Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Osmancık gidecek Ali'ye ama Carolin ona hiçte iyi davranmayacak. Bencu bu yaşananlar üzerine Aylin Soner'in teklifini kabul edecek belki de annesinin Osman'ı vermesine sinirlenecek ama bir şekilde kabul edecek Soner hala diziden çıkmadığına göre. Ama Berrin o çocukla geleceği yok zaten Deniz gezmiş zamanları ve planlar yapıyorlardı bence o da deniz gezmiş grubuyla hapise düşecek ve idam edilecek ya da serbest kalsa bile Berrin zengin çocukla evlenmiş olacak. Carolin herzamanki harcayacak paraları ve parasız klacak Ali Kaptan bir iş bulup çalışmak zorunda klacak ama eğer eve Cemileler tekrar taşınıyorsa belki Osmanı vermesinin karşılığında olabilir. Ama bu sezon sonunda Osman yetişkin biri olacakmış.

ay ne kasıntılar yaa biliyorlar dizinin çok tuttuğunu iyice meraklanalım diye doğru dürsüt fragman vermiyolar bile çok kızıyorum bu duruma

inci hoca acayip kafamı kurcalıyo..
bian yok olamaz diyorum ama davranışları bana hiç normal gelmiyo.
metenin ona olan hayranlığı hoşunamı gidiyo ne karışığım bu konuda :26:

bence o da meteyi seviyo
ama yakıştıramıyo kendine

aylın o zengın cocugu alsın anasını da yanına alsın sonra gıtsın alının ewını de satın alsınnnnn

Son düzenleme:
aliyle carolıne o ewı alsınlarda munasıp bı yerlerine monte etsınlerrrrrrrrrrrr

P { margin: 0px; } [FONT=Times New Roman, Times, Serif][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin “kötü yenge Neriman”ı Zeyno Eracar, antipatik bir karakter olmasına rağmen izleyicinin Neriman’ı sevdiğini söyledi.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]İkiyüzlülük çok arttı
Çevremizde böyle çok
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]fazla insan var; yani habis ve kötü düşünceler içinde olan, yüzünüze gülüp ardınızdan kuyunuzu kazan... Dolayısıyla izleyici, dizilerdeki kötü karakterlerde bunların yansımalarını görüyor. Yüze gülüp arkadan konuşan insanların çoğalmasıyla birlikte, bu kötü karakterleri kendilerine yakın bulanlar arttı.[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Başka bir rol istemezdim

“Öyle Bir Geçer Zaman
[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif] ki”de başka bir karakteri canlandırmayı kesinlikle istemezdim. Kendi rolümden memnunum. Hepsi güzel ama bence Neriman çok renkli biri... Beni çalışmaya zorlayan bir tip. şunu da söyleyeyim, şanslı bir ekibiz. Oyuncunun çok saygı gördüğü bir setimiz var. Hiçbir şey baştan savma yapılmıyor. Her set günü, bir oyunculuk sınavı gibi. [/FONT]

Dizi gerçekten çok güzel kaçırmadan takip etmeye çalışıyorum osman çok tatlı bi karakter ya çok akıllı bi çocuk maşallah nazar değmesin bencede inci hoca meteye yakınlık duyuyor ama bakalım neler olacak .O vicdansız Ali neler çektirdi o insanlara ya kısaca dizide olay olay olay

Sürpriz aşk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah, oyuncu Eser Yenenler gittikleri bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi.

[SIZE=+0][/SIZE]Ayakligazete.com'un haberine göre, yeni bir aşka yelken açtıklarını itiraf eden çift mutluluk pozları vermeyi de ihmal etmedi.

Eser Yenenler'e aşklarının ne zaman başladığı sorulduğunda "Biz de anlamadık" dedi. Yemek boyunca kahkaha atan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Aylin'i kahkaha atmayı çok sevdiğini dile getirdi. Eser Yenenler 'Bal dudak' olarak anılmasını yine esprili bir şekilde karşıladı. İkili birbirinin oyunculuklarını beğendiklerini de dile getirerek birbirlerine övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi.
(Hürriyet)

Ikiside cok tatli bence, yakisiyorlar ve mutlu olurlar insallah

Ay inanmıyorum yaaaaaaaa çok şaşırdım iyi güzel de bu ünlülerin aşkları gelip geçici

kızlar facede gördüm çok hoşuma gitti

Sevgili Behlül Seni çok özledik Stop.Acil işimiz Düştü Stop.Öyle Bir Geçer Zaman ki de ki Caroline Stop anladın sen onu Stop =D

kızlar facede gördüm çok hoşuma gitti

Sevgili Behlül Seni çok özledik Stop.Acil işimiz Düştü Stop.Öyle Bir Geçer Zaman ki de ki Caroline Stop anladın sen onu Stop =D

sevgili azrasilam gece gece cok guldum inanki...neredeyse minik oglum uyanacakti....

beni guldurdun allah da seni guldursun...

iyiki varsin...

Yine beddua günü geldi çattı.

Yahu arkadaşlar ben biraz rahatsız olmaya başladım bu felaketlerden. Abartı değilmi hakkaten. Yok artık, bu kadarda olmaz be kardeşim demiyormuyuz çoğumuz.

Senaristler çok güzel kullanıyor izleyicinin hassasiyetini, yok artık yav, yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…