ay ne kasıntılar yaa biliyorlar dizinin çok tuttuğunu iyice meraklanalım diye doğru dürsüt fragman vermiyolar bile çok kızıyorum bu duruma
inci hoca acayip kafamı kurcalıyo..
bian yok olamaz diyorum ama davranışları bana hiç normal gelmiyo.
metenin ona olan hayranlığı hoşunamı gidiyo ne karışığım bu konuda :26:
Sürpriz aşk
Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah, oyuncu Eser Yenenler gittikleri bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi.
[SIZE=+0][/SIZE]Ayakligazete.com'un haberine göre, yeni bir aşka yelken açtıklarını itiraf eden çift mutluluk pozları vermeyi de ihmal etmedi.
Eser Yenenler'e aşklarının ne zaman başladığı sorulduğunda "Biz de anlamadık" dedi. Yemek boyunca kahkaha atan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Aylin'i kahkaha atmayı çok sevdiğini dile getirdi. Eser Yenenler 'Bal dudak' olarak anılmasını yine esprili bir şekilde karşıladı. İkili birbirinin oyunculuklarını beğendiklerini de dile getirerek birbirlerine övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi.
(Hürriyet)
Sürpriz aşk
Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Aylin'i Farah Zeynep Abdullah, oyuncu Eser Yenenler gittikleri bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi.
[SIZE=+0][/SIZE]Ayakligazete.com'un haberine göre, yeni bir aşka yelken açtıklarını itiraf eden çift mutluluk pozları vermeyi de ihmal etmedi.
Eser Yenenler'e aşklarının ne zaman başladığı sorulduğunda "Biz de anlamadık" dedi. Yemek boyunca kahkaha atan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Aylin'i kahkaha atmayı çok sevdiğini dile getirdi. Eser Yenenler 'Bal dudak' olarak anılmasını yine esprili bir şekilde karşıladı. İkili birbirinin oyunculuklarını beğendiklerini de dile getirerek birbirlerine övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi.
(Hürriyet)
kızlar facede gördüm çok hoşuma gitti
Sevgili Behlül Seni çok özledik Stop.Acil işimiz Düştü Stop.Öyle Bir Geçer Zaman ki de ki Caroline Stop anladın sen onu Stop =D
sevgili azrasilam gece gece cok guldum inanki...neredeyse minik oglum uyanacakti....
beni guldurdun allah da seni guldursun...
iyiki varsin...
Ay azraaa aynen valla bende koptum görünce :))))
Allahta seni güldürsün :))))
Aylin fıstık gibi kız ya bula bula Eseri mi bulmuş
kızlar facede gördüm çok hoşuma gitti
Sevgili Behlül Seni çok özledik Stop.Acil işimiz Düştü Stop.Öyle Bir Geçer Zaman ki de ki Caroline Stop anladın sen onu Stop =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?