dizinin ilk sahneleri yani kavganın olduğu sahne bence sinema tadında bir sahneydi alkisalkisalkis
esasınde cemile bunu yapmasaydı ali caroline çıkışırdı bence şimdi cemile ye yüklenir metresime nasıl yaparsın gibilerinden daha 3.bölümden katil yaptılar kadını ya
vermediler sanırım internete de düşmemiştir önce kanal d verir öyle düşer nete
Dizi zaten tamamen sinema tadında gidiyor da orası gerçekten öyleydi. Nasıl güzel aktı. Yönetmeni ve görüntü yönetmeni çok başarılı
o sanhe çok etkileyiciydi oyuncular süperdi erkan petekkaya dahil olmak üzere rolünü o kadar güzel yapıyor ki adama saymadığım laf kalmadı ellerin kırılsın nasıl vurdun kıza diye nasıl ağlattın osmanı diye demekki adam başarılıki beni böyle derinden etkiledi kaydirigubbakcemile3 yönetmenleride kutluyorumm çok iyi bir iş çıkarmışlar alkisalkisalkis
[B .!.:o sanhe çok etkileyiciydi oyuncular süperdi erkan petekkaya dahil olmak üzere rolünü o kadar güzel yapıyor ki adama saymadığım laf kalmadı ellerin kırılsın nasıl vurdun kıza diye nasıl ağlattın osmanı diye demekki adam başarılıki beni böyle derinden etkiledi kaydirigubbakcemile3 yönetmenleride kutluyorumm çok iyi bir iş çıkarmışlar alkisalkisalkis[/B]
Evet tatlım çok başarılılar. Senaryosundan ortamına kadar çok iyi düşünülmüş.
Erkan Petekkaya beğendiğim birisidir zaten. Burda iyice gösteriyor oyunculuğunu. Ama tabi Osman ve Mete karşısında sönük kalıyor kaydirigubbakcemile3 Bu zamana kadar böyle sert mizaçta birini oynamamıştı onun için de iyi oldu bu rol.
Hepsi çok iyiler yaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
osman on numara çocuk yaa yerim ben onu ya gözleri kızardı baba bana vurma istemeden o resmi oraya yaptım demesi yoktu yüreğim parçalandı( bu yaşta böle oyunculuk maşallah sinem kobal izlesinde biraz oyunculuk dersi alsın osmandan kendisi çok yapmacık :sinifsinif:
Dizi zaten tamamen sinema tadında gidiyor da orası gerçekten öyleydi. Nasıl güzel aktı. Yönetmeni ve görüntü yönetmeni çok başarılı
Ay zaten yemekte Caroline bişeyler söyledi ya Kemal ve saz arkadaşları orda nasıl susturdu. Toz kondurmuyo metresine Ali beyklava:
Evet tatlım çok başarılılar. Senaryosundan ortamına kadar çok iyi düşünülmüş.
Erkan Petekkaya beğendiğim birisidir zaten. Burda iyice gösteriyor oyunculuğunu. Ama tabi Osman ve Mete karşısında sönük kalıyor kaydirigubbakcemile3 Bu zamana kadar böyle sert mizaçta birini oynamamıştı onun için de iyi oldu bu rol.
Hepsi çok iyiler yaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen tatlımm tek kelimeyle kusursuz bir yapım :lepi:
:roflol::roflol::roflol:
Şok ! Şok ! Şok !!!
Sinem kobal'ın oyuncu koçluğunu yapan minik yetenek kim ?? :lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aynen tatlımm tek kelimeyle kusursuz bir yapım :lepi:
Çok zevk alıyorum ben izlerken. bayanssulusmile
:roflol::roflol:
süpersin canım yaaaa :lepi: sırnaşık şey :teytey:
Çok zevk alıyorum ben izlerken. bayanssulusmile
aynenn özellikle bu bölüm bir başkaydı dimi :lepi: mete süperdi çocuğu sıkıştırdığı sahnede ağladı falan ya ne kadar gerçekciydi yani diyecek kelime bulamıyorum süper bir dizi ya :hooray::hooray:
aynenn özellikle bu bölüm bir başkaydı dimi :lepi: mete süperdi çocuğu sıkıştırdığı sahnede ağladı falan ya ne kadar gerçekciydi yani diyecek kelime bulamıyorum süper bir dizi ya :hooray::hooray:
:1shok: Böyle kaldım resmen o kavga sahnesinde. Bu bölüm çok daha iyiydi gerçekten. Hem oyuncular daha iyi alışıyor rollerine, hem de biz olayları birleştirebiliyoruz ya. O yüzden daha da güzel geliyor bölüm. Ama bambaşkalar gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?