ilerde şimdiden böleyse

cemilenin yerine koydum kendimi.. off dayanamıcam zaten paronoyak oldum bu konuda dizi beni kötü etkiledi caanım:1shok:

evet canım ya baba BABA deil tam bir pislikkkk

ya carolin mi sadece boğulması gereken aslında böyle adamı boğmak lazım.. sanırım erkeklerin tümü bu zihniyette

aynen adamdada hiç utanma yok hee çok rahatlıkla evet carolinden gelen mektubu istiyorum dio ya ukala gibi kötükedihüso

dimi yani ukala! ben resmen gereçek içinde gibi hissediyorum kendimi! adama bir yumruk şahane olurdu..bu dizi nasıl bişeymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…