Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

salı akşamlarını iple çeker hale geldim artık ama hapishanede yatacağını sanmıyorum çünkü fragmanlarda osman ufakken mahalleden taşınıyorlardı ya belki bi şekilde kurtulur.

Bana öyle geliyor ki Ali Karoline davanı geri çek evleneyim seninle diyecek ve Cemileden boşanacak...
Heyecanla bekliyorum eyvahedigeldismile

oy osmanım yerim ben onu.bu kadar güzel rol yapılır mı ya.maaşalalh ona.ve onu yetiştiren anne babaya.
ben en çok osmanın berrin abla deyişini seviyom :) o kadar yumuşak ses tonuyla diyoki.bi tuhaf geliyo :)
erkan petekkayanın da röportajını okudum geçen.sanırım habertürk gazetesiydi.diziyle ilgiliydi röportaj.alinin cemileyi hiç sevmediğini,çocuklar babalarına karşı bir adım atsalar herşeyin değişebileceğini söylemiş.öpüşme sahneleri çekerken çok utandığını anlatmış.ve kendisiyde evliymiş ve 5,5 yaşında çocuğu varmış.kendi karısı da aliye çok sinir oluyomuş :) erkan petekkayanın da oyunculuğunu çok beğeniyorum...

Osman çok tatlı,nasıl bir yetenektir o yaşta maşallah.
O ağlarken benim de gözlerim doluyor,çok başarılı.
Dizi çok kaliteli gerçekten ve evet ben de Ali'ye sinir oluyorum !!!:

dün star tv yi izlerken osmanın vtrleri dönüodu...
ama canlı yayına çıkıcak sandım.
nası bekliom anlatamam.
megerse ölesine bi habermiş.
ayy bi canlı yayına falan çıksaya şu velet...

son bölümü var şu anda..
osmanım yavruşum nasıl ağlamış ya yüreğimi dağladı
aras müthiş rol yapıyor çok beğeniyorum onu 'her anlamda' aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
böyle psikopat tiplar hoşuma gidiyor nedense
müzik hocasıyla yakınlaşmasınlar yıkılırım valla
hatta mümkünse sevgilisi falan da olmasın dizide onu görmeyelim öyle

Son düzenleme:
şu an tekrarını izliyorum allahın cezası ali karolinin yanında hayvan osmancıkta donmuş dışarıda yavrum yaa inş ölür karolin ölsün bütün karolinlerrr

evet erkan petekkaya evli ve bi zamanlar alinin yediği haltı o da yemişti.bi uyuz kadın vardı kaya çilingiroğluyla da beraberdi.o kadınla öpüşürken yakalandı ve muhabirlerin kamerasını kırmıştı.bence eşi aliye sinir olana kadar o rolün gerçek sahibine sinir olsun

Yeni bölümlerini iple çektiğim bir dizi. Son bölümünde ben de gözyaşlarımı tutamamıştım, yeni bölümü daha da üzecek galiba bizi. Ali ye sinir oluyorum hem cemileyi aldattığı için hem çocuklarına bağırdığı ve onları dövdüğü için. alsanaalsanasmile

Bu Osman ne kadar tatlı bir çocuk ya.Nasıl güzel yapıyor rolünü.Gelmiş geçmiş en iyi çocuk oyuncu ödülü falan verilmeli =) Büyüyünce adından çok söz ettiren bir oyuncu olacağı kesin.
Diziyi de hiç kaçırmadan izliyorum.Konu güzel,oldukça gerçekçi ve etkileyici,oyuncular yetenekli.e daha ne olsun.

erkan petekkaya bu dizide çok kötü ya gıcık oldum resmen annemde bende küfür saydırıyoruz izlerken
devamlı dövüyo oğlunu filan ağlıyorum resmen inşallah hemen bitmez dizi
çatlak kızda o zengin adamla haşna fişne edip iyi metres hayatı yaşar yani kötü yollara düşecek
düşsünde görsün gününü habire babasını savunuyor nerdeyse sevincek caroline birde osman hastaned yatıyor kıızn iştahı arttı birden önünden yemeği kaçırcaklar gibi yiyordu...

kızlar fragmanda caroline saplanan bıçaktaki cemilenin parmak izlerini balıkçı siliyormuydu yoksa bana mı öyle geldi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…