Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

siz niye bulduğunuz her topiğe bunu yazıyorsunuz? canınız mı sıkılıyor?

sanırım bebeği için maddi yardıma ihtiyacı var. Bu arada kahvekolik seni gebelik topiklerinden hatırlıyorum tekrar hamile kalmana çok sevindim

Ahmetin annesini Temiz Ev tiyatro oyununda izledim 2 hafta önce tv de göründüğünden çok daha zayıf. Carolin paraları alıp sıvışma derdinde bakalım ne olacak.

Bacım o şaşkoloz Berrin Ahmet e yapıştı bikere sana bırakmaz. Aylini düşündüğümüz yeter bide senin platonik aşkını düşünmeyelim.Bizede acıyın yahuu

kız ahmet bırakılır mı yakışıklı,zengin,zeki :98: tam istediğim irkek modeli
platonik aşkım mı napim böyle erkekler filmlerde olduğu sürece bende platonik oluuyorm napim:97:

kızlar babamla iddiaya girdim
o dediki vurulan berrin

bende hayır ahmetin annesi, ama keşke berrin olsaydı didim

fragmanı yarımyamalak izlemiş, diyorki ben bilmesem iddia etmem
iyi didim o zaman bir pantolonuna girelim

hemen salı gelsin

eylülcüm sağol canım darısı başına inşallah. daha çok küçük inşallah bu sefer tutunur bana. o kadar korkuyorum ki
sen nerden anladın yardım istediğini, öyle mi demişti?

Evet bende farkettim yaklaşık son 70 mesajı aynı.
Neden acaba ?

ilginç yani..

pantolonun şimdiden hayırlı olsun o zaman

platonik aşkım mı napim böyle erkekler filmlerde olduğu sürece bende platonik oluuyorm napim:97:

zeboooş, dizilerde adam bırakmadın anam, heppicini kendine topladın..
muhteşem yüzyılda sülüman, burada mete, ahmet.:86:.accık ta kızlara bırak..

ohh hayırlı olsun şimdiden diyelim.. Bu fırsatı ele geçirmişken şöyle güzel birşey aldır. Benimde eşimde benimle iddiaya girse istediğim ceketi aldırsam

belki evi ipotekten balıkçı değilde soner ve kardeşi kurtarır. artık zengin damatları var arkadaşlar. dizideki refah seviyesi artıyor. bide sakalını keserse balıkçı cemile ye süper olur.

Herkes tabii bende dahil balikcinin sakalina taktik anacim.Hepimiz kessin istiyoruz.
Kanal D ye mail atalim,balikciyi sakalsiz istiyoruz diye

zeboooş, dizilerde adam bırakmadın anam, heppicini kendine topladın..
muhteşem yüzyılda sülüman, burada mete, ahmet.:86:.accık ta kızlara bırak..

Alllah*ın hakkı 3 tür gacim
hepsinde ayrı özellik var
sülüman zengin:119:
mete deli dolu:118:
ahmet romantik :103:

suç benim değil yani açgözlülüğüm tuttu:125:

Alllah*ın hakkı 3 tür gacim
hepsinde ayrı özellik var
sülüman zengin:119:
mete deli dolu:118:
ahmet romantik :103:

suç benim değil yani açgözlülüğüm tuttu:125:

zaten 3 özellik bi adamda olsa ,dünyanın sonu gelir:86::86:

eylülcüm sağol canım darısı başına inşallah. daha çok küçük inşallah bu sefer tutunur bana. o kadar korkuyorum ki
sen nerden anladın yardım istediğini, öyle mi demişti?

amin canım darısı tüm isteyenlerin başına. İnşallah tutunur korkma çok da fazla hareketli olmamaya çalış.
Son 70 mesajından bir önceki yardım çağrısıydı ondandır diye düşündüm:))

Herkes tabii bende dahil balikcinin sakalina taktik anacim.Hepimiz kessin istiyoruz.
Kanal D ye mail atalim,balikciyi sakalsiz istiyoruz diye

Bencede sakalsız daha iyi olur bugün neler olacak bakalım

bende sakalı keser diye düşünüyordum ama adamın öz bu imiş meğer.. sakalsız tek resmi yok

ayline çok üzüldüm yaaa kız yokluk yüzünden evlendi napsın yani

ay bu ahmetin annesi kucagında ölüyo yaa o fragman sanki dizi değilde film fragmanı gibi olmuş acayip etkilendim:26:

ah karooolin para gözünü bürümüş sevdiğin adam ağlliiiyi bile düşünmicek hale gelmişsin sende gebersende kurtulsak

Bacım Ahmet te Berrini yanından ayırmıyor o şaşkoloz kıza katlanıyor ya oda benim gözümden düştü

carolın alıyı sevmıyokı : alıyı sevseydı gidip ekberle bırlıkte olmazdı. ekberle anlasıp dolandırmazlardı alıyı
bence carolını şeytan bile sevmıyodur kesın

ben de çok üzüldüm. hep Ali pisliğinin yüzünden. Kocasına da uyuz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…