Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

haydaaaaaaaaaaaaaaaa gitti osman geldi aylinnnnnn carolın gene çıldıracakkkkkkkk

karolin cadısı ayline çıldırsa gene iyi..ali davetiyeleri yırtıyor..ayline çıldırmak hafif kalacak..
ohhhh..şeytan azapta gerek..iyi olur, ali vazgeçse tamamen,sürünse karolin sarıyılanı..

bence de ikisi de salak..bi de kız çocuğu olacaklar..annelerini anlamaları lazım..
insanın böyle salak iki kızı olacak,terlik manyağı yapardım onları..

aynen ikiside aynı bu kızların...hadi aylin yaşı gereği daha düşüncesiz olabilir desek
ama berrine ne oluyor küçücük osman bile daha çok annesini düşünüyor:96:

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"nin "Mete"si Aras Bulut İynemli'nin sarışın sevgilisi.
İlk dizi oyunculuğu deneyimindeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Aras Bulut İynemli önceki gece Öykü adındaki sevgilisiyle Asmalımescid'teydi.

"Mete" karakteriyle yakaladığı şöhretle genç kızların ilgisini cezbeden İynemli, Habershow kameralarına kız arkadaşıyla birlikte ilk kez görüntülendi. Sorulan sorulara cevap vermekten kaçınan çift hızlıca uzaklaştı.

Aras Bulut İynemli ve sevgilisine dizinin diğer dikkat çeken gençleri Yıldız Çağrı Atiksoy (Berrin) ve Sercan Bodur (Necati) de eşlik etti.

İşte Fotoğraflar;

mete ödül almış

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı Mete rolüyle harikalar yaratan Aras Bulut İynemli, Yılın En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Mete rolüyle hayranlık uyandıran genç oyuncu Aras Bulut İynemli; Özel Alev Okulları tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Yılın En İyileri Ödül Töreni"nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Ödülünü, kendisini seçen Alev’li öğrencilerden alan başarılı genç oyuncu; bunun ilk kişisel ödülü olduğunu belirtti.

Öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Aras Bulut İynemli; çekimler nedeniyle törene katılamayan, birlikte rol aldıkları dizide annesi "Cemile" rolünü canlandıran Ayça Bingöl’ün ödülünü de teslim aldı. Aldığı ilk kişisel ödül olması sebebiyle törene annesiyle geldiğini belirten İynemli; bu ilk ödülünü annesine ithaf ederek herkesi duygulandırdı.

[video=youtube;wWGxpk9n5KM]http://www.youtube.com/watch?v=wWGxpk9n5KM[/video]

Teknologgg kız nerden bulursun allamm yaa
Bu aylin gacısı delirdi gözü hep yükseklerde acaba nolucak kiii

Tebrik ederiz
Ama kızlarla fink atacağına böyle iyi şeyler yapsın iştee

Kız sen öyle bir geçer zamankii ekibindenmisin yoksamm
Vallahi şüphelenmeye başladın senden teknolog
Yogsam bu resimleri senmi çektin :76:

evet ekibin en sevilenlerdenim:
ortadaki pembe atkılı menim:))

dün çekimlerine şahit oldum.uzaktaydım,tam anlamadım ama sanırım cemileyle ali arasında bi konuşma oluyor dışarda,bunu gören carolin onları kıskanıyor onlara doğru yürümeye başlıyor.sonra ayça bingölün işi bitti,heralde carolinle ali arasında gerilim olcak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eeeee fragmanda ali aylini geri yolluyo

şimcik nolcek yavrıcığım sonerin yanınamı gidiiii

vah vah vah oy ben nire gidem başımı hagi daşlara vuram

evet ekibin en sevilenlerdenim:
ortadaki pembe atkılı menim:))

Amanınn teknolog sende pek bi iriymişsin

Ayy acaba çok mu sonraki bir bölümü gördün? :44:
Çünkü şuan çekilen kimbilir hangi bölümün çekimi zatiii yarın ki bölüm çoktan hazırdır.. :89:

Son düzenleme:
ayy resimdeki berrinin bacağı ne öle yaa, benim kolum gibi

resmen tahta kız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…