bence de ikisi de salak..bi de kız çocuğu olacaklar..annelerini anlamaları lazım..
insanın böyle salak iki kızı olacak,terlik manyağı yapardım onları..
mete ödül almış
Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı Mete rolüyle harikalar yaratan Aras Bulut İynemli, Yılın En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Mete rolüyle hayranlık uyandıran genç oyuncu Aras Bulut İynemli; Özel Alev Okulları tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Yılın En İyileri Ödül Töreni"nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Ödülünü, kendisini seçen Alev’li öğrencilerden alan başarılı genç oyuncu; bunun ilk kişisel ödülü olduğunu belirtti.
Öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Aras Bulut İynemli; çekimler nedeniyle törene katılamayan, birlikte rol aldıkları dizide annesi "Cemile" rolünü canlandıran Ayça Bingöl’ün ödülünü de teslim aldı. Aldığı ilk kişisel ödül olması sebebiyle törene annesiyle geldiğini belirten İynemli; bu ilk ödülünü annesine ithaf ederek herkesi duygulandırdı.
[video=youtube;wWGxpk9n5KM]http://www.youtube.com/watch?v=wWGxpk9n5KM[/video]
[video=youtube;wWGxpk9n5KM]http://www.youtube.com/watch?v=wWGxpk9n5KM[/video]
mete ödül almış
Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı Mete rolüyle harikalar yaratan Aras Bulut İynemli, Yılın En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Mete rolüyle hayranlık uyandıran genç oyuncu Aras Bulut İynemli; Özel Alev Okulları tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Yılın En İyileri Ödül Töreni"nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Ödülünü, kendisini seçen Alevli öğrencilerden alan başarılı genç oyuncu; bunun ilk kişisel ödülü olduğunu belirtti.
Öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Aras Bulut İynemli; çekimler nedeniyle törene katılamayan, birlikte rol aldıkları dizide annesi "Cemile" rolünü canlandıran Ayça Bingölün ödülünü de teslim aldı. Aldığı ilk kişisel ödül olması sebebiyle törene annesiyle geldiğini belirten İynemli; bu ilk ödülünü annesine ithaf ederek herkesi duygulandırdı.
Teknologgg kız nerden bulursun allamm yaa
Bu aylin gacısı delirdi gözü hep yükseklerde acaba nolucak kiii
Tebrik ederiz
Ama kızlarla fink atacağına böyle iyi şeyler yapsın iştee
Kız sen öyle bir geçer zamankii ekibindenmisin yoksamm
Vallahi şüphelenmeye başladın senden teknolog
Yogsam bu resimleri senmi çektin :76:
evet ekibin en sevilenlerdenim:
ortadaki pembe atkılı menim:))
dün çekimlerine şahit oldum.uzaktaydım,tam anlamadım ama sanırım cemileyle ali arasında bi konuşma oluyor dışarda,bunu gören carolin onları kıskanıyor onlara doğru yürümeye başlıyor.sonra ayça bingölün işi bitti,heralde carolinle ali arasında gerilim olcak.
ayy resimdeki berrinin bacağı ne öle yaa, benim kolum gibi
resmen tahta kız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?