Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

offfya bu osmanı gördükçe salya sümük aglıyorum her bölümde dagılıyorum benyaaa ne kötü bir baba buya kahrolsun

Osman'ım,kuzum mafoldumben
Mahvettin yüreğimi yavrum ya :gitme:
Bu nasıl çocuk, bu nasıl bir yetenek...
Kuzum ay yazamıycam mafoldumben mafoldumben

senağlama senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama senağlama
senağlama senağlama
senağlama

buyur gel hayatım beklerim
birlikte izler ağlarız:teselli: mafoldumben

kızlarrr başladı ben kaçıyommmm.izledikten sonra aranıza katılcammm.bu aralar twdeki en iyi dizi bence bu ve benim gibi bu diziyi seven hatunlarla paylaşımda olmak güzel..hepinizi öptüm kıslar...bye

allahın cezası adam ya hem suçlu hem güçlü osmancık nasıl ağladı yaa canım benim ben bile ağladım canım benim şu benim ahmette yok hala ortalarda :kedi:

allahın cezası adam ya hem suçlu hem güçlü osmancık nasıl ağladı yaa canım benim ben bile ağladım canım benim şu benim ahmette yok hala ortalarda :kedi:

ne ahmeti :sinifsinif: behlülden vazmicaydin yoksamalsanaalsanasmile
bütün dizidekileride senmi kapiyon bizede kalsin accik :umursamaz: hep bana hep bana olmazki aaaboshayallersmile

ne ahmeti :sinifsinif: behlülden vazmicaydin yoksamalsanaalsanasmile
bütün dizidekileride senmi kapiyon bizede kalsin accik :umursamaz: hep bana hep bana olmazki aaaboshayallersmile

yok bacım behlülcüğümden hiç vazgeçermiyim o ceptesempatiksalakcinni bu ahmette ona benziyor ya ister istemez beğeniyor insan napim bunlarda bu kadar yakuşuklu olmasalarıdkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni sanada ali yi versek bacım? kaydirigubbakcemile3

ayy canı metecim yaaa çocuğunda psikolojisi mahvoldu allahın cezası aliii karolininn batsın köpek herif karoline kibar evdekilere hayvan gibi davranıyor off canım ya buda çok güzel rol yapıyor

Of nasıl sonunu getirecem ben bu dizinin...mafoldumben
Yüreğim dayanmıyor...
Mete of, ''ben senın babanım''...
Ruhunda ne yaralar açmış pislik adam...
Baba müsfettesi...

bu aliyi bana bir verseler iyi bir döverim klava: hmde evire çevire
bnde de aynı böyle bir ali isminde içinde hayvan olan bir mahlukat vardı boşadım gitti
izledikçe hm çok sinirleniyor hm çok üzülüyorum bi yandda da seviniyorum çocuklar büyüyünce daha zor olmuyormuş

:dilcikar: istemem
hic sevmedigim erkek tipi :bbo:sacini dana yalamis:icecream:

''Çocukların psikolojisi için devam ediyorum '' sözü tarihin tozlu sayfalarına gömülmeli bu dizi ile birlikte...

Nasıl tarifi imkansız yaralar açılıyor çocukların ruhlarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…