Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ah bi ağız tadıyla ağlayamadım
kahretsin ali şimdi şikayetçiyim der... ah carolin seni şimdi bi verseler elime de tüm saç ve tüylerini bağırta bağırta yolmazsam....

İşte annelik...Nasıl girdi yanan eve Cemile..

Ana yüregi işte.Babaya bak birde ANA'ya bak.Ne varsa anada var valla.
Ah caroline seni elime bi alsam o yamuk ağzını kırmammı agzını kana bulamammı acaba :84:

yine bomba bir bölümmm allahın cezasıı karolinnnnnnnnnnn yine ortalık karıştırmaya çalışıyo bakalımm aliğğ şikayetçi olcakmı:95:
bu arada sakin seyirler kızlarrr nasıl olcaksa oo ben çıldırmaya başladım bile şimdidennnn ahh şu karolini bana verselerde yoluk yoluk yolsammmmmmm:95::95:

Eşim bu diziyi ilk kez geçen bölümde izledi... O da bi babanın çocuklarına karşı nasıl bu kadar acımasız olabileceğini şaşkınlıkla izledi... Nasıl bi baba bu adam ya. Aileni evinden etmişsin, oğlundan şikayetçi oluyosun..Allah seni bildiği gibi yapsın Ali.

vay beee.. anneannemin bi lafı var ama söylemek burda ayıp kaçarr. ne kadınmış be bu carolin ve ne uçkur düşkünü adammış bu ali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…