Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

benim anlamadığım bişey daha var; inci hoca nasıl olur da mete'yi annesinin yanına -polisin devamlı gözaltında tutabileceği bi yere-götürür yaaa! güvenli olmadığını nasıl düşünemez, carolin bile tahmin etti inci hoca nasıl akıl edemedi:95:
bu arada gerçek mi şaka mı bilmiyorum ama osmancık katil olursa da şaşırmam yani,o olmasın da kim olsun

Seri katil olayı gerçek değil.

Fragmandan bişey anlaşılmıyor ama Azranın tüyolara göre demek ki Osmanı veriyor Cemile

dizide tek haz etmediğim berrin.gülüşüne ,konuşuşuna gıcık oluyorum.birde bu haftaki blmde evsiz barksızlar mete hala yok ortalıkta ahmeti görmesiyle kafını açtı saçını başını düzeltti ayy ne yapmacık yaa aylin ona 1000 basar.bencede osmanı vercek cemile.bence çok büyümesinler yaa böyle iyiydi.özelliklede osman.mete çok çocıuksu gerçekte 20 yaşındaymış ama birden nasıl 25-30 yaş olucak bilemiyorum.ya corolin ya hasefe hanım

Resimler super, sagol paylasim icin

Ya o zaman velayet davasi gibi bisey yokmu? Oylesine cocuk alinip verilirmi, sacma degilmi? :44:

Seni çok seviyorum.
Bende seni çok seviyorum.
Çok mu?
Çok..

Allahım utanmasam işyerinde ağlıcam . Allah belanı versin köpek herif !!! :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…