Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

fragmanın son sahnesi
"sevemedik birbirimizi"
ne kadar sade ve bir o kadar da çok şey anlatan replik

ROL GEREĞİ EVLİ BİR ADAMA AŞIK OLAN CAROLINE, GERÇEK HAYATTA DA AYNISINI YAŞAMIŞ!.. ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ’NİN CAROLINE’SİNDEN DOBRA AÇIKLAMALAR P { margin: 0px; } “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin kötü kadın karakteri Caroline'i canlandıran Alman oyuncu Wilma Elles, şok bir itirafta bulundu. Rol gereği evli ve dört çocuk babası bir adamla aşk yaşayan Elles, Almanya'da yaşadığı dönemde evli bir erkeğe aşık olduğunu ancak sevdiği adamı karısı ve çocuklarıyla görünce vicdanının el vermediğini ve aradan çekildiğini söyledi.

ondan bu kadar inandırıcı oynuyo demekki çöp bacak azracım
inş. mete ölmez,aliğğğ ölür de kurtulurlar.metenin oyunculuğu 1 numara son seneler de izlediğim en iyi oyuncu resmen yaşayarak oynuyor inş. harcamazlar çoçuğu hakettiği yerlere gelir

Ben gorseydim gider operdim cok datlu yaaaaa

daha dizinin başındalar bence mete yada ölmez kesin kurtulurlar..
daha yaşayacak çok şeyleri var gibi görünüyo

mete ölmez yaaaa
dizi başladığında ilerde büyük bi müzisyen olacak falan yazılıyordu beni yanlış okudum yoksa:26:

Cemile de alevlere dalacak

Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümü de yangın sahnesiyle başlayacak. Herkesin nefeslerini tutarak izleyeceği bölümde, yaşadığı şoktan sıyrılan Ali Kaptan, çok geç olmadan evden çıkabilmek için oğlunu ikna etmeye çalışacak. Ancak bütün kontrolünü kaybeden Mete, geri adım atmayacak. Cemile de sonunda ana yüreği bu dehşeti izlemeye daha fazla dayanamadığı için alevlerin arasına dalacak. 20.00 KANAL D

Ana yüreği işte, parçalıycaklar yine bu akşam içimizi

iyi seyirler seviyeli paylaşımlar dilerim

3. şahsa hakeret yok araya nokta koyarak ima küfür yok

not:beddua serbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…