- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
[video]http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1847813922319&oid=187418644613897&comments[/video]
kızlar fragman çıktı
ahmetin annesi ölüyor sanırırm,
asıl hedef ahmetti ama
Doğru valla; bu Berrinde hiç akıl yok.Kendi derdini bırakmış, daha fazla aksiyon arıyor. Üstelik sözkonusu ideolojiden de çaktığı yok
Tamamen katılıyorum, yani madem o dönemin siyasi hareketlerine öğrenci olaylarına da yer vereceksiniz Berrin kendi görüşü olan, bir şey için mücadele eden bir üniversiteli olsaydı bari bu kadar sıkıcı olmazdı
Bir de çok başka bir şeye değinmek istiyorum. Dizi 60'lı yıllarda geçiyor en lüks evlerde bile kalorifer yok dizide de kış mevsimi yaşanıyor zaten ama Ne Ali Kaptan'ın, ne Ali'nin ağabeyinin, ne de Sonerlerin evde soba namına birşey yok. Ayrıca Aylin'in yatak odasındaki yatak çok modern değil miydi hazır yatak vardı yatakta. Tamam çok zenginler ama o zamanlarda ki zenginlerde bile öyle şeyler olduğunu sanmıyorum. Şöyle eski yün yorganlardan felan göremedim hiç. Cemile'nin evinde neyse ki var kömür sobası ve eski yıllara ait yorganlar felan. O zamanın modası bol paçaları da nihayet bir kere Aylin'in pantolunda da görebildik..
karolin cadısı şarabını içerken ali kaptan nerdeki? bence kapıdan çıkarken gelen polis ali kaptanı bulduklarını haber verecek karolin kemçük ağzını büzüp kafasını dikerek polisle birlikte gidecek...
Belki alantirinkli zobaynan ısınıyorlardır:86::86:
Hakkaten yaa paraları yaymış,kendini yaymış afrodit edasıyla şampanya mı içiyor ne içiyorsa ali neredeydi acaba?:44:..
Ali denizi boyladı, bende keyfime bakiiim acık mı dedi acep:90::90:
çocuk,cennet nimetlerindendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?