bencede carolin çok çirkin cemile tam bir hanımefendi çokta güzel, aliyide ben bulsam boğuverecem ne sinir adam ya zaten bu erkek milletine iyilik yaramaz fedakarlık yaramaz bak karısı ne cefalar çekerek onu ve çocukları o güne getirmiş ama o napıyor elin gavuruna gönül vermiş bide çirkin olmasa kuru bamya nolacak :mymeka:
kızlar o yenge yıllar önce zerda da oynamıştı hatırlarsanız zerdayı isteyen bi ağa vardı ya a.s işte dizinin son bölümlerinde o ağayla evlenmişlerdi doktordu bu kadın orda hatırladınız mı boshayallersmile
ya kızlar birşey sorcam
şu cemilenn eltisi rolünde ki, kadın daha önce hangi dizide rol alıyordu düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum
ay allaam, demekki fragmanlardan hatirliorum
zerdayi da izlemezdim malesefaklinialirimsmile
hı evet evet zerda
bnde sıla diyorum ama zerda da sıla diye bir kız var ordan aklım da kalmış
şimdi hatrladım saol cnm
rica ederim kızlar..ama çok gıcık bu dizide alsanaalsanasmile
aynen öyle cemile ye tokat atıyo carolin ne bağırdı için özürdiliyo böyle oluyor demek erkeklik emek verene vurmakla. carolinde amma yüzsüz san ki onu çağırdılarda geliyo alsanaalsanasmile
çocuk gitmiş resmi mektubun arkasına çizmişşş(((
oyle bir gecer zamankimi? zerdami?
ne imis? zevkler ve renkler tartisilmazmis??
dizi var rezil eder, dizi var vezir eder hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
bide o gorumcesiyle kayninin oldugu zaman olmasi cok kotu oldu
Ah Cemile Vah Cemile..
tabi cnm cemilenin en azindan guzel gozukmek icin takma kipriklere ihtiyaci yokaynenn canımm yaa kızın alaycı tavırları yokmu sinir oldumm bide bence cemile carolinden güzell
cemilenin osmana sorduğu sorular beni ağlattı
sanıırm aldatılan kadınların sorduğu sorulardan biri bu olsa gerek
benden güzelmi,sarışınmı vs.vs. onunla ilgili hem hereşyi öğrenmek hem öğrenmemk ister insan.
ama o cemilenin osmanına yanına yattığı an ve osmanın kolunu sıvaslaması.beni bitirdi:gitme:
çokmu duygusalım ne
bu diziyi tuttum,
cemilenin osmana sorduğu sorular beni ağlattı
sanıırm aldatılan kadınların sorduğu sorulardan biri bu olsa gerek
benden güzelmi,sarışınmı vs.vs. onunla ilgili hem hereşyi öğrenmek hem öğrenmemk ister insan.
ama o cemilenin osmanına yanına yattığı an ve osmanın kolunu sıvaslaması.beni bitirdi:gitme:
çokmu duygusalım ne
bu diziyi tuttum,
ayy bendecemilenin osmanın yanına yattığında osmanın annesine sarılmasından, annesinin saçlarını felan okşamasından çok etkilendim
ağladım senağlama senağlama senağlama
ay o sahnede ağlanmayacak gibi değildi
dizi çok güzel bu sezonun en iyisi :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?