Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

sonere çok üzülüyorum

ben nedense hiç uzulmuyorum sonere. kardesının hayatını dusuncek kadar ınsanıyetı vıcdanı varda karsındakı kızın duyguları nolcak dıye hıc mı dusunmuyo tamam aylın parayı rahatı seven bı karakter o yonden soner aylınden bu cesaretı alıp o teklıfı yaptıgını söledı aylıne . ama nolursa olsun o kızında duyguları var ve de sonerın aylının duygularıyla oynamaya hiç mi hiç hakkı yok

Senaristler öyle istemis Berrin´in bir sucu yok, her sey senaristlerin sucu

kardeşinn isteğini yerine getirmek isterken aşık oldu
sonerin geeçen bölümde aylinle konuştukları çok mantıklıydı
rahatı,parayı kim sevmez ayrıca
soner oynuyo evet,ama duygularla değlkardeşi mtlu olsun diye

şu berrinin vücuduna bitiyorum kalça yok basen yok dümdüz kız ayy kadında biraz kalça basen olur göğüs olur bu kızda hiç bişi yok üstüne üstlük anası orda nelerle ugrasıyo bu eylemlere gdiyoo:82:

Yeni bölümün reklamını izlediniz mi kızlar.
Öldüm bittim Osman'a ya..
Carolin'e:

-Havucumu yala,üstüne de bi bardak su iç

demesine nasıl güldüm anlatamam.
Yerim seni tosbiikkkkk

ALİ KAPTAN’DAN İTİRAF: “OĞLUMA KENDİMİ İZLETTİRMİYORUM!..” [SIZE=+0][/SIZE][FONT=Times New Roman, Times, Serif][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin 'Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya, Radyo Tatlıses'te 'Figen Civan'la Kırmızı Halı' programına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalar yapan Erkan Petekkaya, özellikle geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde 'Osman'ı annesinden aldığı sahnede çok etkilendiğini itiraf etti. [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]* "Benden önce dizi görüşmesine Yavuz Abi (Bingöl) gitmiş. Ama teklifi neden kabul etmedi bilmiyorum. Sonra senaryo bana geldi, çok çarpıcı buldum. Bizim piyasada sadece 3 bölüm oyuncuya gönderilir. Benim elime 16 bölüm geldi. Çok düşünüp taşındım çünkü bu zaman kadar oynadığım bütün rollere ters bir roldü. Seyirci beni hiç böyle görmemişti. Sonra kabul ettim." [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]* "Senaryoyu okuduğumda dizinin bu hale geleceğini tahmin ettim. Ama bunun 2. bölümde olacağını hiç tahmin etmemiştim. En son 24,5 reyting aldık. İnanılmaz bir şeydi yani. Çok başarılı bir kadroyla çalışıyorum. Genç arkadaşlarımın hepsi çok yetenekli. Kalpleri, yürekleri o kadar temiz ki. Ben kendi çocuklarımdan çok dizideki çocuklarımı görüyorum. Hepsi iyi aile çocukları." [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]* "Ben bu işe kamera arkasında başladım. Üzerime bu rol oturur, yapışır diye bir korkum yok. Çünkü ben meslek hayatım boyunca farklı işler yaptım. Ben kamera şakasıyla başladım bu işe. Söylemesi ayıptır sabah şekeri bile oldum. Çok keyif aldım. 70 tane canlı yayın yaptım. Sonra Aynalı Tahir'de, Serseri'de, Beyaz Gelincik ve Köpek'te oynadım. Yarın bir hırsızı da canlandırabilirim. Aslında tek hayalim bir banka soyguncusunu oynamak." [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]* "Dizilerin süreleri çok uzun. 90, 100 dakika ne demek? Bir oyuncu olarak gerçekten çok yoruluyorum. Ama asıl ceremeyi çeken set işcileri. Benim setin 9'daysa ben 9'da orda oluyorum. Ama onlar o seti hazırlamak için 6'da, 7'de geliyorlar. Zaten bir gece öncede 3'de yatmışlar. Üzerlerinde elbiseyle bir saat kestirip gelen çok set işcisi arkadaşım var. Bizim bir saatten sonra yüzümüz düşüyor. Sabah 9'da geliyorum sete ertesi gün saat 3 olmuş hala çalışıyorum. O suratınızdaki boya eskiyor, enerjiniz düşüyor. Yapamıyorsunuz olmuyor."[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]* "Oğlum Can'ı iki kere sete götürdüm. Diziyi izlettirmiyorum. Sadece fragmanlarda görüyor. Çocuğumun beni öyle izlemesini istemiyorum. Çok etkileniyor çünkü. 2 yıl önceydi, baktım üzgün üzgün üzgün duruyor. 'Oğlum Neyin var' diye sordum. 'Baba senin başka karın ve çocukların var' dedi. Sete götürdüm. Hani senin çizgi filmlerin var ya karakterler bende onlar gibiyim. Onlarda benim rol arkadaşlarım. Ben kediyim onlar fare, onlar fare ben sincap' dedim. Şu anda oyuncu olduğumu biliyor." [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]* "Mete çok yetenekli bir çocuk. Normal hayatta Mete gibi bir oğlum olsaydı kolundan tutup doktora götürürdüm. Ama böyle bir babaysam bende doktora giderdim. Bu çocuğu ben yetiştirdim niye böyle oldu diye bende doktora giderdim onunla. Birlikte yatardık hastaneye."[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]* "En çok Osman'ı annesinden aldığım sahnede etkilendim. Ben bile 'Ali'ye kızdım. Acı ama bu dünyada onun gibi acımasız babalar var." [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif] [/FONT]

Yeni bölümün reklamını izlediniz mi kızlar.
Öldüm bittim Osman'a ya..
Carolin'e:

-Havucumu yala,üstüne de bi bardak su iç

demesine nasıl güldüm anlatamam.
Yerim seni tosbiikkkkk

Aynen ya nası güldüm nası hoşuma gitti osmanın sözü.

Ben fizigini begenmiyorum nedense, cok zayif cünkü. Bizim gibi "normal" insanlar bence daha güzel
bencede bencede,elime bi geçirsem o çırpı bacaklarını kırasım vaa yeminle
türk kadını normal olur zate şikerim,yane balık etli
fena kemçük duruyor ağzı haaaa..:90::90::90::90:

dişler evliya çelebinin atı, küheylan gibi vallahi de..

bencede bencede,elime bi geçirsem o çırpı bacaklarını kırasım vaa yeminle
türk kadını normal olur zate şikerim,yane balık etli

Hahahaha
Ya birde "normal" zayif olmak var, Caroline gibi asiri derece zayif olmak var. Ikisi arasinda baya bir fark var yani...

[video]http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=8537[/video]

kızlar 2. fragmanda çıkmış
aman aman kardeşler birbirlerine düşüyor
olmasın o olmasın işte

Bu arada daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama Muhteşem Yüzyılın Alex'i Carolin'in büyük büyük büyük büyük babaannesi miydi çok merak ettim

Konuşmaları aynııı

Bu arada daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama Muhteşem Yüzyılın Alex'i Carolin'in büyük büyük büyük büyük babaannesi miydi çok merak ettim

Konuşmaları aynııı

diğer topikde yazıldı masalım
cidden çok bnziyor

[video=youtube;fCHVzMfvDrI]http://www.youtube.com/watch?v=fCHVzMfvDrI[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…