hangi lingi kopyala yapıştır yapıyorsunn bende yaptım ama link çıkıyorr..
seninki gibi direkt video çıkmıyorr amaa
güzel dizi insan ağlamamak için kendini zor tutuyor
Ben galiba sıkıldım bu diziden :44:
Hiç salı gelsin de izlesem demiyorum
aah ah aşkı memnu neredesin
deli gibi perşembe beklerdik
Arkadaslar cok cok ilginc bisey buldum demin.Wilma Elles Almanya Köln'de yasarken(bende Köln'deyim) kendi kendini karistiran bir tencere bulmus.Haberide var videosuda.Link kopyalamak yasak diye veremiyorum maalesef.Evi ve mutfagini görseniz igrenc resmen.Ama su an Türkiye'de cok lüks bir evde oturuyormus.Hatta dün Alman gazetesindeydi.Diyorki Türkiye'de bana tapiyorlar,cok seviyorlar.
Ben size haber basligini buraya yaziyorum.Kopyalayip google a yapistirin cikiyor ilk sirada.Videosunuda izleyin.
Wilma lässt nichts mehr anbrennen
Bunu kopyaliyorsunuz ve google a yapistirin.
kendi kendine karıştıran tencerimi
izledim videoyu
pis kemçük ne olcak
lady georgıa verdiğin link virüslü pc çöktü sayende açana kadar öldüm bilgisayarı
Arkadaslar cok cok ilginc bisey buldum demin.Wilma Elles Almanya Köln'de yasarken(bende Köln'deyim) kendi kendini karistiran bir tencere bulmus.Haberide var videosuda.Link kopyalamak yasak diye veremiyorum maalesef.Evi ve mutfagini görseniz igrenc resmen.Ama su an Türkiye'de cok lüks bir evde oturuyormus.Hatta dün Alman gazetesindeydi.Diyorki Türkiye'de bana tapiyorlar,cok seviyorlar.
Ben size haber basligini buraya yaziyorum.Kopyalayip google a yapistirin cikiyor ilk sirada.Videosunuda izleyin.
Wilma lässt nichts mehr anbrennen
Bunu kopyaliyorsunuz ve google a yapistirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?