Ya hani yapımcılar nasıl olsa tuttu nolcak deyip de çıkarsalar Emir Berke'yi ben de kızarım.
Ama başından beri Osman çocuk olarak başlıcak sonra büyücek deniyordu zaten yani bu kadar abartmaya gerek yok bence.
Evet Emir Berke çok şirin çok yetenekli bir çocuk ama 2 sezon aynı şeyleri görmeyi istemem ben açıkcası.Adamlar ne güzel yapmış, sıkmadan ilerlicek dizi.
Ve bu bir dönem dizisi elbet zaman akcak.
Yarın öbür gün bir başka dizide Emir Berke'yi yine görcez,bu çocuk bu sektörü bırakmıcak sonuçta.
bencede baştan beri belliydi osmanın belli süreden sonra çıkacağıı.dizi böyle devam edemesdi zaten.45 yaşında olması saçma geldi bana okuyunca osman 45 yaşında olunca çoğu karakter dizide olmaz yanii.ama hangi yaşta çıkacak karşımıza onu mrk ettim.
Dizi bittiğinde Osman 45 yaşlarında olcak. Ve şartlar da uygun olursa Taner Birsel tarafından canlandırılcak. Zaten seslendirme de Birsel tarafından yapılıyor.
45 olmaz başka yaş girer araya bilemem. Orası senaristlerin işi.
Ama Osman büyüyecek. Bu belli bir şey.
Ve ben klişelerle dolan bir diziye doğru gidildiğini görüyorum. Bu bölümlerde Osman'ın büyümesi dizinin seyri açısından çok mantıklı olacaktır.
zaten böyle devam ederse yaprak d. mıodu alırlar bence.bencede osman 20 yaşında olsun.
türk filmi formatına dönerseee..
osmanı ya mete ya ali oynarr
meteyi daha olgun biri oynarrr
ali yide yaşlı başlı aktörlerimizde beri oynarr...
cemilenin yerine hafese hanım geçerr...
birkaç tüyo daha vereyimm..
mete çok ünlü bir müzisyen oluyorr
bu arada şu dövdüğü arkadaşıda onunla birliktee gitar veya mandolin gibi bişey çalacak..
,,berrin kendini toparlıyorrr..ilerki bölümlerde.
osmancıkta 26 bölüme kadarrr bizlerlee..
masal canımm
ne bilimm karakterlerr dengesiz biraz..
berrine bakılırsa annesini yanlız bırakmayacakk osman konusunda babasına dava acabilecekk aklı başında bir kızı gibiydi ama fos çıktı...meğer hanım kızımızın aklı belden aşağıdaymışş....sanırım ahmet boşanamadığı için sorunlar çıkabilirr...ahmetide göreve gönderebilirler belkidee deniz geçmiş zamanında geçtiği için idam edilenelrden olabilr...yanlızz berrinn solculuk yolunda ilerliyorr bu şekildee devam edebilirr....
aylinde havai bir kızz para için herşeyi yapabilecek bir kız karakterinde ama
daha asil çıktı berrine göre ..ama hala annesinin evlere giidip para kazanmasını problem ediyorr..nerde n gelecek yoksa bu paralarrr zuzaydanmıı
Aylin'e hak veriyorum ben açıkcası. Daha kişiliği pek oturmuş değil.
Annesinin durumunu bu kadar yadırgaması şu an için normal. Ama tepkinin abartılmaması lazım.
Ama soner konusunda harika bir duruş sergiledi Aylin.
Berrin de dediğin gibi çok salak çıktı çokkk.
Dizi bu bakımdan iyi sürprizler çıkıyor.
Ama başından beri söylüyorum çocuklar arasında en karakterlileri Mete.
GErçekten yaşına göre davranıyoru Mete
berrin salkakmı mı çıkıı şeyi yanıyor onunn ahmet deyişi yokmuu gıcıkk azgın kadın.
berrin salkakmı mı çıkıı şeyi yanıyor onunn ahmet deyişi yokmuu gıcıkk azgın kadın.
Ya tamam aşıksın mutlusun da azcık kafanı çalıştır işte ama yokk çalıştırır mı hiççç
Emir Berke'nin diziden ayrılmasına neden bu kadar şaşırılıyor anlamıyorum.
Zaten başından beri belli bir şeydi.
Yapımcılar ya da aile sonradan bu kararı almadı ki.
Ayrıca da Taner Birsel harika bir oyuncudur.
Emir Berke'yi de çok seviyorum, çok beğeniyorum ama Taner Birsel'i daha da büyük merakla izleyeceğimden eminim.
türk haklı olarak güldüren düşündürennn kişileri deil bizi ağlatan kahreden kişilikleri bırakamıyoruz.z.
bende osmana hayranım çokta seviyorum ama bir dizi osman olmayacak diyeee izlemem denemezz...
bölümler ilerledikçe osmanın büyük haliyle benimsenip izlenecektir bence..
canım benim haklısın ama tek sorun osman değilki
mete ali carolin aylin soner müzik öğretmeni vs. vs. vs.
biz bunlara alıştık
osmanın büyümesi demek bunların yok olması demek çoğunun ölmesi diğerlerininde yaşlı başlı insanlar olması
yani dizi yeni karakterlerle tamamen farklı konu olarak devam etmesi demek
bu da çok saçma olmazmı eski zaman gibi çekilen bir sürü dizi oldu
hiçbiri neredeyse hemen 18-20. bölümde günümüze gelmedi
başladığı gibi başrol oyuncuları değiştrmeden düzenli bir şekilde bittiler
sadece bir kaç yıl geçti aradan 2-3 gibi
zaten dizilerde o akdr sürüo
bence karakterleri tamamen değiştrmemelidrler
örneğin
mete aylin tam da türkiyeye iyi birer ünlü oyuncu olabileceklerini kanıtlamak üzereyken
diziden çıkmaları saçma olur
osman katil biri olcakmış yine sıradan mafya ve birbirini bitirmeye çalışan zengin iş adamları vs.
filmleri gibi devam ederse hiç sarmaz hiç te sevmiorum onları
HAKSIZMIYIMMM
Ama herkes bunu bile bile başladı bu diziye değil mi?
Yapımcılar bas bas bağırdı bu dizinin başrolü OSMAN.. Erkan Petekkaya Ayça Bingöl vs. geçici diye.
Yani herkes biliyordu bu dizinin bu şekilde ilerliceğini.
Zamanla Osman'ın büyüyeceğini.
Şimdi ben izlemem şöyle böyle yanlış şeyler bunlar.
O zaman baştan izlenmicekti bu dizi.
O zaman baştan böyle olmaz, büyütmeyin Osman'ı tepkileri oluşacaktı.
Dizi başta Osman'ı anlatan, Osman'ı daha iyi anlatabilmek için de çocukluğuna inen bir dizi olarak başladı. Osman'ın psikolojik durumunun nedenleri gösterildi izleyiciye.
Ve Osman karakteri artık ciddi ciddi göze sokulacak büyümesiyle beraber.
Yani dizi AMACINA ULAŞACAK !!
Taner Birsel gibi bir ustaya haksızlık etmeyelim lütfen.
Ve bu diziye böyle yeni yetenekleri katan, asıl başrole böye bir ustayı getiren cast ekibine de güvenelim.
1-2 bölüm yadırganır belki ama daha sonra alışıp yeni oyuncuları da seveceğiz eminim ki
bence berrin hamile bile kalabilir ahmetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?