Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

osaman çok tatlı ya bayıldım tekrarını anca izleye bilidim gerçektn süper bir bölümdü kaynanasınında gelinin yanında olması çokiyi ...

bencede carolin çok çirkin cemile tam bir hanımefendi çokta güzel, aliyide ben bulsam boğuverecem ne sinir adam ya zaten bu erkek milletine iyilik yaramaz fedakarlık yaramaz bak karısı ne cefalar çekerek onu ve çocukları o güne getirmiş ama o napıyor elin gavuruna gönül vermiş bide çirkin olmasa kuru bamya nolacak :mymeka:

aynen öyle cemile ye tokat atıyo carolin ne bağırdı için özürdiliyo böyle oluyor demek erkeklik emek verene vurmakla. carolinde amma yüzsüz san ki onu çağırdılarda geliyo alsanaalsanasmile

ay allaam, demekki fragmanlardan hatirliorum
zerdayi da izlemezdim malesefaklinialirimsmile

hı evet evet zerda
bnde sıla diyorum ama zerda da sıla diye bir kız var ordan aklım da kalmış
şimdi hatrladım saol cnm

aynen öyle cemile ye tokat atıyo carolin ne bağırdı için özürdiliyo böyle oluyor demek erkeklik emek verene vurmakla. carolinde amma yüzsüz san ki onu çağırdılarda geliyo alsanaalsanasmile

evet ya o tokati gorunce bende sok oldum hic haketmedi..lmaz:
aman o carolin geldide bari cemileye cocuklara fln bsy yapmasa
Aliye yapsin napacaksa ona kok soktursun Ali bey gorur o zaman
7 dil bilmekle insan olunup olunmadigini

oyle bir gecer zamankimi? zerdami?

ne imis? zevkler ve renkler tartisilmazmis??
dizi var rezil eder, dizi var vezir eder hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

tabiki öyle bir geçer zamanki canım zerda da mahmut ağamıydı işte o ağaya baya lafını geçiriyordu doktordu herşeyin doğrusunu o biliyordu guclubacismile

anam burda gıcık cemilenin yüzü gülüyor diye bile morali bozuluyor yüzü 5 kat yeri süpürüyor allah böylesi evlerden ırak :hulya:

aynenn canımm yaa kızın alaycı tavırları yokmu sinir oldumm bide bence cemile carolinden güzell
tabi cnm cemilenin en azindan guzel gozukmek icin takma kipriklere ihtiyaci yok

cemileninde berrininde cok duru bi guzelligi var aylininde gozlerini begendim boncuk boncuk

cemilenin osmana sorduğu sorular beni ağlattı
sanıırm aldatılan kadınların sorduğu sorulardan biri bu olsa gerek
benden güzelmi,sarışınmı vs.vs. onunla ilgili hem hereşyi öğrenmek hem öğrenmemk ister insan.
ama o cemilenin osmanına yanına yattığı an ve osmanın kolunu sıvaslaması.beni bitirdi:gitme:
çokmu duygusalım ne
bu diziyi tuttum,

Yerim o Osman'ı ben!!! Bu kadar şirin olunmaz ya.. opuyorumnanaktan
Berrin'in de çok duru bi güzelliği var..
Ayrıca da o Aylin'in partide tanıştığı adam adını hatırlayamadım, küçülsün de cebime girsin!! 35 yaşındaymış!!! Peh!!

bende bende bende o sahnede bende gozyaslarima engel olamadim yanliz degilsin cnm banada genelde hep sulugoz derler..

ayy bendecemilenin osmanın yanına yattığında osmanın annesine sarılmasından, annesinin saçlarını felan okşamasından çok etkilendim
ağladım senağlama senağlama senağlama
ay o sahnede ağlanmayacak gibi değildi
dizi çok güzel bu sezonun en iyisi :hooray:

bencede
ama o Ali yokmuu sinir oluyorum on yaa:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…