Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

küçücüğüm osmanım , allah nazarlardan korusun , nasıl bir çocuk rol yapmıyor sanki , 5 yaşın da bu kadar güzel rol yapılırmı bebişim benim.opuyorumnanaktan

nerden başladım bu diziye yahu :çok üzgünüm: her bölümde ağladığım tek dizi

çok güzel dizi hakkaten geçmişe yolculuk yapıyor insan izlerken...

gerçekten harika bir dizi olağan dizilerden çok farklı oyuncular ise tabiri yerindeyse cuk oturmuş dilerim uzun soluklu olur bun arada karoline ise acayip uyuz oldum ne gıcık kadın ya konuşmasından tut sıfatına kadar sinir bişey geçen gece rüyama girdi uyuzz...kaydirigubbakcemile3

yahu şu yeni fragmanı gördüm. caroline gelip öpüyor aliyi. cemileyede sen cemile olmalısın falan diyor ya.. sinir bastı beni. ali de öyle mal gibi öptürüyor kendini ve carolinin cemileyi eziklemesine hiç ses çıkarmıyor. nasıl bi erkek bu ya. şey budalası denir böylesine.. gül gibi karısı varken gitmiş elin yabancısına. yaw bu erkeklerde hiç akıl yok. sen evlisin ve bu kadın seninle beraber. ahlakı yok yani. yarında seni başkasıyla aldatır. nasıl aileni bu kadın için parçalarsın.
çok ciddiye aldım diziyi sanırım..:)

salı günü gelsin yaboshayallersmile
osmanın ağlamasına içim gitti jineriği izlerkensenağlamabüyük oğlanda güzel rol yapıyo he
ben senin babanımm diye çocuğa saldırdığı sahnede çok etkileyici..
aynısını babası yapmıştı onaboshayallersmile
çocuğun yetiştiği ortam çok önemli..insanın hayatını etkiliyo aile ortamı:hulya:

osmanın başarısını ayakta alkışlıyorum
ama en büyük pay yönetmenin heralde nasıl oynatmış çocuğu ya
ilk bölümde babaaaaaaaaaaaaaamm diye bağırışı kouşşu öldürdü beni
yavrum benim
alla seni annene babana bağışlasın

fragman tüylerimi diken diken yaptı valla..
metenin psikolojisine çok üzüldüm osmana çok üzüldüm
şıllık caroline çok kızdım sen cemilemisin diyor bide yüzsüz..
aylinde çok fena belki sende hata vardır diyor annesine..

kızlar osman orda gerçekten ağlıyor gibi yaa mafoldumben acaba gerçektenmi ağlıyor rolmu yapıyor yani olurmu olur fırat dizisinde ibrahim tatlısesin oğlu rolündeki çocuk ağlayamıomus çocuğa ibrahim tatlıses bağırmış çocukta korkudan ağlamış:)))

ya osman çok tatlı sanırım geçen bölümdü elma şekeriyle ışığı açıp kapatııı sahneye bittim yaa :dance:

kızlar bu osmanın adı neki gerçekte çok tatlı yaaa :asigim:

ayyy kuşum yaa nası da ağlatmışlar o çocuğu öle kıyamamsenağlamane dedilerde ağlattılar acaba nası içten ağlıyo öle kendini paralıyo çocuk:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…