Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

anaaammm ahmett. bakıyorum bakıyorum dizide böyle biri mi var oldum. ayy ne kadar yaşıklı çıkmışş

Son düzenleme:

canımm bunu düşünmeden yazmışışş..

başındaa Ö varr ÖBGZK Öyle bir geçer zaman Ki yanii....

teknolog ne güzel resimler ekliyosun yaa devamını bklyrz nolurrrrrrrr bide meteyi ekleee

ay bu arada mete benle yaşıt bende 91 liyim

teknolog nerden buldun bu kadar fotoyu adamların çocukluğunun aileleriyle olan fotoları var facede falanmı fotoları herkese açmışlar

cnm benim bu tuyoyu dün mü aldin sen, geç bile kalmissin
kanal d resmi sitesinde zaten bölüm özeti 2 veya 3 gün sonra çikiyor :) ordan takip etseydin kesin daha önce ögrenirdin )))

carolinin planı muhtemelen hamileyim demek olacaktır.Ali kaptan da 6 yaşına kadar olan çocukları sevdiği 6 yaşdan sonrakileri sallamadığı için bebek de daha minik ve yeni doğacak olduğu için carolini eve geri alır

cnm benim bu tuyoyu dün mü aldin sen, geç bile kalmissin
kanal d resmi sitesinde zaten bölüm özeti 2 veya 3 gün sonra çikiyor :) ordan takip etseydin kesin daha önce ögrenirdin )))

takıp etmıyorum verılen tuyoları genelde
aslında bunu da bır sıteden ogrenmedım arkadasım bahsettı ve paylastım
senaryosunu begendıgım bır dızı sadece benım ıcın ozellıkle fragman ya da bolum ozetı takıbım olmadıgı ıcın gec kalmıs olmam normal olabılır ama bır kaybımın olmadıgı da asıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…