salı akşamlarını iple çeker hale geldim artık ama hapishanede yatacağını sanmıyorum çünkü fragmanlarda osman ufakken mahalleden taşınıyorlardı ya belki bi şekilde kurtulur.
teşekkürler arkadaşım dizinin kaliteside herşeyiyle kendini belli ediyordu zaten bu paylaştığın yazıyıda okumak çok iyi oldu :hulya:
Ay osman rol mu yapıyo gerçekten mi ağlıyo ya öyle içini çeke çeke yüreğim parçalındı :uhm:
oy osmanım yerim ben onu.bu kadar güzel rol yapılır mı ya.maaşalalh ona.ve onu yetiştiren anne babaya.
ben en çok osmanın berrin abla deyişini seviyom :) o kadar yumuşak ses tonuyla diyoki.bi tuhaf geliyo :)
erkan petekkayanın da röportajını okudum geçen.sanırım habertürk gazetesiydi.diziyle ilgiliydi röportaj.alinin cemileyi hiç sevmediğini,çocuklar babalarına karşı bir adım atsalar herşeyin değişebileceğini söylemiş.öpüşme sahneleri çekerken çok utandığını anlatmış.ve kendisiyde evliymiş ve 5,5 yaşında çocuğu varmış.kendi karısı da aliye çok sinir oluyomuş :) erkan petekkayanın da oyunculuğunu çok beğeniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?