Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Meteeeee mafoldumben mafoldumben

mafoldumben

çok etkileyici bir sahneydi....mete'nin deli gibi koşması ve aylinle yere düşüşleri,birbirlerine sarılmaları....iki kardeşin çaresizliğini çok güzel anlattı o kare...mafoldumben

pislik adam yüzünden kadının başı belaya girdi...haklıydı kadın gerçi ama inşallah ölmez caroline aşiftesi,yoksa cemile için kötü olur...(gerçi dizinin devamlılığı açısından öldürmezler zaten:)

bu adam kanı bozuk diye tabir edilenlerden tam anlamıyla...
gemide çalışanlar için derler ya hep,her limanda bir sevgilisi olur diye...ailesine,eşine sadık ne gemide çalışanlar var...insanın içinde olmaya görsün.....

Evet bebekim o sahne dehşetti ya
Çok ağladım mafoldumben

Evlatlarımmış :dilcikar:
Çok sinirlendim çok delikafadulden
Bu yaptıklarından utanacaklarmış peh kötükedihüso
Ayyyyy pislik herif kötükedihüso

Son düzenleme:
bütün dizideki yengeler niye bu kadar uyuz fatmagüldeki bir bu iki nasıl azarladı osmancığı ya allahın cezası hiç merhameti yok:gitme:

her mekan süper çok uraşılmış dekorasyon kıyafet

Tam tahmin ettiğim gibi...
Boşanmak şartıyla o şekilde ifade verecek...
Aman boşasın...
Çok da lazım değil :dilcikar:

osmannnnnnn yavrummmmmm yengen sana kurban olsun kuzumm beniimmmm:gitme:

oyyy bu Osman'a bende bayılıyorum yaaaa... Çok tatlı çooook şeker bi çocuk... Rol yeteneği harika.. Osman'ı izlerken çok tuhaf oluyorum beeennn:gitme:

cocukların annelerıyle buluşmasıda cok etkıleyıcydı.....
bır adamın hatasını tum aıle nasıl cekıyor yaaa

İyi kalpli yenge (!) osmanı annesine getirdi karakola
Allahım ne kadar fesat insanlar var

Carolinin yaptığına bakakannehir

Oyyyy içim şiştiakannehir

Mahvfetti Osman'ın anneee diye seslenmesimafoldumbenmafoldumben,yavrum babasının yokluğuna katlanıyordu,şimdi birde o küçücük yaşıyla anne yokluğuna katlanmak zorunda offfffffff

evet ya, kim yazıyor bu senaryoyu.. yasaklasınlar yazamasın bir daha... ne sahne yapmışlar yaaaa... o osmanı nerden bulmuşlar ya, çocuk tüm diziyi götürüyo resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…