Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" Oyuncularının Başı "Sahte Hesaplarla" Dertte HABERSHOW ÖZEL - Aras Bulut İynemli ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un sahteleri Twitter'da cirit atıyor.

Memleketin en çok izlenen dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"nin genç oyuncuları meşhur olunca bu şöhretten faydalanmak isteyen uyanıklar da harekete geçti.

Dizinin genç oyuncularının adına açılan Twitter ve Facebook hesaplarının sayısı sürekli artıyor.

Özellikle "Mete" karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ve "Berrin" karakterini oynayan Yıldız Çağrı Atiksoy'un Twitter hesaplarının sahteleri sitede cirit atıyor ve tıpkı onlarmış gibi hayranlarıyla diyalog kuruyor.

Dizide Ahmet karakterini canlandıran Tolga Güleç, sahte hesapların peşine düşerken, Farah Zeynep Abdullah da Aras Bulut İynemli'yi Twitter'da orijinal hesap açmaya teşvik etme uğraşında.

Yani Tolga Güleç ve Farah Zeynep Abdullah'ın Twitter adresleri orijinal.

Minik başrol Osman için de yaklaşık 300 deneme çekimi yapıldı. Ve sonunda 5 yaşındaki Emir Berke Zincidi'de karar kılındı. Dizinin bu kadar çok sevilmesinde en büyük etkenlerden biri de, 'küçük' Emir Berke'nin 'büyük' oyunculuğu oldu.

Aynı zamanda hikâyenin anlatıcısı olan Osman, zaman içinde büyüyecek ve günümüzde 40'lı yaşlara gelecek. Şimdi dizi takipçilerinin en çok merak ettiği, sesini duydukları ama henüz yüzünü göremedikleri 'yetişkin Osman'ı kimin oynayacağı. Osman'ı, onu seslendiren Taner Birsel'in canlandıracağı söyleniyor, ancak henüz dizi ekibinden bir açıklama yapılmış değil...

OSMAN OKULU BIRAKACAK

Kanal D, eylül ayında yayına başlayan “Öyle Bir Geçer Zaman ki” için ilgi çekici bir reklam stratejisi yürüttü. Hazırlanan ilanlardan biri de dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağına dair önemli ipuçları veriyordu: Osman'ın babası başka bir kadına aşık olacak, annesiyle babası ayrılacaktı. Hikâyede şimdi Ali ve Cemile'nin boşanma süreci işleniyor. Ancak ilerleyen bölümlerde dram daha da artacak. Osman önce okulu bırakacak, biraz daha büyüyünce evin tüm yükünü omuzlarına alacak...

OYA DOĞAN / HT MAGAZİN
Forum İstanbul’da köpekbalığı havuzunda yapılan çekimde 6 yaşındaki Emir Berke Zincidi’ye, 5 yaşındaki Şerifcan Balkan ve 7 yaşındaki Berat Efe Parlar dublörlük yaptı.

EMİR BERKE YÜZME BİLMİYORDU
Türkiye’yi ekrana kilitleyen Osman’ın denize düşme sahnesinin perde arkası aralandı! Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde geçen hafta denize düşen ve herkesi ağlatan Osman’ın yerine iki dublörünün suya atıldığı öğrenildi. Osman’ı canlandıran 6 yaşındaki Emir Berke Zincidi yüzme bilmediği için denize düşme sahnesinde Zincidi’nin yerine, 7 yaşındaki Berat Efe Parlar ve 5 yaşındaki Şerifcan Balkan oynadı.

KÜÇÜK OSMAN’I BALIKÇILAR KURTARDI
Çekimler Forum İstanbul’daki Turkuazoo’da yapıldı. Büyüyünce köpek balığı bakıcısı olmak isteyen Osman’ı canlandıran Emir Berke, gün boyu dublörlerini izlerken, Berat Efe ve Şerifcan köpek balıklarının bulunduğu havuza atladı. Berat iyi derecede yüzme bildiği için çekimlerde daha çok o çalıştı. Yorulduğu anlarda yerine Şerifcan geçti. Bu arada dizinin önceki akşam yayınlanan bölümünde Osman “balıkçı” tarafından kurtarıldı.

Fragmaaann

[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1636820556607[/video]

Son düzenleme:

o denize düşenler 7,5 yaşındalarsa bnde 10 yaşındayım
koca bir insan attılar
tmm olur olurda bu kadar olmaz
izleyiciyi saf yerine koymuş bu yazı

izledik canımmm koyuldu daha önce ama eline sağlık..çok şeyler olcak cemile namınaa...

Ya deli oluyorum bu fragmanlara,cok kisa sürüyor.Agzimiza sadece 1 parmak bal sürüp birakiyorlar yaaa.Bizi burda inletiyorlar.
Ben bu dizinin haftada iki güne cikarilmasini istiyorum.Offff olmuyor böyleeee:84::84::84:

Kizlar son zamanlar hep bunu dinliyorum.cok güzel yaaaa

[video=youtube;C4DAV9foTPk]http://www.youtube.com/watch?v=C4DAV9foTPk[/video]

Muhteşem yüzyıldaki hürrem (alexandra) ve carolineden anladığımız kadarıyla erkeğin kalbine giden yol bozuk türkçeden geçiyormuş xD

Cemile’yi Balıkçı ile gören Ali Kaptan kıskançlık krizine girer. Cemile’nin çalışmasını istemeyen Ali Kaptan, Cemile’ye şaşırtıcı itiraflarda bulunur. Kendi ayakları üzerinde durmaya kararlı olan Cemile, onun verdiği parayı yine almaz ve Balıkçı’nın önerdiği iş teklifini kabul eder. Ancak bütün aileyi, özellikle de Osman’ı, Ali’ye ağızlarından bir şey kaçırmamaları için sıkı sıkı tembihler. Evin zor yaşam koşulları Aylin’i yeni bir karar almaya iter. Fakat Aylin, kendine gidecek yanlış bir kapı seçer. Yaptığı bu seçim genç kızın kalbini derinden yaralar. Müzik yarışmasına hazırlanan Mete’nin gitardaki yeteneği Necati’yi fena korkutur. Bileğinin hakkı ile Mete’yi alt edemeyeceğini anlayan Necati onun açığını kollamaya başlar. Ahmet ile Amina’yı başbaşa gören Berrin çok kırılır. Ahmet ile Berrin’in ilişkileri Amina nedeniyle gerilirken uzun zamandır fırsat kollayan Hakan, Ahmet’in konuşmasını sabote etmek için harekete geçer. Hakan’ın öfkesinden Berrin de nasibini alır. Yaptığı seçim sonrası büyük hayal kırıklığına uğrayan Aylin, son çare Soner ile konuşmaya gider. Yeni işine alışmaya çalışan Cemile’nin korktuğu daha ilk günden başına gelir. Bu kötü sürpriz ile Cemile neye uğradığını şaşırırken, Carolin de büyük bir şok içersindedir. Carolin ile evlilik hazırlıkları yapan Ali Kaptan, nikah konusunda fikrini değiştirir.

Son düzenleme:
bu diziyi her salı iple çekiyorum.. bütün karakterler kusursuz şekilde yerine oturmuş..
osman a bitiyorum yavrum benim ağlamasına da gülmesine de kıyamıyorum.
Aylin i de merak ediyorum acaba gelişmeler nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…